Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

QUOTE(Kikker @ 2016 12 11, 16:35)
Vokietijoje pagaminta skalbimo mašina BOSCH WAW325B8SN+džiovyklė turinčia garų programas BOSCH WTW855R9SN
Papildyta:

Tas pats ar tai du prietaisia ar tai vienas džiovinimas vyksta tikrai ne per 20 ar 40 minučių o 2-3 val laikas priklauso nuo audinio rušies ir džiovinimo lygio....
Taip nes plauti galite didesnį kiekį o džiovinti mažesni tai reiškia kad jai skalbimo mašinoje pvz(Miele WT 2796 WPM) skalbisite 6 kg,o džiovinsite tik 3 kg
AEG L99691HWD skalbyklė+ džiovyklė kuri džiovinimui nenaudoja vandens Miele tokios sistemos neturi todėl ir elektros ir vandens sąnaudos bus didelės....
AEG turi pūkų filtrą.

Tai realiai AEG geriausia, kas siuo metu yra?
Atsakyti
QUOTE(qqqqqq @ 2016 12 11, 09:48)
Sveiki, jau buvom beveik apsisprendę pirkti speedy rekomenduotą EWF1487HDW2, bet užmačiau gan patrauklias akcijas WW80K6414QW/LE su penkių metų garantija. Kokie būtų Jūsų pamąstymai apie šitas skalbiankes, neskaitant to, kad EWF1487HDW2 turi garų funkciją? Internete peržiūrinėjant apžvalgas krinta į akis, kad Electrolux labiau randamas Rytų Europos puslapiuose, o Samsung minėtu modeliu prekiauja ir UK. Tiesa, pagal apžvalgas atrodo verta svarstyti ir senesnį modelį WW80J6410CW/LE, kuris yra pigesnis ir neturi papildomų durelių.

Pirkau šitą EWF1487HDW2. Jau išbandžiau ir garų funkciją - man patiko. Drabužiuose kvapo nebeliko. Jie tapo nebesusiglamžę - nebereikėjo lyginti. Velvetą "pašiaušė". Apie elektros ir vandens sąnaudas galėsiu po mėnesio pasakyti smile.gif
Kikker, kaip su ta papildoma/pratęsta garantija? Ar ji galima, jei mašina pirkt ne nurodytose parduotuvėse? Siūlyta konkreti papildoma garantija man netiko (tiksliau, firma netiko).
Atsakyti
Labas vakaras,
Gal galite rekomenduoti normalią skalbimo mašiną ir džiovinimo mašiną atskirai, norėtūsi kad būtų su ilga garantija. Gerai būtų , kad būtų ne pati brangiausia, bet ir ne pigiausia, atitiktų kainos ir kokybės santykį.Aciū
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2016 12 11, 18:50)
Tai realiai AEG geriausia, kas siuo metu yra?

Taip....
Papildyta:
QUOTE(nikute @ 2016 12 11, 20:23)
Pirkau šitą EWF1487HDW2. Jau išbandžiau ir garų funkciją - man patiko. Drabužiuose kvapo nebeliko. Jie tapo nebesusiglamžę - nebereikėjo lyginti. Velvetą "pašiaušė". Apie elektros ir vandens sąnaudas galėsiu po mėnesio pasakyti smile.gif
Kikker, kaip su ta papildoma/pratęsta garantija? Ar ji galima, jei mašina pirkt ne nurodytose parduotuvėse? Siūlyta konkreti papildoma garantija man netiko (tiksliau, firma netiko).

Ir kokia Jums siūlė? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Neryte @ 2016 12 11, 22:15)
Labas vakaras,
Gal galite rekomenduoti normalią skalbimo mašiną ir džiovinimo mašiną atskirai, norėtūsi kad būtų su ilga garantija. Gerai būtų , kad būtų ne pati brangiausia, bet ir ne pigiausia, atitiktų kainos ir kokybės santykį.Aciū

Ilga garantija prašau įsigyti štai čia 2 metai gamyklimė +5 metų papildomą turėsite 7 metų garantiją....
Pasižiūrėkite jau siūlytą komplektą
Vokietijoje pagamintą BOSCH WAW325B8SN+su garų programa BOSCH WTW855R9SN
Per brangus tada BOSCH WTH8520SSN+su i-DOS automatinė skysto skalbiklio dozavimo sistema BOSCH WAT286B8SN i-Dos
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 12 12, 10:01)

Man netiko garantijos "tiekėjas". Ne tas, kokį Jūs buvote minėjęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikute: 12 gruodžio 2016 - 10:06
QUOTE(Kikker @ 2016 12 12, 11:05)
Taip....
Papildyta:

Papildyta:

Ilga garantija prašau įsigyti štai čia 2 metai gamyklimė +5 metų papildomą turėsite 7 metų garantiją....
Per brangus tada BOSCH WTH8520SSN+su i-DOS automatinė skysto skalbiklio dozavimo sistema BOSCH WAT286B8SN i-Dos

Kur palankiausios salygos isigyti?
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2016 12 12, 10:05)
Man netiko garantijos "tiekėjas". Ne tas, kokį Jūs buvote minėjęs.

Pabandykite paskambinti ir pasiteirauti ar negalite pirkti tiesiogiai
8 800 20 008
8 645 87 690
8 5 265 3030
Atsakyti
Ačiū, nikute. Gal dar kas nors turi patirties su Samsung?

QUOTE(nikute @ 2016 12 11, 20:23)

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 12 12, 11:05)
Taip....
Papildyta:

Papildyta:

Gal galite rekomenduoti kur būtų galima įsigyti už geresnę kainą?
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2016 12 12, 13:36)
Gal galite rekomenduoti kur būtų galima įsigyti už geresnę kainą?

Manau rasite kur geriausios kainos
https://www.google.l...a...me&ie=UTF-8
https://www.google.l...-8#q=wtw855r9sn
skalbyklė +/-630 džiovyklė +/-670 eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renxtx @ 2016 12 11, 16:42)
Ką galėtumėt pasakyti apie skalbimo mašiną- džiovyklę AEG L87695NWD. Įdėjus į palyginimą ne ką skiriasi nuo AEG L99691HWD, tik kainų skirtumas didžiulis.

Kikker ?

Mane irgi labai domina kokie skirtumai tarp šių modelių, negaliu apsispręst. Ar man pakaktų pigesnio varianto ar mano poreikiams brangesnė geriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2016 12 12, 14:59)
Kikker ?

Mane irgi labai domina kokie skirtumai tarp šių modelių, negaliu apsispręst. Ar man pakaktų pigesnio varianto ar mano poreikiams brangesnė geriau unsure.gif

Labai dideli skirtumai AEG Heat pump technologija ...nenaudoja džiovinimui vandens ...
Vienintelė AEG skalbyklė kuri turi pūkų filtrą
Atsakyti