Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos, akcijos ir išpardavimai

QUOTE(vija @ 2016 12 10, 23:30)
ot tai tau, man nedavė, o kaip reikia... Davė miltams blyn

Paskolinčiau kortelę, bet per toli esu. biggrin.gif Šią savaitę bent man maxima labai dosni. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 12 10, 21:43)
Žaidimui Ticket to Ride senukuose prieš porą savaičių taikė 30 proc nuolaidą. Dabar uždėta akcijinė kaina ir 40 proc netaiko.
Jeigu rasit kur gera kaina, pasidalinkit. Nepirkau tada kai 30 proc davė.

Nieko gero: 40% Senukai taiko tai naujesnei žaidimo versijai "rails and sails", kuris kainuoja 80 eur - išprotėjusi kaina blink.gif O Ticket to Ride Europe padaryta tik juokinga 5 eur nuolaida.
Atidėjau pirkinį vėlesniems laikams, nupirkau kitus žaidimus.
Papildyta:
QUOTE(Ingada @ 2016 12 10, 22:33)
Paskolinčiau kortelę, bet per toli esu.  biggrin.gif Šią savaitę bent man maxima labai dosni.  biggrin.gif

teks eiti ryt pas kaimynus, kurie tą gandą atnešė smile.gif
nu bet super - ateini čia ir viską išsiaiškini smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 10 gruodžio 2016 - 22:38
ieškau DORMEO Memosan klasikinės pagalvės pigiau, gal kur nuolaidytę užmatėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2016 12 10, 12:55)
ar kam pritaike -40 proc?

man rodo susimetus i krepseli, bet iki pirkimo nepriejau 4u.gif
siaip zenkli nuolaida blink.gif labai dekui pasidalinusiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2016 12 10, 11:57)
Gal kam aktualu  ax.gif
gavau asmeninę nuolaidą kosmetikai, parfumerijai 40 proc.  tai taiko net Higieniniams paketams, išbandžiau  biggrin.gif  4u.gif

gal dar kas nors isbandete, ar kitur irgi taiko higienos priemonems- paketams, ar ob ax.gif
Atsakyti
Iki savaitėlė

Iki savaitėlė plius
Atsakyti
Thomas Philipps
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2016 12 11, 14:40)
gal dar kas nors isbandete, ar kitur irgi taiko higienos priemonems- paketams, ar ob ax.gif

Aš irgi gavau į kortelę pasiūlymą kosmetikai.Tai bent jau Always tai netaikė. Specialiai ėjau į kasą pasitikrinti ar tikrai taiko. Tai išmušė su 15prc nuolaida, kokią jiems dabar ir taiko. O kitų nebandžiau smile.gif
Atsakyti
Labas,gal kas zinote parfum 24 nuolaidos koda 😉
Atsakyti
QUOTE(Šalta kava... @ 2016 12 10, 22:59)
ieškau DORMEO Memosan klasikinės pagalvės pigiau, gal kur nuolaidytę užmatėt? 4u.gif

Ozo antrame aukšte atsidarė nauja Topshop parduotuvė. Visoms ne akcijinėms prekėms atidarymo proga šią savaitę taikė 15 proc. nuolaidą. O ir su didesnėmis nuolaidomis buvo nemažai prekių. Gal dar kurį laiką galios tuos nuolaidos? Pasidomėkit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2016 12 11, 15:40)

isbandziau pati 4u.gif tikrai nuolaidu netaike unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2016 12 11, 21:01)
Ozo antrame aukšte atsidarė nauja Topshop parduotuvė. Visoms ne akcijinėms prekėms atidarymo proga šią savaitę taikė 15 proc. nuolaidą. O ir su didesnėmis nuolaidomis buvo nemažai prekių. Gal dar kurį laiką galios tuos nuolaidos? Pasidomėkit. 4u.gif

ačiū. 4u.gif
Atsakyti