Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

kaip iseiti is mobilios versijos i paprasta, seniau virsuje buvo nuoroda, dabar jos nebera?

Gerai supratau, kad kalbate apie senąją mobiliąją versiją? Jei taip, tai grąžinsime mygtuką persijungimui į standartinę versiją. 

Atsakyti

Ačiū už paaiškinimą. smile.gif

Vistiek manau, kad versija labai nepatogi, ta prasme valdymas, jį reikia labai tobulinti. Senoje versijoje atsiverti puslapį ir matosi kad Paplepėjimai, dešinėje temos pavadinimas kur paskutinis dalyvis pasisakė ir spaudi ant jos, viskas patenki į paskutinį puslapį ir skaitai. Na naujoje ateini , matai skyrių, dešinėje niekam nenaudinga, NERYŠKI, informacija, ,,Šiandien 07,30'', kam jos reikia, tas laikas nieko nesako, nei kas parašė, nei kokioje temoje, taigi spaudi ant skyriais, randi temą, tada į pirmą puslapį, tada į paskutinį, ojeee, ne ne, per daug laiko užima tiesiog... Ta prasme senoje versijoje pirmas puslapis buvo daug informatyvesnis, praktiškai peržvelgi pradinį puslapį ir patenki vienu paspaudimu kur nori. Dešinėje reikia daryti kaip buvo senoje versijoje, negi neįmanoma? Ir tą kur kviečia diskutuoti tai trint net negalvojant. Ir dar toks pastebėjimas, na regėjimas mano tikrai geras, tikrinausi neseniai smile.gif, bet atsiverti naują versiją ir akis skauda, norisi greičiau išjungti, ar čia tik man? hmm.gif

Dėkui už pastabą. Tikrai pagalvosime, kaip sutvarkyti dešinį stulpelį prie skyrių pavadinimų, kad jie būtų informatyvesni nei yra dabar.

Man ne vienerius metus tenka susidurti su tokiais puslapiais, kuriuose daug baltos spalvos, tai gali būti, kad akys jau pripratusios. 

Atsakyti

Vakar pastebėjau, kad pažymėjus kelias citatas viename puslapyje ir perėjus į kitą puslapį pažymėti dar citatų, visos prieš tai pažymėtos dingo (nebeliko informacinio langelio apačioje dešinėje apie pažymėtų citatų skaičių). Bandžiau kelis kartus - rezultatas visad tas pats.

Šiandien dar to nebandžiau.

Tikrai taip, kol kas citavimas "nusimuša" pereinant į kitą puslapį. Bet tikrai sutvarkysime, kad būtų galima rinktis citatas per kelis puslapius.

Taip pat pasirodė visai bereikšmis "Like" mygtukas prie postų - čia gi SM, o ne FB ar pan? Eigoje atsiras ir "Unlike", "Love" ir t.t?

Pagalvojome, kad Patinka galima naudoti, kaip padėką ar pritarimą, kad nereikėtų rašyti pranešimo vien tik su šypsenėle, galima paprasčiausiai paspausti Patinka

Nepatinka, Myliu, Pykstu ar Verkiu mygtukų tikrai neplanuojame.  :rolleyes:

Ir vakar mano paskyra naujoje versijoje vis atsijunginėjo išjungus naršyklę ir vėl ją įjungus grįžus į forumą. Su sena versija to nebūna.

Iš esmės naujovės nėra blogos, tik joms iš kūrėjų pusės dar reikia tobulinimo, o iš vartotojų - noro bei pastangų priprasti ir bendradarbiauti su kūrėjais. Faktas, kad absoliučiai visiems pasikeitimai tikrai nepatiks, bet ir senoji versija jiems nepatiko  :)

Vakar buvo iškilusių problemų su serveriais, todėl tikrai buvo ir tinklapio darbo sulėtėjimo, ir klaidų pranešimų, ir paskyrų išjunginėjimų. Tuos sutrikimus sutvarkė, bet vis dar stebime, kad vėl nepasikartotų.

:sutinku: Tikrai tobulinsim. Todėl esame ypatingai dėkingi visiems aktyviems vartotojams už visas pastabas ir norą prisidėti prie forumo tobulinimo.  :4u:

Atsakyti

Taigi rašė, kad bus funkcija kurti uždaras temas. Ir bent jau dabar naujoj versijoj nerodo visų vartotojo žinučių, tik kelias naujausias. Jeigu taip ir liks, tai jėga.

