Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

QUOTE(Kikker @ 2016 11 14, 15:58)
kainų skirtumas nedidelis todėl pasirinkite WLG24260BY

Tai ne kainoj esme, panasiai kainuoja, reiskia privalumas tik LCD didesns?
O geresnes siauros iki 40cm neatsirado? Kitu firmu tegul ir brangiau...
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2016 11 14, 16:14)
Tai ne kainoj esme, panasiai kainuoja, reiskia privalumas tik LCD didesns?
O geresnes siauros iki 40cm neatsirado? Kitu firmu tegul ir brangiau...

Ne tik pasirinkusi WLG24260BY turėsite platesnį plovimo programų pasirinkimą...na pabandysiu parašyti jai gerai suprasite.modeliukas WLG24160BY yra pvz medvilnės progmamą jau su nustatytą ant skydelio temeratūra 20.40 60,60+papildomas skalavimas ,90...bet pvz man reikia 50 laipsniu aš jau esu ribojama...tokia pati situacija su juodais yra 40 arba 60 o man reikia kitos temperatūros ...WLG24260BY jau galite pasirinkusi programa keisti Jums nirimą vandens temperatūrą...
Nėra tokių firmų kurios siauras skalbykles pagamintų kokybiškai.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 14 lapkričio 2016 - 16:47
Sveiki,
renkuosi šalia pastatomas skalbyklę ir džiovyklę. 60 cm.
Biudžetas vienam prietaisui 700-1000.
Reikalavimai:
-svoris 8-9 kg ir didelė anga (kad galima būtų išskalbti miegmaišius)
-galimybė skalbti pūkinius daiktus, bet nebūtinai taip užvadinta programa.
-audinių tausojimas
-atšviežinimas (jei nebus ar neverta džiovyklėj)
-garsas nesvarbu, stovės rūsy.
-patikima, lengvai prižiūrima.
-Ispanija, Italija, Lenkija ir kita Europa - OK. Rusija ir Turkija - netinka.

Klausimas dėl garų - drabužių atšviežinimo programos - tokia geriau džiovyklėj ar skalbyklėj? Ar priklauso nuo modelio?

Permečiau akim ankstesnę temą - sudomino AEG L98699FL2 (žinau, kad pati nedozuoja), WAW32699SN (i-DOS), Miele WKH 130 WPS (brangoka, bet gal).

Gal galite pasiūlyti komplektą skalbyklė + pritinkanti džiovyklė. O dar geriau kelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 14 lapkričio 2016 - 19:36
QUOTE(Y2K @ 2016 11 14, 19:36)
Sveiki,
renkuosi šalia pastatomas skalbyklę ir džiovyklę. 60 cm.
Biudžetas vienam prietaisui 700-1000.
Reikalavimai:
-svoris 8-9 kg ir didelė anga (kad galima būtų išskalbti miegmaišius)
-galimybė skalbti pūkinius daiktus, bet nebūtinai taip užvadinta programa.
-audinių tausojimas
-atšviežinimas (jei nebus ar neverta džiovyklėj)
-garsas nesvarbu, stovės rūsy.
-patikima, lengvai prižiūrima.
-Ispanija, Italija, Lenkija ir kita Europa - OK. Rusija ir Turkija - netinka.

Klausimas dėl garų - drabužių atšviežinimo programos - tokia geriau džiovyklėj ar skalbyklėj? Ar priklauso nuo modelio?

Permečiau akim ankstesnę temą - sudomino AEG L98699FL2 (žinau, kad pati nedozuoja), WAW32699SN (i-DOS), Miele WKH 130 WPS (brangoka, bet gal).

