Sveiki,
O kokia nuomonė apie
L7FEE68S AEG QUOTE(Lepsva @ 2020 01 29, 15:21)O kokia nuomonė apie L7FEE68S AEG Graži skalbyklė.
Ką reiškia graži? Ne grožį gi ruošiamės pirkti . AEG modelių daugybė, parinkau pagal kainų "viduriuką". Todėl ir įdomu, ar rinktis pigesnę, ar brangesnę.
Modelis pagamintas Italijoje turi ÖKOInverter inverterinį variklį+ProSteam® - atšviežinimo garais technologija
Dar yra analogas jai AEG L7FBE48S bet rasite šiek tiek pigiau.
Užmeskite akį ir BOSCH WAT2869SSN čia turėsite i-DOS automatinė skysto skalbiklio dozavimo sistema.Siūlyčiau AEG L7FBE69SA bet ji žymiai brangesnė.
P.S. Visais atvejais, tai 1600 aps/min skalbyklė. Reiškia bus tvirtesni guoliai nei 1400/1200 aps./min modeliuose.
Ačiū
Siūlyčiau AEG L7FBE69SA bet ji žymiai brangesnė.
Sakykit, o kuo šita geresnė? Įsidėjau į palyginimą, tai charakteristikos labai vienodos, tik kaina 200 eur didesnė. Programų daugiau, bet ar jų tiek reikia? Talpa 1 kg didesnė, bet 8 kg irgi pakaktų.
Atsiprašau, kad klausinėju, bet norisi kažką sužinoti daugiau. Va jau sužinojau, kad guoliai tvirtesni didesnių apsisukimų skalbyklėse . Norisi protingų patarimų ir tinkamai pasirinkti. Ačiū.
Pribrendo reikalas ir man pagaliau issirinkti skalbykle, iki šiol naudodavausi tokia kokia budavo ten kur gyvenau, o jos budavo, na tikrai ne modernumo virsune. Todel esu mazumele pasimetusi. Is skalbykles reikalauju tik kad tarnautu tiketinai daugiau nei 5 metus, pagrindines programos. Atsviezinimas garais ir skalbiniu pridejimas ciklo metu nebutini.
Anksciau buvo kalbama, kad skalbykles iki 40-45cm gylio yra maziau patvarios ar taip tikrai yra? Nes tos apie 60 cm gylio visos po 8-9 kg talpos, na man tiek tikrai nereikia, realiai 1 zmogaus skalbiniai. Kaina noreciau tilpti iki 500 eur.
Kaip ir minėjau kad modelis L7FBE69SA turi AutoDose - automatinis skystų skalbiklių dozavimą
https://www.youtube....h?v=hprBH2ZblV8
Papildyta:
Electrolux EW6S426BI arba BOSCH WLT24440BY