Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 21, 20:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="liepsnelee" data-cid="71144625" data-time="1477069873"><div><p>Svajūne, su citavimu jau viskas OK ;) Tik ne atsiranda langelis, o iš karto cituojamas tekstas žinutės įsirašo.

Tik mano sekamam turiny nei vienos temos nėra ir nėra mano sukurtos temos matyt user posted image</p></div></blockquote><p></p><p>Jeigu cituojama viena žinutė, būna, kad citatą iškart įkelia į atsakymo laukelį. </p><p></p><p>Mėgstamos temos kol kas neperkeltos iš senos versijos į naują. </p><p></p><p>Turite omenyje, nėra Jūsų kurtos temos Jūsų profilio skiltyje MANO TURINYS?</p>

Supratau.
Taip, mano turiny.
Atsakyti
Šiandien netyčia paspaudžiau atnaujinti versiją ir stipriai pasigailėjau unsure.gif Visų pirma nauja versija neišbaigta. Sistema neleidžia atsakyti, rašyti žinučių. Taip pat vaizdas visiškai nekoks, kratinys, chaosas, neber favoritų.
Labai apsidžiaugiau, kad pasijungus per kitą naršyklę gavau seną versiją, nes nuo naujos akyse mirga.

Labai tikiuosi, kad nauja versija liks tik mobili, o kompiuterinė liks sena versija. Tiek metų puikiai veikė sena, nesuprantu kam taip drastiškai pakeisti, ypač į blogesnę pusę.

Papildyta:
Atsakyti į žinutes tikrai neįmanoma. Paspaudus Atsakyti, niekas nevyksta. Paspaudus Cituoti ir tada atsakyti, rodo štai ką, nors aš pasijungusi blink.gif

ATSIPRAŠOME, TAČIAU JŪS NETURITE TEISĖS ATLIKTI ŠIO VEIKSMO!

[#103133]
Jūs privalote prisijungti, kad galėtumėte rašyti atsakymą į šią temą.
Papildyta:
Dar keistas dalykas. Naujoje versijoje, žiųrint į mano temą bendrame puslapyje rodo raudoną raktą prie temos pavadinimo. Prie kitų temų žali ženklai.
Žiūrint per seną versiją, mano tema atrakinta.

Atsakyti

kam šovė mintis būtent šitaip  patobulint?   :frusty:   daryta belekaip kažko,kuris matyt kure visas vinted,mažyliai ,delfi ir pan.forumus.Vietoj to kad išsiaiškinus ką reikia tobulint ,keist,gerint,atsiklaust ko labiausiai pasigenda dalyviai,o ne vien dėl to kad atnaujint.Neliko jokio išskirtinumo, sistema sudėtinga,nepatogi,jei pasiliks tik naujas formatas toks koks yra manau nemažas kiekis dalyvių "emigruos"....  

dar baisiau,kad paspaudžiau atnaujinti-ir nebeduoda gryžti į seną versiją!!

Žodžiu-aš šoke.... :cry2:  :cry2:  :oh:

Atsakyti

Iš naujos versijos į SENĄ versiją grįšite paspaudę mygtuką SENA VERSIJA meniu juostoje

sena.jpg

Atsakyti
Senoje versijoje man patinka tai, kad temų puslapiai nėra tokie dideli kaip naujoje, kur reikia ilgai sukt pelės ratuką, kol pasieksi paskutinę puslapio žinutę: senoje versijoje žinutės, parašytos per 37 psl naujoje sutalpinta į 22 puslapius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 22 spalio 2016 - 08:58
Ką reiškia rakto ženklas prie temos pavadinimo? Vienur jis raudonas, kitur žalias. Žalias pasispaudžia, raudonas - ne. Bet paspaudus ant temos pavadinimo, vis tiek atsidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 22 spalio 2016 - 11:39

O favoritai tik man nesutvarkyti dar ar visiems? Nes as vis dar nematau favoritu savo sekamam turiny, o girdejau kazka, kad kitiems jau sutvarkyta. :hmm: 

Atsakyti

1.Prisijungsiu prie tų kurios sako, kad dešinėje pusėje esanti skiltis "Šiuo metu diskutuojame" nereikalingas. Ne tik todėl, kad nerūpi tai ką kiti kažkur ten diskutuoja, bet ir dėl to, kad jei parašau įrašą tikslingai į kokią nors temą, nenorėčiau, kad įrašas būtų išpublikuotas visiems tuo metu esantiems puslapyje :D

P.S.Jei skiltis liks, gal bent kokį saugiklį galima būtų įdėt, kad nerodytų mano  įrašų toje skiltyje. (pvz. kur nors nustatymuose su varnelės uždėjimu - nuėmimu)
:hmm:
[attachment=236335:SuperMama sm.jpg]

-----------
2.  Naujoje versijoje  po avataru nebėra nuorodėlės "apdovanojimai". Sugrįš tas dalykėlis?  Šiaip savimeilei pasiglostyt  :D  :rolleyes:  .
P.S. Senas avatarų formatas labiau patiko , nei nuo Vinted nukopinti skrituliukai :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 22 spalio 2016 - 13:30
QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 22, 00:34)
Iš naujos versijos į SENĄ versiją grįšite
O iš senos versijos, paspaudus "Nauja forumo versija", šiandien niekur neperkelia. ax.gif

