Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

......................... aš turiu vokišką Bosch, kaimynas turi Miele. Pasilyginta seniai, kita mano skalbyklė bus Miele biggrin.gif

Jo cia viskas kaip ir aisku tapo, jei pas kaimyna Miele reikia ir man, jei kaimynas nusipirko BMW tai ir as pirksiu nors neturiu supratimo kuom tas BMW(Miele) geriau. Bet pries kaimynus nebus geda.

Atsakyti
QUOTE(saravia @ 2018 02 28, 00:14)
Jo cia viskas kaip ir aisku tapo, jei pas kaimyna Miele reikia ir man, jei kaimynas nusipirko BMW tai ir as pirksiu nors neturiu supratimo kuom tas BMW(Miele) geriau. Bet pries kaimynus nebus geda.

Niekas Jums neaišku biggrin.gif
Aš taip pat buvau iš tų, kuriems atrodė, kad Miele "moki už vardą" ir t.t. Todėl nusipirkau Bosch (made in "Germany"). Paskui kaimynui pardaviau Miele. Palyginau ir žinau kas yra kas.
P."saravia", sėkmės Jums stengiantis šiame forume "pamatyti" nors "vieną argumentą kad Miele skalbia geriau", kai tie argumentuotojai veikiančios Miele skalbyklės nėra matę rolleyes.gif
Galite lygintis automobiliais (ar dar ten kuo) su kaimynais - Jums toliau nesiruošiu nieko aiškinti - tai panašu į bandymą "aklam vaivorykštę parodyti" ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 28 vasario 2018 - 07:50
QUOTE(speedy @ 2018 02 28, 09:49)
sėkmės Jums stengiantis šiame forume "pamatyti" nors "vieną argumentą kad Miele skalbia geriau", kai tie argumentuotojai veikiančios Miele skalbyklės nėra matę  rolleyes.gif
Galite lygintis automobiliais (ar dar ten kuo) su kaimynais - Jums toliau nesiruošiu nieko aiškinti - tai panašu į bandymą "aklam vaivorykštę parodyti" ...

Yra žmonių, kurie skalbykles perka skalbiniams plaut, o ne vaivorykščių projekcijom demonstruot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 28 vasario 2018 - 11:05

Sveiki, gal galite rekomenduoti skalbykle su dziovinimo funkcija? Biudzetas iki 450 Eur.. Suprantu, kad stebuklo nerasiu, bet ka nors patikimesnio gal galit pasiulyti? Kol kas is zinomesniu vardu radau tik Electrolux EWW1476WD. Ar yra kas geresnio uz tokia kaina? Matmenys standartiniai, t.y. masina nesiaurinta. Dekui

Atsakyti
Electrolux EWW1476WD geras variantas.
Atsakyti
QUOTE(vILLMUTE @ 2018 03 04, 15:53)
<p><span>Sveiki, gal galite rekomenduoti skalbykle su dziovinimo funkcija? Biudzetas iki 450 Eur.. Suprantu, kad stebuklo nerasiu, bet ka nors patikimesnio gal galit pasiulyti? Kol kas is zinomesniu vardu radau tik Electrolux EWW1476WD. Ar yra kas geresnio uz tokia kaina? Matmenys standartiniai, t.y. masina nesiaurinta. Dekui</span></p>

Dar užmeskite akį Whirlpool WWDC 9716
Atsakyti

Sveiki,

reikalinga pagalba. Ieškau skalbimo mašinos iki 300 eur, ar įmanoma ką nors gero už tokią kainą nusipirkti? Reikalingas pakrovimas iš priekio bei sportinių rūbų / trumpojo skalbimo programa.

Atsakyti
QUOTE(Zaderty @ 2018 03 06, 10:55)
<p>Sveiki,
</p><p></p><p>reikalinga pagalba. Ieškau skalbimo mašinos iki 300 eur, ar įmanoma ką nors gero už tokią kainą nusipirkti? Reikalingas pakrovimas iš priekio bei sportinių rūbų / trumpojo skalbimo programa.
</p>

O gylis nėra svarbu?
Atsakyti

Ne, dydžio parametrams esu lanksti

Atsakyti

Ne, dydžio parametrams esu lanksti

Gal tada

https://www.aeg.lt/l...chine/l62260sl/

Atsakyti

Ačiū, bet lyg ir nematau sporto drabužių programos šioje skalbyklėje?

Atsakyti
QUOTE(Zaderty @ 2018 03 06, 13:57)
<p>Ačiū, bet lyg ir nematau sporto drabužių programos šioje skalbyklėje?
</p>

Ten yra programa 20 min-3 kg kurioje galima plauti mažai suteptus arba vieną kartą dėvėti medvilninius ir sintetinius skalbinius.
Atsakyti