Kokia nuomone apie ELECTROLUX EDH3897SDE ?
Ar AEG T8DBC49S ?
Ar siulytumet kt uz panasia ar kiek didesne kaina?
Reikia garų tada EDH3897SDE,be tada T8DBC49S
Sveiki.kokia skalbykle rekomenduotumet 5 asmenu seimai( 3 vaikai, tad skalbimo daug ir daznai) 8-9 kg? Noretusi ir dziovykles, bet siuo metu finansai nelabai leidzia, tiksliau leidzia, tik va beda vyras taupus Buvau nusiziurejusi Samsung WW80K5210UW.Ka galetume apie ja pasakyti, spju nieko gero, nes cia forume apie Samsung isvis nekalbama .
Dar dairausi AEG L7FEE49S, ji turi garu funkcija, tik klausimas ar pasiteisina tikrai?o gal dairytis kazko kito?jau nebezinau Patarkit kazka,aciu
Sveiki, Visgi nusprendėm imti ir skalbyklę, ir džiovyklę (būtina pūkų surinkimo filtras ir noriu kuo įmanoma sausų ir nesusiglamžiusių drabužių). Kaina apie 1000-1300 eur. Labai siūlo tokį variantą: T8DEC68S + L8FEC68S. Ką manote? O gal yra kitokių variantų už panašią kainą? Ačiū!
o aš pasiūlyčiau pasižiūrėti Vokietijoje pagaminta modelį su automatine dozavimo sistema BOSCH WAWH26S9SN
https://www.bosch-ho...asas/WAWH26S9SN
ir džiovykle su garų funkcija BOSCH WTW855R9SN
4 garų programos rubų atšviežinimui ir palyginimui
1. Medvilnės palyginimas
2. Sintetikos palyginimas
3. Verslo drabužių atšviežinimas
4. Kasdieninių drabužių atšviežinimas
o sakykit, kaip tose bosh skalbyklėse patys milteliai maišomi? nes samsung turi ecobubble, o aeg turi (berods Okomix) sistemą, kur sumaišo skalbimo priemones atskiroj talpoj prieš paduodant į bugną, taip pasiskirsto vienodai skalbiklis bei užtikrina, kad išplaus dėmes, kas man tikrai imponuoja.
O Jūsų pasiūlyta Bosh džiovyklė tikrai mane žavi.