Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos, akcijos ir išpardavimai

QUOTE(Nefer @ 2016 12 12, 09:51)
Maciau, kad akcija yra elpozo desrai biggrin.gif

P.S. O Pramones maxej kazin buna kinetinio smelio? Niekada jo ten nemaciau. Mole, tai tikrai nera. Dar zaislams 30% nuolaida yra prismoj, lyg ten kazkada smelio esu maciusi. Tai dabar net nezinau ka cia daryt, ar i prisma lekt, ar savaitgalio laukt kol maxej nuolaidos bus. hmm.gif

senukuose maciau
Atsakyti
http://biovaistine.lt/ elektronineje parduotuveje perkant uz 50 e. galite panaudoti koda KNYGOSLT15 ir nuo sumos nusiminusuos 15 euru. Galioja iki siu metu pabaigos.
Atsakyti
Pistaciju 200 gr uz 1 eur, jei perki uz 10 eur maximoje.
Atsakyti
Kada vel nusimato butent Norfoje 40% Zaislams ??? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūga @ 2016 12 12, 14:19)
Kada vel nusimato butent Norfoje 40% Zaislams ???  unsure.gif    4u.gif

Manau dar bus. Nes Maxima dar padarys zaislu nuolaida si savaitgali. Bent jau cia taip buvo rasyta.
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2016 12 12, 12:59)
http://biovaistine.lt/ elektronineje parduotuveje perkant uz 50 e. galite panaudoti koda KNYGOSLT15 ir nuo sumos nusiminusuos 15 euru.  Galioja iki siu metu pabaigos.

Šiandien čia su kodu DOVANA30 visoms neakcinėms prekėms 30 proc. nuolaida perkant už bet kokią sumą
Atsakyti
Gal zinot kas cia atsitiko e-camelijoj? blink.gif kainos padidejo blink.gif visada ten pirkdavau, uzvakar susikroviau krepseli, siandien einu moketi ir ziuriu padidejo viso suma, po to ziuriu kad kainos padidejusios visu mano krepselio prekiu blink.gif nebeapsimoka pirkti tada ten nesigauna pigiau, nebent reikia akcijiniu prekiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2016 12 12, 16:32)
Gal zinot kas cia atsitiko e-camelijoj?  blink.gif  kainos padidejo  blink.gif  visada ten pirkdavau, uzvakar susikroviau krepseli, siandien einu moketi ir ziuriu padidejo viso suma, po to ziuriu kad kainos padidejusios visu mano krepselio prekiu  blink.gif  nebeapsimoka pirkti tada ten nesigauna pigiau, nebent reikia akcijiniu prekiu  unsure.gif

Gal ka keicia...SIaip kaz kur lyg maciau, kad rase, kad pas juos laimes valandos ( nuo 13 iki 15 val. ) bus tik iki gruodzio 20 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 12 gruodžio 2016 - 16:59
QUOTE(lomute @ 2016 12 12, 17:32)
Gal zinot kas cia atsitiko e-camelijoj?  blink.gif  kainos padidejo  blink.gif  visada ten pirkdavau, uzvakar susikroviau krepseli, siandien einu moketi ir ziuriu padidejo viso suma, po to ziuriu kad kainos padidejusios visu mano krepselio prekiu  blink.gif  nebeapsimoka pirkti tada ten nesigauna pigiau, nebent reikia akcijiniu prekiu  unsure.gif

Man lyg kažkokia savaitgalinė akcija buvo - tai nežinau iki kada ji buvo, nes tada tikrai buvo papigę prekės unsure.gif
Atsakyti
MAXIMA
Atsakyti

RIMI
Atsakyti
gal kas nors jau turi maximos zurnaliuka nuo rytojaus kur bus smile.gif
Atsakyti