QUOTE(Zuiza @ 2017 02 22, 15:03)
speedy, ačiū, kad komentavote, bet niekas "nekiša" ir nenutyli dėl 5 kg. talpos skalbyklės, tiek ir aš pati specifikacijose perskaičiau ir įvertinau, ar toks įkrovos dydis mano šeimai pakankamas, turiu naudojimosi tam tikros talpos skalbykle patirties. Montuojamai skalbyklei nėra vietos, rašiau, jog maximalus gylis 55 cm, o jūsų siūlytas reiktų talpinti minimum į 56 cm spintelę + spintelės rėmas.
Jei Jūs turite standartinį virtuvinį komplektą (
aišku jei veiksmas bus virtuvėje) ir ten nieko neprigudrauta, tai tokios skalbyklės kur parašiau nuorodas ir yra būtent tam skirtos.
Aš taip pat "turėjau patirties" naudotis siaura skalbykle. Buvau įsitikinęs kad viskas OK ir atsitempiau ją iš seno buto. Paskui pasikeičiau į didesnę ir supratau, kad nieko gero anksčiau nebuvo. Principas "talpesnė-geriau" galioja ir skalbyklėms.
Reziume tame, kad Jūs geriau žinote savo sąlygas. Jei Jūsų atveju kažkas kitaip nei man atrodė, tada ir pasirinkimai kitokie. Bendrąja prasme visi mano teiginiai aktualūs - Jums ar kitam su panašiomis reikmėmis dažnai pasiūlys įkišti siaurą skalbyklę į spintelę, nes taip yra
paprasčiau pardavėjui ...
Beje, pagal aprašymus EWG147410W yra 544 mm gylio.