Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

Laba diena,

ar verta dėmesio AEG L87485FL?
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2017 02 03, 16:03)
Laba diena,

ar verta dėmesio AEG L87485FL?

Tokia ne pirmos jaunystės nes kiek pamenu 2012 metų gal gamybos ax.gif bet tai laikais buvo vertas dėmesio 4u.gif
Atsakyti

Tokia ne pirmos jaunystės nes kiek pamenu 2012 metų gal gamybos ax.gifbet tai laikais buvo vertas dėmesio 4u.gif

Ar verta imti už 450 eurų? O ką būtų galima geresnio iki 550 eurų?

Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2017 02 03, 21:10)
Ar verta imti už 450 eurų? O ką būtų galima geresnio iki 550 eurų?

Už pigiau nei 450€ ir nauja - Electrolux EWF1487HDW2
Atsakyti

Už pigiau nei 450€ ir nauja - Electrolux EWF1487HDW2

Ana irgi nepadėvėta  :D  o jei rimtai, tai kaip suprantu elektroliukse nėr pukų skalbimo programos. O ką galėtumėte rekomenduoti iš AEG, kad būtų pūkų skalbimo programa  :hmm:

Atsakyti
Dėkui už konsultacijas. Šiandien vis tik įsigijom AEG 78260TL. - 430 eur (Topo centre) Jungiam ir eisim bandyt. smile.gif
Atsakyti
Pajungėm. Ekrane ištisai meta EFO. Pagal instrukciją rašo - kad veikia apsaugos nuo vandens nuotėkio įtaisas. Nesuprantam, ką blogai padarėm. help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika/puika: 04 vasario 2017 - 20:56
Sveiki,

Kokia nuomonė apie AEG L7FEC48S?
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2017 02 04, 13:44)
 o jei rimtai, tai kaip suprantu elektroliukse nėr pukų skalbimo programos. O ką galėtumėte rekomenduoti iš AEG, kad būtų pūkų skalbimo programa  hmm.gif</p>

AEG L7FBE48S
http://www.aeg.lt/Pr...iekio/L7FBE48S/

QUOTE(Majaa @ 2017 02 06, 14:55)
Sveiki,

Kokia nuomonė apie AEG L7FEC48S?

AEG L7FEC48S ar AEG L7FBE48S geros Italijoje pagaminti modeliukai 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguost/pasiskųst ir papasakot koks ŠŪDAS (labai pikta esu, tad neatsiprašinėsiu už leksikoną) yra šių dienų Electrolux.

Ačiū už konsultacijas, tikrai padėjo apsispręst ir toliau tikiuos pagalbos. Jei electroluxas viską taip gamina kaip manoskalbyklę...tai greičiau jau jie užsilenktų.

01.23 pirkau Electrolux EDH3684PDE (džiovyklę)+ Electrolux EWF1486GDW2 (skalbyklę)+AEG BR11.

Šiai dienai turiu veikiančią džiovyklę (bent jau kol kas) ir varžtus. Ryt meistras turi atsiųst skalbyklės defektų aktą ir tada jau nežinau.... Skalbyklę buvau įjungus 5 kartus ir penktasis kartas skalbė jau su nesisukančiu būgnu. Nors ant ekrano jokių klaidų nemeta, vandenį įpila/išpila...bet tokia smulkmena - būgnas nekruta...situacija vadinasi, boba turi sveikatos, išsigręši pati, tiesa, dar išsiskalaut reikėtų, nes nuo vandenis įpilimo/išpylimo visas turinys tik skalbikliu apsivelia.

Šiandien buvo meistras, pasišaipė, kad uždėjus dirželį ilgai nesidžiaugsiu, bet bandom.

Uždėjau durnė patalynę skalbt, dabar einu išsigręžt, nes po pusvalandžio proceso, eiga ta pati....Viskas veikia, ale būgnas tingus.... Ir kaip žmogui nesikeikt...

Su tuo aktu, kaip suprantu, keliauju į parduotuvę atsiimt pinigų, bet man ne pinigų reikia, o skalbyklės, kuri tiktų prie turimos džiovyklės ir varžtų, kad galėčiau džiovyklę užkelt. Neskaičiuoju atvežimo ir užnešimo kaštų, pajungimo. Panašu, antra tiek dar laukia, nes viskas kartosis iš naujo. Ar parduotuvė turėtų savo chlamą susirinkt ir į vietą man pastatyt, bei pajungt kažką veikiančio Tai kur čia electroliuxo kokybė? Pikta iki negaliu.

