Neziurint 5 m. garantijos, o tik parametrus, kuria geriau pasirinkti:
AEG L85470SL ar BOSCH WLT24440BY?
Abi geros kokybes todel rinkites bet kuria
na del ko naudoja druska indaplove tai jau aisku....panasiai ir cia minkstina vandeni kad gautumete efektyvesni skalbima...kiek tai veiksminga sunku komentuoti bt vienas faktas aiskus skalbykleje reikai naudoti kokybiskas plovimo priemones kad gauti norima rezultata
Sveiki. Ar galite šviesiam žmogui paaiškinti "selfCleaning condenser"? Esu girdėjusi ir skaičiusi apie Bosch ir Siemens kažkokį labai sunkiai valomą ir dar sunkiau prieinamą filtrą. Ar šitas pribumbasas šią problemą ir išsprendžia? Taip pat, kitas šviesus klausimas. AEG sako, kad jų skalbyklė moka pasverti skalbinių kiekį ir kaskart skalbia pagal tiek, kiek yra realiai skalbinių. Ar Bosch ir Siemens irgi moka pasverti? Kaip suprantu, I-DOS problemą sprendžia tik iš dalies. Tarkim, skelbsiu 5 juodas maikes, norėsiu įpilti skalbiklio juodiems (I-dos tada nejungiu), tai Boschas man ir suks tas 5 maikes lyg būtų 9 kg skalbinių?
Sveikos. Šitam reikale esu žalia, tad klausiu patarimo. Kokią skalbyklę džiovyklę patartumėte esant 400-500eur biudžetui? Svarbu, kad rinktų pūkus, nes yra šunų.
Iš dizaino pusės man laaabai patinka LG F4J6VG0W. Iš šio forumo suprantu, kad LG mylėtojų čia irgi nėra
Atskirų prietaisų statymui nėra vietos.
Sveiki. Ar galite šviesiam žmogui paaiškinti "selfCleaning condenser"? Esu girdėjusi ir skaičiusi apie Bosch ir Siemens kažkokį labai sunkiai valomą ir dar sunkiau prieinamą filtrą. Ar šitas pribumbasas šią problemą ir išsprendžia? Taip pat, kitas šviesus klausimas. AEG sako, kad jų skalbyklė moka pasverti skalbinių kiekį ir kaskart skalbia pagal tiek, kiek yra realiai skalbinių. Ar Bosch ir Siemens irgi moka pasverti? Kaip suprantu, I-DOS problemą sprendžia tik iš dalies. Tarkim, skelbsiu 5 juodas maikes, norėsiu įpilti skalbiklio juodiems (I-dos tada nejungiu), tai Boschas man ir suks tas 5 maikes lyg būtų 9 kg skalbinių?
selfCleaning condenser turi dziovykles sis filtras apsivalo automatiskai nei prieiti nei jo valyti Jums nereikes.
Visos skalbykles turi vandens sensorius kiek uzkruasite skalbiniu tiek ir uzpila vandens tik viena ka Jus turite padaryti moketi dozuoti skalbimo priemones bet jai turesite skalbimo masina su I-DOS Jums nereikes galvoti kiek skalbimo priemoniu reikia pilti.
Sveikos. Šitam reikale esu žalia, tad klausiu patarimo. Kokią skalbyklę džiovyklę patartumėte esant 400-500eur biudžetui? Svarbu, kad rinktų pūkus, nes yra šunų.
Iš dizaino pusės man laaabai patinka LG F4J6VG0W. Iš šio forumo suprantu, kad LG mylėtojų čia irgi nėra
Atskirų prietaisų statymui nėra vietos.
Su tokiu biudzetu negausite skalbykles su puku filtru......Jai yra vietos skalbyklei tai kodel nepastacius ant jos dziovykles ir turetu du prietaisus kurie nepriekaistingai atliks savo funkcija
Labas vakaras,
man nuomojamam butui reikia kažko nebrangaus. Aišku imti patį pigiausią variantą lengviausia, bet vistiek į kažką gal labiau atkreiptumėt dėmesį? Kaip su tais samsung bubble? kažkaip manau už tiek pinigų kažką būtų galima ir geriau parinkti, nieko tie bubble ne stebuklas...