Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

Esmė ta, kad buvo lyginami du panašūs AEG modeliai, L9WBC61B ir L9WBA61B, tada įsikišote su savo savo nelemta nesąmone, kad "Modelyje L9WBC61B yra galimybė naudoti skystas skalbimo priemones". Tarsi L9WBA61B tokios galimybės neturėtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 25 lapkričio 2018 - 19:51
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 25, 19:46)

odėl L9WBC61B yra galimybė naudoti skystas skalbimo priemones nestovit ir nelaukiant kol probėgs vanduo
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 11 25, 20:47)
odėl L9WBC61B yra galimybė naudoti skystas skalbimo priemones nestovit ir nelaukiant kol probėgs vanduo

Šiais laikais nestovit ir nelaukiat su daugeliu skalbyklių. Ir išvis, esmė ta, kad buvo lyginami du panašūs AEG modeliai, L9WBC61B ir L9WBA61B, tada įsikišote su savo savo nelemta nesąmone, kad "Modelyje L9WBC61B yra galimybė naudoti skystas skalbimo priemones". Tarsi L9WBA61B tokios galimybės neturėtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 25 lapkričio 2018 - 19:53
Labutis, 4u.gif reikia pagalbos:4u:

Nusprogo mano senutėlė skalbiankė mėnesiuko nedatraukus iki 21 gimtadienio ax.gif
Reikalinga skalbyklė - džiovyklė viename, suprantu, kad du aparatai geriau, bet mano gyvenimo specifika, neleidžia perkrovinėt skalbinių į džiovyklę. Vaikams esu pirkus net Candy modelį su džiovykle, veikia jau 6 metai, bet džiovinimo kokybė aišku man netinkama, per drėgni skalbiniai lieka.
Išsirinkau Bosch , tik rinkoj dabar yra 2 modeliai kaina skiriasi ir skaičiumi, o kuo jie skiriasi iš tikrųjų, nes priimtiniausia kaina aišku 750.
Ir dar ar daug nusileidžia šie modeliai Aeg modeliams.

BOSCH WVH28420SN už 750e
Bosch WVH28422SN už 829e
Atsakyti

Labas, reikia rekomandacijos skalbimo mašinos ir džiovyklės. firmos į kurias žiūriu yra Bosch arba AEG. pinigu suma abiems daiktams 1400-1500 e

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaldas_d: 27 lapkričio 2018 - 21:31
QUOTE(evaldas_d @ 2018 11 27, 23:31)
Labas, reikia rekomandacijos skalbimo mašinos ir džiovyklės. firmos į kurias žiūriu yra Bosch arba AEG. pinigu suma abiems daiktams 1400-1500

Pavartykite šio forumo puslapius - belekiek čia buvo prisiūlyta, o naujų modelių neatsirado.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2018 11 27, 19:23)
Labutis, 4u.gif  reikia pagalbos:4u:

Nusprogo mano senutėlė skalbiankė mėnesiuko nedatraukus iki 21 gimtadienio  ax.gif
  Reikalinga skalbyklė - džiovyklė viename, suprantu, kad du aparatai geriau, bet mano gyvenimo specifika, neleidžia perkrovinėt skalbinių į džiovyklę. Vaikams esu pirkus net Candy modelį su džiovykle, veikia jau 6 metai, bet džiovinimo kokybė aišku man netinkama, per drėgni skalbiniai lieka. 
  Išsirinkau Bosch ,  tik rinkoj dabar yra 2 modeliai kaina skiriasi ir skaičiumi, o kuo jie skiriasi iš tikrųjų, nes priimtiniausia kaina aišku 750.
Ir dar ar daug nusileidžia šie modeliai Aeg  modeliams.

BOSCH WVH28420SN  už 750e
Bosch  WVH28422SN  už 829e

Naujas modelis BOSCH WVH28422SN skirtumo didelio nėra keleta decibelų tylesnė
Yra dar modelis WDU285S1SN
https://www.bosch-ho...ers2/WDU285S1SN
kaina +/-780 eur
Papildyta:
QUOTE(evaldas_d @ 2018 11 27, 21:31)
<p>Labas, reikia rekomandacijos skalbimo mašinos ir džiovyklės. firmos į kurias žiūriu yra Bosch arba AEG. pinigu suma abiems daiktams 1400-1500 e</p>

Bosch su automatine dozavimo sistema
WAWH26S9SN( Vokietija)+WTW855R9SN(Lenkija)
WAT2869SSN(Turkija)+WTW85B49SN(Lenkija)
arba AEG
L8FEC68S(Italija) +T8DEC68S(Lenkija)
Atsakyti

