Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

QUOTE(Kikker @ 2017 02 22, 13:09)
O apie įmontuojamas pamirkite...modeliu pasirinkimas skurdus ir barangus

Įmontuojamos patogesnės naudoti, geriau atrodo ir techniškai pritaikytos.
Kišdamos siaurą Bosch ar Siemens turėsite "made in Rusija", apgailėtinai mažą talpą ir balaganą spintelėje mirksiukas.gif

Kišti kompaktinę skalbyklę į spintelę "paskutinis reikalas" - kai lieka sena (tipo iš seno buto) ir kišenėje skersvėjai.
Atsakyti
speedy, ačiū, kad komentavote, bet niekas "nekiša" ir nenutyli dėl 5 kg. talpos skalbyklės, tiek ir aš pati specifikacijose perskaičiau ir įvertinau, ar toks įkrovos dydis mano šeimai pakankamas, turiu naudojimosi tam tikros talpos skalbykle patirties. Montuojamai skalbyklei nėra vietos, rašiau, jog maximalus gylis 55 cm, o jūsų siūlytas reiktų talpinti minimum į 56 cm spintelę + spintelės rėmas. Ir kiek pati ieškojau, sau tinkamos dydžiu ir įperkamos montuojamos skalbyklės neradau, nes, kaip ir buvo minėta, pasirinkimas skurdus. Ne Kikker man rekomendavo Bosch skalbyklę, firmą pasirinkau pati, nes ne vienas meistras ar pažįstamas yra rekomendavęs, tai ir šito niekas nekišo..
Beje baldininkai sakė, kad dabar kone visi, kas nori slėpti skalbyklę, "kiša" jas pastatomas į spinteles, paskutinį kartą spintelę montuojamai skalbyklei bent jie gamino prieš 3 metus smile.gif

Kikker, dėkui už nuomonę! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiza: 22 vasario 2017 - 13:06
QUOTE(speedy @ 2017 02 22, 12:09)
Kišti kompaktinę skalbyklę į spintelę "paskutinis reikalas" - kai lieka sena (tipo iš seno buto) ir kišenėje skersvėjai.

Ir kas atsitiks tai skalbyklei ...jau ne pirma diena taip vartotojas naudoja tas skalbyklęs ir nuo to blogiau niekam..

QUOTE(Zuiza @ 2017 02 22, 13:03)
speedy, ačiū, kad komentavote, bet niekas "nekiša" ir nenutyli dėl 5 kg. talpos skalbyklės, tiek ir aš pati specifikacijose perskaičiau ir įvertinau, ar toks įkrovos dydis mano šeimai pakankamas, turiu naudojimosi tam tikros talpos skalbykle patirties. Montuojamai skalbyklei nėra vietos, rašiau, jog maximalus gylis 55 cm, o jūsų siūlytas reiktų talpinti minimum į 56 cm spintelę + spintelės rėmas. Ir kiek pati ieškojau, sau tinkamos dydžiu ir įperkamos montuojamos skalbyklės neradau, nes, kaip ir buvo minėta, pasirinkimas skurdus. Ne Kikker man rekomendavo Bosch skalbyklę, firmą pasirinkau pati, nes ne vienas meistras ar pažįstamas yra rekomendavęs, tai ir šito niekas nekišo..

Kikker, dėkui už nuomonę!  4u.gif

Nėra už ką ....pirkite Bosch ir gausite 5 metų garantiją ....Bosch jas dalina ne šeip iš lemputės...garantuoja kad kokybė nepriekaištinga ir jai vartotojas bijo Rusijoje pagamintos jie Jus vartotojus apdraudžia 5 metams kad visas išlaidas padengs(aišku jai jos bus) per 5 metus visada gali grąžinti pardavėjui kad pakeistu į kitos firmos produktą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiza @ 2017 02 22, 15:03)
speedy, ačiū, kad komentavote, bet niekas "nekiša" ir nenutyli dėl 5 kg. talpos skalbyklės, tiek ir aš pati specifikacijose perskaičiau ir įvertinau, ar toks įkrovos dydis mano šeimai pakankamas, turiu naudojimosi tam tikros talpos skalbykle patirties. Montuojamai skalbyklei nėra vietos, rašiau, jog maximalus gylis 55 cm, o jūsų siūlytas reiktų talpinti minimum į 56 cm spintelę + spintelės rėmas.

Jei Jūs turite standartinį virtuvinį komplektą (aišku jei veiksmas bus virtuvėje) ir ten nieko neprigudrauta, tai tokios skalbyklės kur parašiau nuorodas ir yra būtent tam skirtos.
Aš taip pat "turėjau patirties" naudotis siaura skalbykle. Buvau įsitikinęs kad viskas OK ir atsitempiau ją iš seno buto. Paskui pasikeičiau į didesnę ir supratau, kad nieko gero anksčiau nebuvo. Principas "talpesnė-geriau" galioja ir skalbyklėms.
Reziume tame, kad Jūs geriau žinote savo sąlygas. Jei Jūsų atveju kažkas kitaip nei man atrodė, tada ir pasirinkimai kitokie. Bendrąja prasme visi mano teiginiai aktualūs - Jums ar kitam su panašiomis reikmėmis dažnai pasiūlys įkišti siaurą skalbyklę į spintelę, nes taip yra paprasčiau pardavėjui ...
Beje, pagal aprašymus EWG147410W yra 544 mm gylio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 22 vasario 2017 - 13:37
Skalbyklė bus statoma ne virtuvėje, o vonioje, kur maximalus spintelės + skalbyklės gylis gali būti 55 cm. Tai labai apriboja pasirinkimo galimybes, tuo labiau montuojamos. Bet gal Jūs kažką visgi žinote, kad dydžiu ir kaina iki 400 € tiktų? smile.gif
Gyvendami dviese, 3 m. naudojamės 6 kg. talpos skalbykle, kurios beveik visada įkrauta būna tik pusę, o jei "prikišu" pilną tai nebent ilgau kaupdama skalbinius, kas man atrodo lyg ir dar nepraktiškiau, nei keliskart per metus padaryti kelis skalbimus iškart, jeigu nepakaktų 5 kg. talpos.

