Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

QUOTE(Kikker @ 2018 11 25, 17:58)
Ne virto o buvo......skysta pilkite i mašinos vidų bet ne visos turi skystų skalbiklių klende.Dar iškilo klausimas ar iš vis žinote kaip tai atrodo....kai parodysite kaip atrodo parašysiu daug firmų kurios tokios sklendės neturi

Galvojate, kad jei neturi sklendės, tai skysto skalbiklio negalima naudoti? Apie atskirą skysto skalbiklio stalčiuką nepagalvojot?
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 25, 17:08)
Galvojate, kad jei neturi sklendės, tai skysto skalbiklio negalima naudoti? Apie atskirą skysto skalbiklio stalčiuką nepagalvojot?

Man parodykite tą atskirą stalčiuką?...foto prašau.....galite pilti kur tik norite tą skystą skalbiklę Jums matyt vienodai.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 11 25, 16:33)
Visose gali naudoti skysta skalbikli kapsuleje bet ne vis turi skysto skalbiklio dozatoriu....

Dozatorius, įrenginys, automatiškai atmatuojantis skysčio arba birios medžiagos reikiamą masę (masės Δ) arba tūrį (tūrio Δ).
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2018 11 25, 18:10)
Man parodykite tą atskirą stalčiuką?...foto prašau.....galite pilti kur tik norite tą skystą skalbiklę Jums matyt vienodai.....

Parsisiųskit instrukciją iš čia AEG, 36 psl. rasit apie talpyklę skystam skalbikliui. Dabar Jūs raskit, kurioje skalbyklėje skysto skalbiklio pilt negalima
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 25, 17:12)
Dozatorius,  įrenginys, automatiškai atmatuojantis skysčio arba birios medžiagos reikiamą masę (masės Δ) arba tūrį (tūrio Δ).

Aš vis galvoju ar suprantate apie ką rašote? Automatiškai....nu trūksta žodžiu jai skalbyklė neturi automatinės dozavimo sistemos tai ji automatiškai ir neatmatuos ..kiek pilate miltelių tiek ji ir pasiima....ta pati situacija su skystu....
Aš Jums kartoju ne visos firmos turi tokia sklede kokia turi firmos AEG....todėl man instukcija galite nerodyti aš ja esu senokai perskaičius.....kitos filmos į komplektaciją deda spec plokštele kad skysti neišbėgtu kol nepaduodamas vanduo....
http://data.amica.co...0000239_ART.pdf
paskaitykite 15 puslapį
Todėl pasikartosiu ne visos firmos turi tą sklende ar dar kaip kitaip Jus pavadinsite.....tada turėsite skystus sklabikliu pilti į bugno vidų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 25 lapkričio 2018 - 17:26
QUOTE(Kikker @ 2018 11 25, 18:18)
Aš vis galvoju ar suprantate apie ką rašote? Automatiškai....nu trūksta žodžiu jai skalbyklė neturi automatinės dozavimo sistemos tai ji automatiškai ir neatmatuos ..kiek pilate miltelių tiek ji ir pasiima....ta pati situacija su skystu....
Aš Jums kartoju ne visos firmos turi tokia sklede kokia turi firmos AEG....todėl man instukcija galite nerodyti aš ja esu senokai perskaičius.....kitos filmos į komplektaciją deda spec plokštele kad skysti neišbėgtu kol nepaduodamas vanduo....

Žodis "dozatorius" būtent tą ir reiškia: įrenginys, automatiškai atmatuojantis skystį. Čia apibrėžtis. Sklendė visai kas kita, tai "įtaisas srovei leisti ar uždaryti". Dėl ko tada sugalvojote, kad AEG turi "skysto skalbiklio dozatorių"?
Papildyta:
tada turėsite skystus sklabikliu pilti į bugno vidų

Kurioje skalbyklėje taip yra?
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 25, 17:28)
Žodis "dozatorius" būtent tą ir reiškia: įrenginys, automatiškai atmatuojantis skystį. Čia apibrėžtis. Sklendė visai kas kita, tai "įtaisas srovei leisti ar uždaryti". Dėl ko tada sugalvojote, kad AEG turi "skysto skalbiklio dozatorių"?

Dozatorius matyt Jums tai ir reiškia ...man automatine dozavimo sistema reiškia kad pilu skysto skalbiklio tiek kiek man norisi kad ir 1 litrą dedu skalbinius ir man skalyklė nudozuoja pagal audinio tipa ir užkrovą.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 11 25, 18:33)
Dozatorius matyt Jums tai ir reiškia ...man automatine dozavimo sistema  reiškia kad pilu skysto skalbiklio  tiek kiek man norisi kad ir 1 litrą dedu skalbinius ir man skalyklė nudozuoja pagal audinio tipa ir užkrovą.....

Na tokia yra to žodžio reikšmė. Vertėtų daugiau domėtis savo srities terminais. Jei būtumėt skaičiusi AEG instrukciją, sklendės dozatoriumi nevadintumėte. Dar apie dozatorių čia
Papildyta:
Todėl pasikartosiu ne visos firmos turi tą sklende ar dar kaip kitaip Jus pavadinsite.....tada turėsite skystus sklabikliu pilti į bugno vidų

Kurioje skalbyklėje skystą skalbiklį reikia pilti į bugno vidų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 25 lapkričio 2018 - 17:39
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 25, 17:37)
Na tokia yra to žodžio reikšmė. Vertėtų daugiau domėtis savo srities terminais. Jei būtumėt skaičiusi AEG instrukciją, sklendės dozatoriumi nevadintumėte. Dar apie dozatorių čiačia

Jūs ponas ir domėkitės nes kartais ką skaitote nelabai suprantate kaip tai techniškai veikia....
Į bet kokia skalbykle kuri neturi skyrelio,slendės ar kaip Jums patinka tas pavadinimas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 25 lapkričio 2018 - 17:43
QUOTE(Kikker @ 2018 11 25, 18:39)
Į bet kokia skalykle kuri neturi skyrelio,slendės ar kaip Jums patinka tas pavadinimas....

Tai parodykite nors vieną
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 25, 17:43)
Tai parodykite nors vieną

prašau BEKO WTE6511B0
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 11 25, 19:00)
prašau BEKO WTE6511B0

Tai sakot, šitoj Beko skystą skalbiklį reikia pilti į būgną? Ar tikrai? Instrukcijos 37 psl. rašo: Jeigu naudojate skystą skalbimo priemonę, nepamirškite įdėti skystos skalbimo priemonės indelį į pagrindinį skalbimo skyrių. Instrukcija čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 25 lapkričio 2018 - 18:13
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 25, 18:13)
Tai sakot, šitoj Beko skystą skalbiklį reikia pilti į būgną? Ar tikrai? Instrukcijos 37 psl. rašo: Jeigu naudojate skystą skalbimo priemonę, nepamirškite įdėti skystos skalbimo priemonės indelį į pagrindinį skalbimo skyrių. Instrukcija čia

Jus idemiai skaitykite ''Skystų skalbiklių naudojimas.Jeigu gaminyje yra skysto skalbiklio indelis''šiame modelyje jo nėra tai mielas konsultante kur tada pilti skysta skalbiklį?
Jums konsultante siūlau nuvažiuoti į didelį prekybos centrą ir gyvai pasižiūrėti kokie modeliai turi kurie ne ..nes modelių ir firmų yra įvairių kurie tokios funkcijos neturi.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 25 lapkričio 2018 - 18:22