QUOTE(Monteverte @ 2016 10 21, 11:10)
Iš kur taip nusprendėt? Puikiausia senoji versija
[right][snapback]71142540[/snapback][/right]
Aš irgi už seną versiją.
QUOTE(Almost. @ 2016 10 21, 11:15)
Iš komentarų skaitytų, kad aktyvių narių skaičius mažėjo dar senoj versijoj.[right][snapback]71142570[/snapback][/right]
Aktyvių narių mažėjo dėl 2 dalykų:
1. Iššokančių reklamų, kuriomis buvo piktnaudžiaujama, ir kurios visus siaubingai užkniso, taigi liko tik tie, kurie įsijungė add Block ar kažką panašaus.
2. Dėl dažnai pasitaikančio permoderavimo, kai moderatoriai tiek įsijaučia, kad už kiekvieną žodį pro šalį visus kelia į bendraminčius. Tiems, kas temoje, gal ir nieko, bet nauji nariai neberanda apie tai temos ir pokalbis nebesimezga. Pvz. kaip buvo iškelya labai aktyvi tema apie "Trollbeads", o pasyvi "Pandora" (analogiškų papuošalų, tik kitos frmos) liko? Daug tokių pavyzdžių mačiau. Ir nenuostabu, kad trollbeadsininkai išėjo į FB, o tikrai buvo aktyvūs ir žmonių irgi nemažai. Ir nauji nariai, kurie norėjo ta tema kalbėtis, aišku, irgi ėjo į FB.
Tuo tarpu senojo forumo formatas buvo gerokai patogesnis už kitų analogiškų. Todėl jis ir buvo toks populiarus.
Nueinu pažiūrėt į naują versiją, ar jau atsirado mano favoritai, ar dar ne. Aišku, kad dar ne. Užtat yra 3 pranešimai, kažkas kažką mano parašyta palaikino. Gerai. Atsiverčiu, ir ką matau? Kad tai seni palaikinimai
Tas faktas, kad aš juos pažiūrėjau, nenunulina pranešimų skaičiaus
Tai ką man dabar daryk, kiekvieną spaudyt? Tfū.