QUOTE(speedy @ 2017 02 22, 14:14)
Jei Jūs turite standartinį virtuvinį komplektą (aišku jei veiksmas bus virtuvėje) ir ten nieko neprigudrauta, tai tokios skalbyklės kur parašiau nuorodas ir yra būtent tam skirtos.
Aš taip pat "turėjau patirties" naudotis siaura skalbykle. Buvau įsitikinęs kad viskas OK ir atsitempiau ją iš seno buto. Paskui pasikeičiau į didesnę ir supratau, kad nieko gero anksčiau nebuvo. Principas "talpesnė-geriau" galioja ir skalbyklėms.
Reziume tame, kad Jūs geriau žinote savo sąlygas. Jei Jūsų atveju kažkas kitaip nei man atrodė, tada ir pasirinkimai kitokie. Bendrąja prasme visi mano teiginiai aktualūs - Jums ar kitam su panašiomis reikmėmis dažnai pasiūlys įkišti siaurą skalbyklę į spintelę, nes taip yra paprasčiau pardavėjui ...

Atsakyti
QUOTE(Zuiza @ 2017 02 22, 15:30)
Skalbyklė bus statoma ne virtuvėje, o vonioje, kur maximalus spintelės + skalbyklės gylis gali būti 55 cm. Tai labai apriboja pasirinkimo galimybes, tuo labiau montuojamos. Bet gal Jūs kažką visgi žinote, kad dydžiu ir kaina iki 400 € tiktų?  smile.gif

Pagal aprašymus EWG147410W yra 544 mm gylio (tą galima pasitikslinti padoriame Electrolux salone). Tiek kad reikia pažiūrėti ar tiks jos apatinės dalies sprendimas, nes originaliai ji skirta virtuviniams baldams.
Atsakyti
Netilptų, nes reikia įvertinti spintelės rėmą ir dureles.

QUOTE(speedy @ 2017 02 22, 14:41)
Pagal aprašymus EWG147410W yra 544 mm gylio (tą galima pasitikslinti padoriame Electrolux salone). Tiek kad reikia pažiūrėti ar tiks jos apatinės dalies sprendimas, nes originaliai ji skirta virtuviniams baldams.

Atsakyti
Sveiki, ieskom skalbykles smile.gif biudzetas butu gerai iki 500, bugnas ne maziau 6kg, apsukos mx 1200-1400. Ir kad ilgai tarnautu, nes skalbiame tikrai labai daug... Vienoje parduotuveje primygtinai siulo Heider, ale Miele sesuo, vokiska, lengvai remontuojasi... kokia nuomone? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiza @ 2017 02 22, 13:30)
Skalbyklė bus statoma ne virtuvėje, o vonioje, kur maximalus spintelės + skalbyklės gylis gali būti 55 cm. Tai labai apriboja pasirinkimo galimybes, tuo labiau montuojamos. Bet gal Jūs kažką visgi žinote, kad dydžiu ir kaina iki 400 € tiktų?  smile.gif
Gyvendami dviese, 3 m. naudojamės 6 kg. talpos skalbykle, kurios beveik visada įkrauta būna tik pusę, o jei "prikišu" pilną tai nebent ilgau kaupdama skalbinius, kas man atrodo lyg ir dar nepraktiškiau, nei keliskart per metus padaryti kelis skalbimus iškart, jeigu nepakaktų 5 kg. talpos.

Tik nesugalvokite pirkti EWG147410W ir dtayti vonioje....
Jai galvojate kad Electrolux tai ta geriausia skalbyklė tada Electrolux EWS1277FDW bet lauksime Jūsų po 5 metu šioje temoje ieškant naujos mirksiukas.gif
Va taipstovi spintoje neįmontuota skalbyklė jau 10 metai.
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Negeriete @ 2017 02 22, 15:17)
Sveiki, ieskom skalbykles smile.gif biudzetas butu gerai iki 500, bugnas ne maziau 6kg, apsukos mx 1200-1400. Ir kad ilgai tarnautu, nes skalbiame tikrai labai daug... Vienoje parduotuveje primygtinai siulo Heider, ale Miele sesuo, vokiska, lengvai remontuojasi... kokia nuomone? smile.gif

Pasižiūrėkite Vokietijoje pagaminta SIEMENS WM14W447DN 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 22 vasario 2017 - 17:02
O kaip LG skalbykles?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 22, 18:45)
Jai galvojate kad Electrolux tai ta geriausia skalbyklė tada Electrolux EWS1277FDW bet lauksime Jūsų po 5 metu šioje temoje ieškant naujos mirksiukas.gif
Va taipstovi spintoje neįmontuota skalbyklė jau 10 metai.

Ta skalbyklė kur nuotraukoje "taipstovi jau 10 metai" yra AEG - lygiai Electrolux-sas tik kitu pavadinimu. Gamintas (ir gaminamas) toje pačioje Italijoje.
Atsakyti
Neisgirdau nuomones apie Heider smile.gif ar tikrai ji ten tokia gera, ar tik parduotuve gerai uz pardavimus gauna biggrin.gif
Atsakyti