Imant paminėtus 7-800€, ką geriausio galima kainos /kokybės atžvilgiu iš bosch tuomet gaut?
Reikia skalbyklės-džiovyklės 2in1. Vietos visiškai nėra, tai apie atskirus prietaisus nesvarstau.
Senuose postuose buvo gerų atsiliepimų apie AEG L99691HWD. Bet kaip suprantu tai jau gan senas modelis. Koks būtų jo naujas atitikmuo? AEG L9WBC61B ? Verta ką nors kitą svarstyti jei biudžetas ~1200?
Kaip šifruojasi tie AEG modelių pavadinimai? Kuo L9WBC skiriasi nuo L9WBA, arba ta paskutinė raidė? Žiūrint aprašymus nematau jokio skirtumo.
Sveiki,
Klausimėlis labiau diskusijoms - pirkti gerą skalbimo mašiną (daugiau funkcijų, daugiau "navarotų") arba pulti į mados šauksmą - 2in1 skalbimo mašina+džiovyklė?
Atskirų prietaisų nėra kur statyti, gyvename name, tai džiovinimas man nėra "galvos skausmas" - nebent džiovyklė daro kažką super duper su rūbais ko dar nežinau?
Biudžetas 1000/1200 eu.
Klausimėlis labiau diskusijoms - pirkti gerą skalbimo mašiną (daugiau funkcijų, daugiau "navarotų") arba pulti į mados šauksmą - 2in1 skalbimo mašina+džiovyklė?
Atskirų prietaisų nėra kur statyti, gyvename name, tai džiovinimas man nėra "galvos skausmas" - nebent džiovyklė daro kažką super duper su rūbais ko dar nežinau?
Biudžetas 1000/1200 eu.
QUOTE(Pa2shka @ 2020 10 05, 12:27)
Sveiki,
Biudžetas 1000/1200 eu.
Biudžetas 1000/1200 eu.
Esam tureje su dziovykle, tai man visai nepatiko, Na technologijos gereja, tai gal kazkas siandiena jau geriau. Bet budavo taip, kad isskalbi, paskui, kad isdziovintu turi palikti gal maziau, nei trecdali skalbiniu, kur ten dziovindavo dziovindavo valanda gal ir ilgiau, daug elektros, o realiai naudos mazai, jei jau pirkti tai tam pritaikyta dziovykle, manau.
Bendrai pastebejau, kad tie keli in 1 daznai buna prasti daiktai.
Ir aš dar vis blaškausi tarp skalbyklių-džiovyklių Jau kaip ir nuspręndėm rinktis 8 klasės AEG, bet prieš kelias dienas visai netyčia nugirdau senukų konsultantę kansultuojant galimą pirkėją Na ir vėl susimąsčiau. Pasak jos, po kiekvieno skalbimo ir džiovinimo reikia tuščią mašiną nustatyti trumpam skalbimui Ale, kad pūkai iš būgno išsivalytų BŪTINAI Nebent tai mašina su pūkų filtru. Bet kažkaip gaila to tūkstantuko
Sveiki,
Sugedo mano skalbimo masina, dabar iskilo klausimas, turiu bosch dziovykle, ar jos atsisakyti ir pirkti du viename ar palikti dziovykle ir pirkti skalbimo masina.
jeigu renkantis tik skalbimo masina, ka rekomenduotumet is bosch?
Sveiki,
Reikia naujos skalbyklės. Žiūriu šias AEG L9FBB49B ir AEG L9FEC49S? Kuri geriau? O gal kažką kitą verta pažiūrėti su tokiom pat funkcijom?
Reikia naujos skalbyklės. Žiūriu šias AEG L9FBB49B ir AEG L9FEC49S? Kuri geriau? O gal kažką kitą verta pažiūrėti su tokiom pat funkcijom?
QUOTE(boruzhe @ 2020 10 21, 14:30)
Sveiki, Reikia naujos skalbyklės. Žiūriu šias AEG L9FBB49B ir AEG L9FEC49S? Kuri geriau? O gal kažką kitą verta pažiūrėti su tokiom pat funkcijom?
Jei svarbu dėmių programos ir vidaus apšvietimas, tada L9FBB49B. Nors už tiek pinigų išeina vokiškas Bosch WAX32MA9SN.