Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos, akcijos ir išpardavimai

QUOTE(Elzė @ 2016 11 02, 07:35)
Kur perkate vaikams avalyne (37 ir 31 dydziai)?

Sportdirect 4u.gif
Atsakyti
O kaip iš spordireto reikia užsisakynėti? Vilioja jų kainos bet nežinau kaip atsisiūsti. ax.gif
Atsakyti
NORFA 4u.gif
MAXIMA 4u.gif
Atsakyti
PIGU.LT
NUOLAIDOS KODAS - SNIEGAS!
Pasinaudokite ir gaukite papildomą nuolaidą iki 5 €!
*Nuolaidos kodą galite suvesti penktame užsakymo apmokėjimo žingsnyje. Nuolaidos kodas galioja iki lapkričio 2 d. 17:00 val.
Nuolaidos kodu galima padengti iki 20 % prekių krepšelio vertės.
Atsakyti

Gal šiandien koks pigu .lt kodas yra?

Atsakyti

Gal šiandien koks pigu .lt kodas yra?

Šiandien nuo 14 iki 17 val. su nuolaidos kodu LAPKRITIS3 gausite 5 Eur nuolaidą! Su nuolaidos kodu galėsite padengti 20% prekių krepšelio vertės. 

Atsakyti
Savaitgali Norfoje

user posted image

Kita savaite Norfoje praktiskomis valandomis

user posted image
Atsakyti

Šiandien nuo 14 iki 17 val. su nuolaidos kodu LAPKRITIS3 gausite 5 Eur nuolaidą! Su nuolaidos kodu galėsite padengti 20% prekių krepšelio vertės. 

Ačiū, ERVInga  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siluetas: 03 lapkričio 2016 - 21:35
QUOTE(irutinka @ 2016 11 02, 14:09)
O kaip iš spordireto reikia užsisakynėti? Vilioja jų kainos bet nežinau kaip atsisiūsti. ax.gif

Aš galvoju užsakinėti savaitės bėgy. Kadangi siuntimas nemažai kainuoja, renku kompaniją. Norėčiau, kad 4-5 būtume. Šiauliai, bet jei tinka galėčiau ir persiųsti. Jei tinka, galit jungtis.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 04, 00:15)
Aš galvoju užsakinėti savaitės bėgy. Kadangi siuntimas nemažai kainuoja, renku kompaniją. Norėčiau, kad 4-5 būtume. Šiauliai, bet jei tinka galėčiau ir persiųsti. Jei tinka, galit jungtis.

Kiek siuntimas į Lietuvą?neradau kažkaip...
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2016 11 04, 14:21)
Kiek siuntimas į Lietuvą?neradau kažkaip...

Priklauso nuo svorio. Minimali suma 9,99 eur. lyg, paskui greit brangsta berods 4 prekes įsidėjus iki 14,99 eur, o jau labai daug užsakant lyg 19,99 eur kainuoja. Senokai pirkau, tiksliai nebepamenu, bet aš stengiuos prijungt kelias nares ir 15 eur siuntimą pasidalint.
Siuntimo kaina matosi jau einant prie apmokėjimo.
Atsakyti
Kokiam prekybcentri greiciausiai bus nuolaida zaislams?
Atsakyti