Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(Shviesele @ 2016 10 22, 19:24)
Imciau 4 short smile.gif Pati su 94/70 nesioju 2/4, 2 biski liemeni spaudzia, bet turiu high waisted modeli, gal del to..

Ir as taip patarciau. Mano 160 ugis ir klubai 97. Pirkau 4 short. Jei sustoresiu- netilpsiu 😀
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 10 22, 20:34)
Ir as taip patarciau. Mano 160 ugis ir klubai 97. Pirkau 4 short. Jei sustoresiu- netilpsiu 😀

Aciū. Bandysiu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2016 10 22, 18:06)
Atsitaikykit dydį ir nesigailėsit  4u.gif jau ae džinsai man tobuliau nebūna  wub.gif o kainos jei pagavus gerom, iš vis. Jokių gariūnų nereiks  biggrin.gif

pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, priminkit kaip i usa puslapi patekti... man reikia abercrombie, bet tik eu ileidzia
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2016 10 22, 19:06)
Atsitaikykit dydį ir nesigailėsit  4u.gif jau ae džinsai man tobuliau nebūna  wub.gif o kainos jei pagavus gerom, iš vis. Jokių gariūnų nereiks  biggrin.gif

Ne, nu jo, dabar ir man reikia jau situos dzinsus isbandyt biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Panos, junkites prie Monster high lelyciu savo princesems, labai gera kaina, pas mus daugiau nei dvigubai brangiau kainuoja mirksiukas.gif 4u.gif

https://www.amazon.c...d=ATVPDKIKX0DER
Atsakyti
guessfactory - 25$ nuo 125$ - nedaug truksta, prisijunkite
Atsakyti

Atsakykit gi kad nors kur ieskoti nisiniu kvepau ;) Taip pat dar turiu klausima, ar renkate landsend su 50proc?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 22 spalio 2016 - 22:37
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 10 22, 23:36)
<p>Atsakykit gi kad nors kur ieskoti nisiniu kvepau ;) Taip pat dar turiu klausima, ar renkate landsend su 50proc?</p>

Nematau landsend 50 proc nuolaidos kodo. Tik ju puslapi esanti matau, kito neturime
Atsakyti

Kitose temose

viska sluoja su tuo 50proc,

nzn is kur jos ta koda turi, galvojau ir jus turit

Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 10 22, 23:42)
<p>Kitose temose</p><p>viska sluoja su tuo 50proc,</p><p>nzn is kur jos ta koda turi, galvojau ir jus turit</p>

Va ziuriu pries valanda atsiustas tik si vakara galiojantis 50% off kodas VIENAI prekei, nemokamas shipas nuo 50$
Atsakyti
Labas rytas,

Sios dienos meniu:

Jcrew - papildoma 30 proc nuolaida su koduku, surinkus krepseli virs 200 $

Jcrewfactory - kai kurios prekes nukainotos 40-60 proc plius papildoma 10 proc nuolaida su koduku ir musu kortele

Polo - papildoma 15 proc nuolaida sale prekems su koduku PRIVATE

Anntaylor - papildoma 50 proc nuolaida beveik viskam su koduku

Loft - papildoma 40 proc nuolaida prkemes uz pilna kaina ir 60 proc nuolaida sale prekems su koduku

Landsend - papildoma 40 proc nuolaida su koduku lauko rubams ir papildoma 30 proc nuolaida visoms kitoms prekems

Wilsonsleather - ispardavimas iki 70 proc ir papildoma 50 proc nuolaida kai kurioms prekems su koduku FRIENDS. Pernai metu populiarioji CK striuke - 70 $ po koduko

GAP - papildoma 40 proc nuolaida su koduku VISKAM BE ISIMCIU

Oldnavy - papildoma 25 proc nuolaida su koduku, negalioja Everyday Steals, Hot Deals, Today Only Deals, Jewelry and Clearance merchandise (merchandise ending in $.97 and $.99)

Banana Republic - papildoma 40 proc nuolaida prekems uz pilna kaina kreselyje

Joesnewbalanceoutlet - papildoma 10 $ nuolaida krepseliui uz 100 $

Yoox - nemokamas siuntimas visiems uzsakymams, nereikia laukti kompanijos

Levi - papildoma 30 proc nuolaida su koduku, perkant 3 ir daugiau prekiu

Michaelkors - free shipas visiems uzsakymams, perkame iskart

Armaniexchange - ispardavimas iki 60 proc

Bluefly - nuolaidos iki 80 proc ir free shipas, surinkus uzsakyma uz 150 $ su koduku

Gymboree - free shipas savaitgali su viesu koduku

Crazy8 - nuolaidos iki 75 proc

Sierratradingpost - papildoma 25 proc nuolaida su koduku, negalioja clearance

Theperfumespot - papildoma 20 proc nuolaida su koduku, populiarieji Arden dezodorantai geromis kainomis

Carters - nuolaidos iki 60 proc ir papildoma 25 proc nuolaida su koduku, negalioja clearance ir doorbusters

AE - ispardavimas iki 60 proc, papildoma 30 proc nuolaida rudens kolekcijos prekems du koduku FALL30

Lordandtaylor - papildoma 25 proc nuolaida beveik visoms prekems ir 10 proc nuolaida kvepalams ir kosmetikai su koduku FRIENDS

Perkame ir is kitu cia neisvardintu parduotuviu mirksiukas.gif

Renkame kompanija sioms veido prieziuros priemonems su 20 proc nuolaida:

1 - 11.96 $ po nuolaidos
2 - 12.78 $ po nuolaidos

Dar laukiame kompanijos sioms plauku prieziuros priemonems:

Purskiklis - po 6.72 $
Sampunas - po 7.05 $
Kauke - po 6.67 $
Silkas - po 10.11 $

TH oxfordukai super kaina
TH oxford

Atsakyti