Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

Ieškau skalbykles dziovykles viename, įmontuojamos į baldus, su daugiau kg. Gal galit užrodyt kokį gerą variantą?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2016 10 30, 11:37)
Ieškau  skalbykles dziovykles viename, įmontuojamos į baldus, su daugiau  kg.  Gal galit užrodyt  kokį gerą  variantą?

EWX147410W
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2016 10 30, 09:37)
Ieškau  skalbykles dziovykles viename, įmontuojamos į baldus, su daugiau  kg.  Gal galit užrodyt  kokį gerą  variantą?

Nieko įdomaus ir gero įmontuojamo rinkoje nėra...todėl kaip sakoma iš bėdos
Electrolux EWX147410W arba AEG L61470WDBI
Atsakyti

Nusipirkom pries menesi whirpool skalbykle-dziovykle, 9/7kg, dziovinimas garai, 6sense, 1600 apsuku, ir palyginus nedideli ismatavimai, kaina gera, atrode fantastika! Prasukom reisa ... neistrauke varztu... pirmakart pirkom ir jungem patys, niekas net neispejo.. :( lyginant su pries tai tureta electrolux, nepatiko man, kad programos trunka ilgai, jei kokia trumpa, tai labai ribojami kg, negaliu pati susireguliuot programu, trumpint ciklo ar ijungt papildoma skalavima. Na tiek to, teks priprast. Bet po beveik menesio dziaugimosi pradejo pirmiausia nebeveikt garu funkcija, poto dziovinimas, ir isvis nebeskalbia, vis kokius klaidu kodus meta, atrodo kad elektronika sugedo..dazniausiai ismeta klaidos koda F18. Klausimas-ar tam galejo tureti itakos pries menesi skalbimas neistraukus varztu? Ar garantiniam matys, kad taip buvo skalbta? Jei tai gedimas del varztu, ar imanoma ir aar apsimoka pataisyt?

Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2016 11 01, 20:37)
<p>Nusipirkom pries menesi whirpool skalbykle-dziovykle, 9/7kg, dziovinimas garai, 6sense, 1600 apsuku, ir palyginus nedideli ismatavimai, kaina gera, atrode fantastika! Prasukom reisa ... neistrauke varztu...  Klausimas-ar tam galejo tureti itakos pries menesi skalbimas neistraukus varztu? Ar garantiniam matys, kad taip buvo skalbta?

Ne dėl varžtų.
Jei labai atidžiai žiūrės - matys.
Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2016 11 01, 18:37)
<p>Nusipirkom pries menesi whirpool skalbykle-dziovykle, 9/7kg, dziovinimas garai, 6sense, 1600 apsuku, ir palyginus nedideli ismatavimai, kaina gera, atrode fantastika! Prasukom reisa ... neistrauke varztu... pirmakart pirkom ir jungem patys, niekas net neispejo.. verysad.gif lyginant su pries tai tureta electrolux, nepatiko man, kad programos trunka ilgai, jei kokia trumpa, tai labai ribojami kg, negaliu pati susireguliuot programu, trumpint ciklo ar ijungt papildoma skalavima. Na tiek to, teks priprast. Bet po beveik menesio dziaugimosi pradejo pirmiausia nebeveikt garu funkcija, poto dziovinimas, ir isvis nebeskalbia, vis kokius klaidu kodus meta, atrodo kad elektronika sugedo..dazniausiai ismeta klaidos koda F18. Klausimas-ar tam galejo tureti itakos pries menesi skalbimas neistraukus varztu? Ar garantiniam matys, kad taip buvo skalbta? Jei tai gedimas del varztu, ar imanoma ir aar apsimoka pataisyt?</p>

Tikrai tai ne varžtų pasekmės...kvieskite meistrą...ir jai siūlys taisyti atsisakykite...darykite keitimą 4u.gif
Atsakyti

Aciu:) Manau prasysim grazint pinigus ir ieskosim kitos.. Man sioje nepatiko, kad nelabai galima koreguotis programas, norisi daugiau pasirinkimo mygtuku.