Patarkit ką daryt...imt tokią pačią? Bet meistras minėjo, kad ne pirmą tokią su "nušokančiu" dirželiu taiso...kokią kitą rinktis? Kol kas vien tik išlaidos ir rankinis darbas....einu patalynės gręžt, tuoj pasiutimo apmažės.

Vat tau ir kokybė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 07 vasario 2017 - 18:24
QUOTE(a79 @ 2017 02 07, 18:23)
Ateinu pasiguost/pasiskųst ir papasakot koks ŠŪDAS (labai pikta esu, tad neatsiprašinėsiu už leksikoną) yra šių dienų Electrolux.

Ačiū už konsultacijas, tikrai padėjo apsispręst ir toliau tikiuos pagalbos. Jei electroluxas viską taip gamina kaip manoskalbyklę...tai greičiau jau jie užsilenktų.

01.23 pirkau Electrolux EDH3684PDE (džiovyklę)+ Electrolux EWF1486GDW2 (skalbyklę)+AEG BR11.

Šiai dienai turiu veikiančią džiovyklę (bent jau kol kas) ir varžtus. Ryt meistras turi atsiųst skalbyklės defektų aktą ir tada jau nežinau.... Skalbyklę buvau įjungus 5 kartus ir penktasis kartas skalbė jau su nesisukančiu būgnu. Nors ant ekrano jokių klaidų nemeta, vandenį įpila/išpila...bet tokia smulkmena -  būgnas nekruta...situacija vadinasi, boba turi sveikatos, išsigręši pati, tiesa, dar išsiskalaut reikėtų, nes nuo vandenis įpilimo/išpylimo visas turinys tik skalbikliu apsivelia.

Šiandien buvo meistras, pasišaipė, kad uždėjus dirželį ilgai nesidžiaugsiu, bet bandom.

Uždėjau durnė patalynę skalbt, dabar einu išsigręžt, nes po pusvalandžio proceso, eiga ta pati....Viskas veikia, ale būgnas tingus.... Ir kaip žmogui nesikeikt...

Su tuo aktu, kaip suprantu, keliauju į parduotuvę atsiimt pinigų, bet man ne pinigų reikia, o skalbyklės, kuri tiktų prie turimos džiovyklės ir varžtų, kad galėčiau džiovyklę užkelt. Neskaičiuoju atvežimo ir užnešimo kaštų, pajungimo. Panašu, antra tiek dar laukia, nes viskas kartosis iš naujo. Ar parduotuvė turėtų savo chlamą susirinkt ir į vietą man pastatyt, bei pajungt kažką veikiančio Tai kur čia electroliuxo kokybė? Pikta iki negaliu.

Patarkit ką daryt...imt tokią pačią? Bet meistras minėjo, kad ne pirmą tokią su "nušokančiu" dirželiu taiso...kokią kitą rinktis? Kol kas vien tik išlaidos ir rankinis darbas....einu patalynės gręžt, tuoj pasiutimo apmažės.

Vat tau ir kokybė

Nežinau ką čia kaltinti ...bet visada čia patariu apeiti didelį rata ir nepirkti Electrolux produkcijos...bet dėja vartotojas visada pasirenka tai kas jam atrodo geriau...
Jūsų atveju žiūrėčiau gal firmos Bosch arba Siemens...esama rėmelis tiks pritivirtinti džiovyklę...o išlaidas turėtu apmokėti parduotuvė.
Atsakyti
Kokia nuomonė būtų apie šią Bosch WAT284B9SN skalbimo mašiną?
Ar ant jos su AEG BR11 varžtais pritaisyčiau džiovyklę Electrolux EDH 3684PDE?

Džiovyklė ir varžtai jau stovi ant nebeveikiančios Electrolux skalbyklės, tad dabar jau ieškau kaip taisyt padėtį su kuo mažesniais nuostoliais unsure.gif

Kol kas renkuos iš ElectroMarkt parduotuvės asortimento, nes būtent pas juos pirmąją nesąmonę pirkau, tad tikiuos, kad patys atvežtų ir savo chlamą išsivežtų.

Gelbėkit. Reik čia ir dabar...
Atsakyti