Beje, taip pat manau, jog skiltis "Šiuo metu diskutuojama" nereikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 20, 15:07)
*Pasitikrinkit avatarą. Dabar turėtų rodyti.
*Naujoje versijoje yra išjungta funkcija Rodyti prisijungusius narius, todėl ir po avatarais nerodo, ar narys prisijungęs. Jums atrodo, kad tai būtina funkcija? 
*Pranešimų gaviklis toks, nes dabar žinutėmis galima bendrauti iškart su kelias nariais. Kas konkrečiai atrodo nepatogu jame?</p>
*Senoje versijoje nėra funkcijos DRAUGAI. Todėl, kol nesusikursite draugų sąrašo naujoje versijoje, tol ši skiltis bus tuščia.

*Avatarą rodo, bet ne gif formato.
p.s. apvalus avataro rėmelis man vizualiai negražu blush2.gif
*Jei matydavau, kad tas narys šiuo metu prisijungęs, tai parašiusi laiškelį, lukteldavau, kad iš karto galėčiau perskaityti atsakymą...
*Aš neradau, kad būtų atskirai Gautos žinutės Išsiųstos žinutės. Pas mane viskas viename kompote : )
Senoje versijoje yra Žinučių gaviklis--> Mano pokalbiai-->Inbox ir Sent items. Naujoje versijoje-->Žinučių gaviklis-->Mano pokalbiai.
O paspaudus Pranešimai nukelia į mano parašytas žinutes šiame forume.
*Senoje versijoje yra bent jau man patogu: Asmeninis žinučių draugų/ blokuojamų siuntėjų sąrašas. Ten aš įsikeldavau narius, kad man būtų patogu rašyti kokias nors žinutes ar pvz išsiųsti prisijungimo slaptažodžius prie albumo ar pan... Nereikėjo prašyti jų patvirtinimo, kad galėčiau pasidaryti tą sąrašą ir jis galėjo būti nebūtinai DRAUGAI.
QUOTE(Pukšt @ 2016 10 21, 18:51)
<p>Manau dauguma besiskundžiančių čia yra šiaip gyvenime sunkiai priimantys naujoves  biggrin.gif
Arba neturintys laiko ar noro gaišti laiką ieškant kas kur paslėpta naujoje forumo versijoje smile.gif
QUOTE(klopedija @ 2016 10 22, 14:47)
O iš senos versijos, paspaudus "Nauja forumo versija", šiandien niekur neperkelia.  ax.gif
Mane perkelia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 22 spalio 2016 - 14:38

Mobilioj naujoj versijoj nerodo i zinute ideto paveiksliuko, prisijungus kompiuteryje rodo.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 21, 11:10)
Iš kur taip nusprendėt? Puikiausia senoji versija rolleyes.gif
[right][snapback]71142540[/snapback][/right]

Aš irgi už seną versiją.

QUOTE(Almost. @ 2016 10 21, 11:15)
Iš komentarų skaitytų, kad aktyvių narių skaičius mažėjo dar senoj versijoj.[right][snapback]71142570[/snapback][/right]

Aktyvių narių mažėjo dėl 2 dalykų:
1. Iššokančių reklamų, kuriomis buvo piktnaudžiaujama, ir kurios visus siaubingai užkniso, taigi liko tik tie, kurie įsijungė add Block ar kažką panašaus.
2. Dėl dažnai pasitaikančio permoderavimo, kai moderatoriai tiek įsijaučia, kad už kiekvieną žodį pro šalį visus kelia į bendraminčius. Tiems, kas temoje, gal ir nieko, bet nauji nariai neberanda apie tai temos ir pokalbis nebesimezga. Pvz. kaip buvo iškelya labai aktyvi tema apie "Trollbeads", o pasyvi "Pandora" (analogiškų papuošalų, tik kitos frmos) liko? Daug tokių pavyzdžių mačiau. Ir nenuostabu, kad trollbeadsininkai išėjo į FB, o tikrai buvo aktyvūs ir žmonių irgi nemažai. Ir nauji nariai, kurie norėjo ta tema kalbėtis, aišku, irgi ėjo į FB.

Tuo tarpu senojo forumo formatas buvo gerokai patogesnis už kitų analogiškų. Todėl jis ir buvo toks populiarus.

Nueinu pažiūrėt į naują versiją, ar jau atsirado mano favoritai, ar dar ne. Aišku, kad dar ne. Užtat yra 3 pranešimai, kažkas kažką mano parašyta palaikino. Gerai. Atsiverčiu, ir ką matau? Kad tai seni palaikinimai smile.gif Tas faktas, kad aš juos pažiūrėjau, nenunulina pranešimų skaičiaus biggrin.gif Tai ką man dabar daryk, kiekvieną spaudyt? Tfū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 spalio 2016 - 13:19