Ačiū už išsvajotą pokalbių temą, nes jau visai nebežinau ką žinau ir ką moku daryti. Pas mus nuo pirmadienio taip pat auditas. Tai toks jausmas, kad kažkas sucementavo ir nė krust. Svajoju apie stebėtos pamokos planelį, kad bent jau vizija būtų į ką orentuotis.(Gal kuri galit į paštą įmesti, lenkiuosi iki žemės)
labos jau keletą dienų ieškojau šitos temos
gal galit pagelbėti ? laukia pirmokų krikštynos, gal kuri turite kokį scenarijų, ar Užduotėlių atskirų pamokų? planuojame daryti Mokslo karalystę, ir kiekviena pamoka - karalaitė turi sugalvoti savo užduočių. Stringu su užduotimis matematikai norisi ko nors įdomaus, nesudėtingo
gal galit pagelbėti ? laukia pirmokų krikštynos, gal kuri turite kokį scenarijų, ar Užduotėlių atskirų pamokų? planuojame daryti Mokslo karalystę, ir kiekviena pamoka - karalaitė turi sugalvoti savo užduočių. Stringu su užduotimis matematikai norisi ko nors įdomaus, nesudėtingo
Sveikos
Plano niekas neprašė. Jį turėjau pasirašius tik tokį, koks man buvo reikalingas Kolegės paprašė, nes jai ne viskas pavyko. Bet jį pasirašė pagal save, o ne pagal reikalavimus
QUOTE(R.@usra @ 2016 10 18, 16:42)
Ačiū už išsvajotą pokalbių temą, nes jau visai nebežinau ką žinau ir ką moku daryti. Pas mus nuo pirmadienio taip pat auditas. Tai toks jausmas, kad kažkas sucementavo ir nė krust. Svajoju apie stebėtos pamokos planelį, kad bent jau vizija būtų į ką orentuotis.(Gal kuri galit į paštą įmesti, lenkiuosi iki žemės)
Plano niekas neprašė. Jį turėjau pasirašius tik tokį, koks man buvo reikalingas Kolegės paprašė, nes jai ne viskas pavyko. Bet jį pasirašė pagal save, o ne pagal reikalavimus
QUOTE(VAMI @ 2016 10 18, 18:07)
Gal tiktu kokios nors matematinio spalvinimo uzduotys? Kai prisesiu prie pc, imesiu koki pavyzdi (atsiprasau uz nelietuvybe, plansetej nera lt raidziu)
QUOTE(zuzanele @ 2016 10 18, 18:28)
Sveikos
Į antrą paštą nusiunčiau pamokos protokolą
QUOTE(janiku @ 2016 10 18, 17:36)
Į antrą paštą nusiunčiau pamokos protokolą
Ačiū gal kam nors reikia 2kl pratybų? Parduočiau už pusę kainos, nes su knygynu atsiskaičiau ir visai pamiršau, kad keli vaikai išėjo ir pratybos liko gulėti spintoj...
Sveikos, nespėju aš su jumis
Įkeliu atnaujintą sąrašą, kas savęs nerasite rašykite, pakoreguosiu ir įkelsiu naujoje temoje galutinį sąrašą
Įkeliu atnaujintą sąrašą, kas savęs nerasite rašykite, pakoreguosiu ir įkelsiu naujoje temoje galutinį sąrašą
Mūsų gausus būrelis
Pirmokės
smilga1972
zuzanele
janiku
22peliukas22
Iruciukas
linastri
Gorgone
tigruole
lutute1
Antrokės
Bebras2014
Calkusl
liepsnele2
naminukė
leliuko mama
kara117
domasss
1aviada
pimokiukė
b.s.
smilga99
gintule
klaipedike
Triušis
Gvadalupė
riešutasgilė
NOKIA
Vaivorytė
alaizy
gabija4
Tili Mili
Trečiokės
Dainelej
nonele
sypsenele04
LeTa-BeTa
Bites rites
R.@usra
Aurute
Ronja1
Bites Rites
Ketvirtokės
Daivajazz
VAMI
agė-melagė
arden
Dirba su jungtinėmis klasėmis
ninkute 2 ir 4 klasės
Staben 1,2 ir 4 klasės
smilga1972
zuzanele
janiku
22peliukas22
Iruciukas
linastri
Gorgone
tigruole
lutute1
Antrokės
Bebras2014
Calkusl
liepsnele2
naminukė
leliuko mama
kara117
domasss
1aviada
pimokiukė
b.s.
smilga99
gintule
klaipedike
Triušis
Gvadalupė
riešutasgilė
NOKIA
Vaivorytė
alaizy
gabija4
Tili Mili
Trečiokės
Dainelej
nonele
sypsenele04
LeTa-BeTa
Bites rites
R.@usra
Aurute
Ronja1
Bites Rites
Ketvirtokės
Daivajazz
VAMI
agė-melagė
arden
Dirba su jungtinėmis klasėmis
ninkute 2 ir 4 klasės
Staben 1,2 ir 4 klasės
Garbės nariai
Vilsonyte
Vilsonyte
QUOTE(VAMI @ 2016 10 18, 18:07)
Labai paprastos matematinės daržovių skaičiuotės:
Du burokai, du ridikai,
Du arbūzai kaip didikai,
Du agurkai ir pupa.
Šok per lysvę opa pa!.. (kiek daržovių?)
Tegu suskaičiuoja ir suranda skaitmenų labirinte tinkamą atsakymą.
Ačiū už naują temą KŪRĖJAI. Labai trūko, paskaityti. Man irgi rūpi pamokos. Kitą savaitę turiu pravesti atvirą lietuvių pamoką antroje klasėje (dirbu pagal PUPĄ). Galva visiškai tuščia... Gal kas esate vedę ir galite pasidalinti...
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 10 18, 20:36)
Ačiū už naują temą KŪRĖJAI. Labai trūko, paskaityti. Man irgi rūpi pamokos. Kitą savaitę turiu pravesti atvirą lietuvių pamoką antroje klasėje (dirbu pagal PUPĄ). Galva visiškai tuščia... Gal kas esate vedę ir galite pasidalinti...
Ir aš lb džiaugiuosi,kad galiu jus paskaitinėti AČIŪŪŪ 👯
Ačiū mergaitės, kiekviena mintis taip kaip vitaminai, raminantys lašai.
QUOTE(ninkute @ 2016 10 18, 21:14)
Labai paprastos matematinės daržovių skaičiuotės:
Du burokai, du ridikai,
Du arbūzai kaip didikai,
Du agurkai ir pupa.
Du burokai, du ridikai,
Du arbūzai kaip didikai,
Du agurkai ir pupa.
AČIŪ