Atsakyti
Sveiki

baigia gyvenimą mano pasoginė skalbimo mašina. Daromės naujos ir norėtume sutilpti į 400 € Norėtųsi, kad būtų atšviežinimo garais , pūkinių drabužių skalbimo funkcijos. Dar galvoju apie anti alerginę, bet nerandu info ką gero ji duoda . Ar padės mums kažkaip geriau kovoti su alergija dulkėms bigsmile.gif
Gal kas patars ką rinktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2016 11 07, 22:29)
Sveiki

baigia gyvenimą mano pasoginė skalbimo mašina. Daromės naujos ir norėtume sutilpti į 400 € Norėtųsi, kad būtų atšviežinimo garais  , pūkinių drabužių skalbimo funkcijos. Dar galvoju apie anti alerginę, bet nerandu info ką gero ji duoda . Ar padės mums kažkaip geriau kovoti su alergija dulkėms  bigsmile.gif
Gal kas patars ką rinktis  ax.gif

Jums šviežiai pagaminta AEG L7FBE48S
ProSteam® - atšviežinimo garais technologija+plovimo programos: Medvilnė, Sintetika, Švelni, Vilna / Šilkas, Atšviežinimas garais (medvilnė / sintetika), Anti-alerginė, 3 kg - 20 minučių, Lauko rūbų, Džinsų, Antklodžių
http://www.aeg.lt/pr...iekio/l7fbe48s/
Antialerginė programa skirta baltiems medvilninias skalbiniai. Šia programa dėl skalbimo fazės kurioje kelias minutes palaikoma aukštesnė kaip 60 °C temperatūra pašalinami mikroorganizmai. Tai padeda iš skalbinių pašalinti bakterijas mikroorganizmus. Papildoma skalavimo fazė užtikrina tinkamą ploviklio likučių ir žiedadulkių/ alergenų pašalinimą.
Atsakyti
Prireikė ir man tos garų funkcijos... Peržiūrėjau kelias el. parduotuves ir iš pažiūros kaip ir tiktų šios:
AEG L7FBE48S
Electrolux EWF1486GDW2
LG FH4U1TBS2
Samsung WF70F5EBU2W/LE

Ir nebesuprantu, koks tarp jų esminis skirtumas (jei toks yra) arba kurią atmest (dėl kokybės ar abejotino gamintojo). Gal kas nors žinot, ar visų jų varikliams taikomos 10 m. garantijos? O gal praleidau kažką, kas kainos ir kokybės santykiu būtų geriau, nei šios?

Šiaip norėčiau, kad skalbtų daug (Samsungas kaip ir atkrenta dėl to, nes tik 7 kg), gerai ir kad lyginimo būtinybę bent šiek tiek sumažintų (čia tam garai man biggrin.gif). Nu ir kad nereiktų po poros metų keist nauju daiktu būtų gerai... Ir daugiau kaip 500 € nenoriu mokėt biggrin.gif

Būsiu dėkinga už bet kokią pagalbą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 08 lapkričio 2016 - 10:27
QUOTE(Hmmm... @ 2016 11 08, 12:27)
Prireikė ir man tos garų funkcijos... Peržiūrėjau kelias el. parduotuves ir iš pažiūros kaip ir tiktų šios:
AEG L7FBE48S
Electrolux EWF1486GDW2
LG FH4U1TBS2
Samsung WF70F5EBU2W/LE
...

Sakyčiau AEG L7FBE48S arba Electrolux EWF1486GDW2 - kuri gražesnė.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 11 08, 14:04)
Sakyčiau AEG L7FBE48S arba Electrolux EWF1486GDW2 - kuri gražesnė.

Ačiū už patarimą smile.gif Einu grožį dar pavertint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 08 lapkričio 2016 - 13:57