Niekada tokių dalykų niekur neperskaičiau. Dalis žmonių išėjo dėl privatumo nebuvimo, kad nėra uždarų grupių, taigi nauja versija, kur gali bet kas bet ką skaityti, tikrai neišgelbės

Jau dabar galima kurti slaptažodžiais apsaugotas temas, į kurias patekti galės tik žmonės, turintys slaptažodį (temos autorius slaptažodį asmenine žinute gali perduoti grupei pasirinktų narių). 

Taip pat, galima bendrauti asmeninėmis žinutėmis su keliais nariais vienu metu. Tokių pokalbių taip pat bet kas nematys. 

Atsakyti

sveiki man ir vel neleidzia jungtis per nauja versija,raso,kad neturiu teises jungtis,bandziau keistis slaptazodi,deja nieks nevyksta

Parašysiu Jums asmeniškai  :4u: 

Atsakyti

Labai nepatogu, kad narių įdėtos nuorodos neaktyvios.

Tikrai nepatogu. :sutinku:

Šį nepatogumą sutvarkysime. Gaila tik, kad jis nėra numatytas bazėje (man daugiau nei  keista, kad platformos kūrėjai palaikė tai nereikalinga funkcija), todėl visko kelių minučių bėgyje nepavyks sutvarkyti. 

Atsakyti

Naujoves sveikinu, įdomu patyrinėti, lyg viską randu, klaidos bus pataisytos su laiku, tik prašau nepamirškite leisti žmogui labiau individualizuoti puslapį pagal savo poreikius. :victory2:

Pavz.

Visos temos dar neskaičiau, tad tiesiog prisidedu prie pageidavimų ATJUNGTI arba bent SUMAŽINTI tą šone esantį "šiuo meu diskutuojame;' - trugdo ir nepatinka jis...

Pasistengsime, kad puslapį galėtumėte kiek galima labiau prisitaikyti savo poreikiams.  :4u:

Atsakyti

O ji veikia?

Nes suvedus žodį, kuris tikrai yra, rašo, kad nėra rezultatų.

:hmm:

Paieška turėtų veikti.  

Galite pateikti pavyzdį kokioje temoje ir ko ieškojote? (Jeigu nenorite rašyti viešai temoje, parašykite man asmenine žinute. Dėkoju!)

Atsakyti

Arba nerandu arba nėra opcijos ištrinti temą iš sekamo turinio? 

šiek tiek trūksta, kad nebegalima spalvinti teksto.

Nėra. Buvo pastabų dėl to, tikrai padarysime tokią funkciją. 

Ir teksto spalvinimo funkcija atsiras. Kol kas teksto formatavimo galimybės yra paliktos standartinės, bet jas pritaikysim pagal narių poreikius. 

Atsakyti

Tai viską taip ir darau.  :unsure:

Ir kaip reikia cituoti? Spaudžiu cituoti, neina, arba atsakyti prie žinutės, nieko necituoja..

Kai paspaudžiat mygtuką cituoti.jpgjis neparyškėja, nepabraukiamas ir prie jo neatsiranda varnelė -> cituoti1.jpg?

Ir neatsiranda dešiniame apatiniame puslapio kampe langelio su informacija, kad pasirinkote cituoti žinutę?

citata3.jpg

Atsakyti
Svajūne, su citavimu jau viskas OK ;) Tik ne atsiranda langelis, o iš karto cituojamas tekstas žinutės įsirašo.

Tik mano sekamam turiny nei vienos temos nėra ir nėra mano sukurtos temos matyt hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 21 spalio 2016 - 19:11

Svajūne, su citavimu jau viskas OK ;) Tik ne atsiranda langelis, o iš karto cituojamas tekstas žinutės įsirašo.

Tik mano sekamam turiny nei vienos temos nėra ir nėra mano sukurtos temos matyt hmm.gif

Jeigu cituojama viena žinutė, būna, kad citatą iškart įkelia į atsakymo laukelį. 

Mėgstamos temos kol kas neperkeltos iš senos versijos į naują. 

Turite omenyje, nėra Jūsų kurtos temos Jūsų profilio skiltyje MANO TURINYS?

Atsakyti