Gal galite pasiūlyti komplektą skalbyklė + pritinkanti džiovyklė. O dar geriau kelis  4u.gif

As rinkausi tarp jusu isvardintu (isskyrus aeg) bet galiausiai likau ties siemens wm14y748dn +wt47y849dn. Nera garu funkcijos, bet as net nezinau ar man ji isvis reikalinga. Turi demiu salinimo funkcija, kas realiai irgi man nera reikalinga, ko nezinojau pirkdama, nes labai ilgi skalbimo ciklai ja ikungus. Siaip visumoje esu patenkinta, skalbia tikrai gerai, pasveria skalbinius, paraso kiek skalbiklio ant tokio kiekio reiktu, primena kai ateina laikas (! kas man labai aktualu nes uzmirstu) kad reikia paleisti bugno valymo programa... Buciau turejusi didesni biudzeta buciau emusi miele aisku, bet siuo metu visai nesigailiu pasirinkusi siemens, ziuresiu kaip tarnaus.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 11 14, 23:06)
As rinkausi tarp jusu isvardintu (isskyrus aeg) bet galiausiai likau ties siemens wm14y748dn +wt47y849dn. Nera garu funkcijos, bet as net nezinau ar man ji isvis reikalinga. Turi demiu salinimo funkcija, kas realiai irgi man nera reikalinga, ko nezinojau pirkdama, nes labai ilgi skalbimo ciklai ja ikungus. Siaip visumoje esu patenkinta, skalbia tikrai gerai, pasveria skalbinius, paraso kiek skalbiklio ant tokio kiekio reiktu, primena kai ateina laikas (! kas man labai aktualu nes uzmirstu) kad reikia paleisti bugno valymo programa... Buciau turejusi didesni biudzeta buciau emusi miele aisku, bet siuo metu visai nesigailiu pasirinkusi siemens, ziuresiu kaip tarnaus.

Savita1, dėkui 4u.gif
Dėmių funkcija man irgi nelabai įdomi, o atšviežinimo garais gal visai ir -praverstų, niekad nebandžius, tai sunku kažką pasakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 15 lapkričio 2016 - 16:48
Sveiki, reikia patarimo renkantis skalbyklę su džiovyklę (du viename), dėl vietos trūkumo atskirų prietaisų pirkti negalime... verysad.gif Biudžetas ~ 1200€. Kokius modelius patarsite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(strashylka @ 2016 11 15, 18:15)
Sveiki, reikia patarimo renkantis skalbyklę su džiovyklę (du viename), dėl vietos trūkumo atskirų prietaisų pirkti negalime... verysad.gif Biudžetas ~ 1200€. Kokius modelius patarsite?  4u.gif

Šiai dienai tik vieną AEG L99691HWD
http://www.aeg.lt/pr...omos/l99691hwd/
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 11 15, 19:16)
Šiai dienai tik vieną AEG L99691HWD
http://www.aeg.lt/pr...omos/l99691hwd/

o gal galite pasakyti kuo ji geresnė už kitas, be kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(strashylka @ 2016 11 15, 21:24)
o gal galite pasakyti kuo ji geresnė už kitas, be kainos 4u.gif

Labai mažai elektros naudoja džiovinimui.
Atsakyti
Skaičiau šią temą tyliai ir išsirinkau AEG L7FBE48S. Skalbyklė jau namie ir išbandyta !!! Kol kas labai patenkinta tongue.gif
Atsakyti
Sveiki,

Galbut kas galetumete rekomenduoti imontuojama i baldus skalbimo masina kartu su dziovykle, kuri turetu bent A, o dar geriau A+ ar A++ energijos efektyvumo klase ? Niekaip tokiu nerandu, visur yra B energijos klase, kas bus energijos ryklys smile.gif

Dekui uz patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Asolita @ 2016 11 16, 16:15)
Sveiki,

Galbut kas galetumete rekomenduoti imontuojama i baldus skalbimo masina kartu su dziovykle, kuri turetu bent A, o dar geriau A+ ar A++ energijos efektyvumo klase ? Niekaip tokiu nerandu, visur yra B energijos klase, kas bus energijos ryklys smile.gif

Dekui uz patarimus.

Dažnai būna, kad parašo energijos efektyvumo klasę skalbimui. Tada A ne problema.
Jei džiovinimui, tai geriau nei B nerasite.
Atsakyti