Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos, akcijos ir išpardavimai

irman tas zaislas aktualus.nes niekur nerandu unsure.gif .visa kauna pravaziavau niekur neradau ir pigu neradau.gal zinot kur galima nupirkt HATCHIMALS.
Papildyta:
Nes xs zaislai nera,jau ir ten buvau,isparduota unsure.gif .o vaikai mano pas kaledu seni paprase smile.gif .
Atsakyti
maxima akcijų ir nuolaidų leidinys Nr.50 2016.12.13 - 2016.12.19
Atsakyti
QUOTE(grazvidiene @ 2016 12 13, 09:04)
irman tas zaislas aktualus.nes niekur nerandu unsure.gif .visa kauna pravaziavau niekur neradau ir pigu neradau.gal zinot kur galima nupirkt HATCHIMALS.
Papildyta:
Nes xs zaislai nera,jau ir ten buvau,isparduota unsure.gif .o vaikai mano pas kaledu seni paprase smile.gif .

Aš net užsienio portaluose ieškojau, bet irgi visur išparduota...Net nežinau kur ieškot...
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2016 12 12, 09:42)
Gal esate girdėję, ar šiemet Akropoliuose bus dalinamos eglutės už dovanų čekius? ax.gif

Ir mane domina. Gal kas ka girdejot?
Atsakyti
QUOTE(keliautoja200 @ 2016 12 13, 09:38)
Ir mane domina. Gal kas ka girdejot?

Teiravausi. Pats Akropolis neturi infrmacijos...
Atsakyti
Gal zinote kada Rimi taikys nuolaida girliandoms? Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
Labutis, gal kam pigu.lt koduko nereikia? Būčiau dėkinga
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2016 12 13, 13:29)
Gal zinote kada Rimi taikys nuolaida girliandoms? Dekoju is anksto 4u.gif

Lankstinuką peržiūrėjote? mastau.gif Taiko jau dabar.
Atsakyti
Gal pirkot kas ir žinot, ar maximoje taiko 40 proc.nuolaidą plaukų dažams? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2016 12 13, 17:27)
Gal pirkot kas ir žinot, ar maximoje taiko 40 proc.nuolaidą plaukų dažams? Ačiū 4u.gif

Taiko.
Atsakyti
Gal kur matėt grindim plauti sluosta su kibiru ( su tuo nusigrezimu) nupirkti. Kai nereikejo tai atrodo visur akcijos, o dabar nematau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 12 13, 19:27)
Gal kur matėt grindim plauti sluosta su kibiru ( su tuo nusigrezimu) nupirkti. Kai nereikejo tai atrodo visur akcijos, o dabar nematau verysad.gif

Ryt Senukuose. 4u.gif
Atsakyti