Turime laisvus populiariuosius deficitinius regular 8 dydzio jcrew marskinukus PERFECT SHIRT WITH BEE EMBELLISHMENT, pirktus uz 41.99 $, gal kuri noretumete? Rasykit el pastu
Marskinukai
QUOTE(Temidė @ 2016 10 29, 15:21)
Kaune tyku ramu Per 2 dienas tik 8 žmonės pasiėmė savo daiktus Tikiuosi situacija pasikeis, nes nepaimtų iki antradienio siuntinių tikrai pas save nepasiliksiu.
Siusi i Amerike ?
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 29, 17:28)
Siusi i Amerike ?
O gal ne visos gavo zinutes? Nes as is pirmo karto irgi nebuvau gavus...
Gal ir ne visos, bet čia reta išimtis. Nes yra etatinės, kurios ateina siuntinių kada tik nori, išskyrus dalinimo dienas ir valandas ir dar būtinai paskambina darbo metu ir nesupranta, kodėl negali pasiimti, nes per 4 dalinimo dienas jos pasiimti negali, o vat visomis kitomis dienomis gali. Apie vienkartinius nepasiėmimus niekas net nekalba ir tos mergaitės visada informuoja, kad serga, išvykę ar tiesiog negali.
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 29, 17:28)
Siusi i Amerike ?
Tau atiduosiu Gal kur pritaikysi
QUOTE(Temidė @ 2016 10 29, 18:07)
Tau atiduosiu Gal kur pritaikysi
I turgu varysiu laisvu nuo darbo metu
Nusiunciau bluefly,ten kas minute meta lb gerus pasiulymus
QUOTE(Optiva @ 2016 10 29, 17:56)
Nusiunciau bluefly,ten kas minute meta lb gerus pasiulymus
Pamokykit kaip juos susekt?
QUOTE(Kate25 @ 2016 10 29, 19:13)
Pamokykit kaip juos susekt?
Nu kur jau cia man Jus mokint... , pasijungiu - žiuriu obasssssss - bandau, gal suspesit , po minutes - dar daugiau obassssss....
QUOTE(Optiva @ 2016 10 29, 18:22)
Nu kur jau cia man Jus mokint... , pasijungiu - žiuriu obasssssss - bandau, gal suspesit , po minutes - dar daugiau obassssss....
Aha, meskit ir pamokykit Ka randu, man deda, o merginom ne
Mergaites, as isvaziavus i parde, meginu pirkt bluefly is teledo, visos norit arba vieno ir to paties daikto, kuris yra 1vnt, arba jau ner daikto, nesigauna free ship