Ačiū u- atsakymą.. nes skaitai skaitai ri tik balamutiniesi :D

WAW32768SN ši turi garus bet yra pigesnė nei WAWH26S9SN o kuri iš jų yra naujesnė?  Džiovyklę šia imsim tikrai WTW855R9SN bet va skalbyklė  toks padiskutavimo kl..  ar tikrai geriau imti ta su i-dos? tai veikia tik su skystu skalbikliu? pats veikimo principas yra kad pagal skalbinių svori pasiima tiek kiek reik skalbiklio? ar tai veikia iš tikrujų nes kl ar tikrai yra sudeti davikliai kurie pasveria kiek skalbinų yra įdėta į mašinos vidų? ar yra tūrio davikliai sudėti ir pagal tai? (gal kapstausi per giliai bet tiesiog norisi žinoti) Ačiū už kantrybę. :)

Atsakyti
QUOTE(evaldas_d @ 2018 11 28, 13:14)
<p><span>Ačiū u- atsakymą.. nes skaitai skaitai ri tik balamutiniesi biggrin.gif </span>
</p><p><span>WAW32768SN ši turi garus bet yra pigesnė nei </span><span>WAWH26S9SN o kuri iš jų yra naujesnė?  Džiovyklę šia imsim tikrai </span><span>WTW855R9SN bet va skalbyklė  toks padiskutavimo kl..  ar tikrai geriau imti ta su i-dos? tai veikia tik su skystu skalbikliu? pats veikimo principas yra kad pagal skalbinių svori pasiima tiek kiek reik skalbiklio? ar tai veikia iš tikrujų nes kl ar tikrai yra sudeti davikliai kurie pasveria kiek skalbinų yra įdėta į mašinos vidų? ar yra tūrio davikliai sudėti ir pagal tai? (gal kapstausi per giliai bet tiesiog norisi žinoti) Ačiū už kantrybę. smile.gif</span></p>

Turėsite WAW32768SN kuri turi ActiveOxygen Refresh funkcija: jautrių skalbinių higieniškas skalbimas žemoje temperatūroje bei drabužių atšviežinimas garų pagalba+dar perkate WTW855R9SN ji turi 4 garų programos rubų atšviežinimui ir palyginimui
1. Medvilnės palyginimas
2. Sintetikos palyginimas
3. Verslo drabužių atšviežinimas
4. Kasdieninių drabužių atšviežinimas
Automatine dozavimo sistema veikia tik su skystais.bet jai norite naudoti miltelius galite išjunti šią sistemą ir iš akies dėti miltelius.
Integruoti jutikliai nustato audinio tipą,bugne esančių skalbinių kiekį jų nešvarumo lygi ir atitinkamai nustato reikalinga doze.
WAW32768SN kaina +/-680 eur
WAWH26S9SN kaina +/-700 eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 28 lapkričio 2018 - 14:40
QUOTE(Kikker @ 2018 11 28, 16:11)
...Integruoti jutikliai nustato audinio tipą,bugne esančių skalbinių kiekį jų nešvarumo lygi ir atitinkamai nustato reikalinga doze.

Šioje vietoje gal galima tiksliau:
- kokie jutikliai ir kaip nustato audinio tipą ir kam tada reikia tų audinio pasirinkimo nustatymų pagrindinėje valdymo rankenoje;
- kokie jutikliai ir kaip nustato būgne esančių skalbinių kiekį - svorio ar ne;
- kaip nustatomas "nešvarumo lygis" ir kada tai koreliuoja su parenkamu skalbiklio kiekiu?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2018 11 29, 07:44)
Šioje vietoje gal galima tiksliau:
- kokie jutikliai ir kaip nustato audinio tipą ir kam tada reikia tų audinio pasirinkimo nustatymų pagrindinėje valdymo rankenoje;
- kokie jutikliai ir kaip nustato būgne esančių skalbinių kiekį - svorio ar ne;
- kaip nustatomas "nešvarumo lygis" ir kada tai koreliuoja su parenkamu skalbiklio kiekiu?

Jūs esate konsultantas visą info rasite internete pasidomekite kokius jutiklius turi skalbimo mašinos tada bus aiškiau
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 11 29, 12:04)
Jūs esate konsultantas visą info rasite internete pasidomekite kokius jutiklius turi skalbimo mašinos tada bus aiškiau

Jei dar nepastebėjote, skalbyklių temoje Jūs bene vienintelė konsultantė. rolleyes.gif Aš tai tik mokausi, gal apšviesite savo žinojimo šviesa notworthy.gif
Atsakyti