Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos, akcijos ir išpardavimai

QUOTE(Reginok @ 2016 11 15, 00:07)
Dabar Maximoje grozio dienos daug kam 30-40% nuolaida, idomu kaip butu su asmeniniu pasiulymu -50%, ar viskam taikytu (neakcijinems prekems), ar tik kur nera procentiniu nuolaidu hmm.gif Raso kad nesumuoja akcijas, bet ar pritaikys didesne nuolaida, ar ne, kaip yra gal kas pirko?

Pirkau šiandien, bet visko daug, o sutaupytą sumą tik gale rodo, tai patingėjau skaičiuot kiek ta nuolaida gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2016 11 15, 01:07)
Dabar Maximoje grozio dienos daug kam 30-40% nuolaida, idomu kaip butu su asmeniniu pasiulymu -50%, ar viskam taikytu (neakcijinems prekems), ar tik kur nera procentiniu nuolaidu hmm.gif Raso kad nesumuoja akcijas, bet ar pritaikys didesne nuolaida, ar ne, kaip yra gal kas pirko?

Skaičiau kitam forume atsiliepimus, tai taikė didesniąją nuolaidą. Turėtų netaikyt tik toms prekėms, kurios su raudona etikete, bet garantuot negaliu.
Atsakyti
RIMI
Atsakyti
Šiandien kaip tik pirkau Maximoje kosmetikos prekių su 40 proc nuolaida, tai perbraukus kortelę nuolaidą pakeitė į 50.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovivita: 15 lapkričio 2016 - 09:57
Gal Pigu.lt yra naujas nuolaidų kodas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2016 11 15, 10:30)
Gal Pigu.lt yra naujas nuolaidų kodas?  ax.gif

siuntinėja kai kuriems sms su kodais, bet jie galioja labai labai ribotai. vakar buvo 14NUOLAIDA ir galiojo tik iki 16 val.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2016 11 15, 11:56)
siuntinėja kai kuriems sms su kodais, bet jie galioja labai labai ribotai. vakar buvo 14NUOLAIDA ir galiojo tik iki 16 val.

Ačiū. Vakar aš jį gavau, bet tik vakare sugalvojau, kad reikia vienos dovanos iš ten. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2016 11 15, 00:07)

Taikė viskam didesniąją nuolaidą. Pirkau šampūnų, dušo želių, pastų, dantų šepetėlių, kremų, skutimosi putų, dezodorantų, muilų. Netaiko tik raudonai ar geltonai kainai, nežinau, kokios spalvos jos dabar maximoje.
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2016 11 15, 11:09)
Ačiū. Vakar aš jį gavau, bet tik vakare sugalvojau, kad reikia vienos dovanos iš ten.  4u.gif

Bandykit, gal šiandien 15nuolaida tiks😃
Atsakyti
O "Knyguklubas" duodą kokį nuolaidų kodą ar ne? 4u.gif LAPKRITI-SKAITAU jau panaudojau, o dar noriu knygų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2016 11 15, 05:40)
Skaičiau kitam forume atsiliepimus, tai taikė didesniąją nuolaidą. Turėtų netaikyt tik toms prekėms, kurios su raudona etikete, bet garantuot negaliu.

Pritariu, pritaike didesne ir man, 50 proc.
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2016 11 15, 09:56)
Šiandien kaip tik pirkau  Maximoje  kosmetikos prekių su 40 proc nuolaida, tai perbraukus kortelę nuolaidą pakeitė į 50.

aš irgi gavau asmeninį pasiūlymą pirmadienį,bet ar jis galioja visą savaitę?Paskyroje nėra jokios info apie galiojimo trukmę.Gal tik pirmadienį galioja?
Atsakyti