Tik mano sekamam turiny nei vienos temos nėra ir nėra mano sukurtos temos matyt
![user posted image](http://style_emoticons/default/hmm.gif)
Supratau.
Taip, mano turiny.
kam šovė mintis būtent šitaip patobulint? daryta belekaip kažko,kuris matyt kure visas vinted,mažyliai ,delfi ir pan.forumus.Vietoj to kad išsiaiškinus ką reikia tobulint ,keist,gerint,atsiklaust ko labiausiai pasigenda dalyviai,o ne vien dėl to kad atnaujint.Neliko jokio išskirtinumo, sistema sudėtinga,nepatogi,jei pasiliks tik naujas formatas toks koks yra manau nemažas kiekis dalyvių "emigruos"....
dar baisiau,kad paspaudžiau atnaujinti-ir nebeduoda gryžti į seną versiją!!
Žodžiu-aš šoke....
1.Prisijungsiu prie tų kurios sako, kad dešinėje pusėje esanti skiltis "Šiuo metu diskutuojame" nereikalingas. Ne tik todėl, kad nerūpi tai ką kiti kažkur ten diskutuoja, bet ir dėl to, kad jei parašau įrašą tikslingai į kokią nors temą, nenorėčiau, kad įrašas būtų išpublikuotas visiems tuo metu esantiems puslapyje
P.S.Jei skiltis liks, gal bent kokį saugiklį galima būtų įdėt, kad nerodytų mano įrašų toje skiltyje. (pvz. kur nors nustatymuose su varnelės uždėjimu - nuėmimu)
[attachment=236335:SuperMama sm.jpg]
-----------
2. Naujoje versijoje po avataru nebėra nuorodėlės "apdovanojimai". Sugrįš tas dalykėlis? Šiaip savimeilei pasiglostyt
.
P.S. Senas avatarų formatas labiau patiko , nei nuo Vinted nukopinti skrituliukai