Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

Tada tik Rusijoje pagamintos Bosch WLT24440BY arba Siemens WS12T440BY.Vokietijoje siaurų skalbyklių jau niekas negamina.

Nors šios skalbyklės pagamintos Rusijoje, bet apie jas geresni atsiliepimai, nei apie AEG L85470SL, kuri surinkta Italijoje. Ką Jūs patartumėt, nes aš nebežinau kurią pasirinkti.

Atsakyti

Nors šios skalbyklės pagamintos Rusijoje, bet apie jas geresni atsiliepimai, nei apie AEG L85470SL, kuri surinkta Italijoje. Ką Jūs patartumėt, nes aš nebežinau kurią pasirinkti.

Žinau kad geresni atsiliepimai.....tik Jūsų poreikis buvo gamintos Italijoje arba Vokietijoje.....pirkti Siemens...man daug daugiau patinka joje esančios programos:)

Atsakyti
Gal kuris susidure ir zino ka reiskia kai BOSCH meta klaida E:29 ?
Skalbe, viskas gerai (bent man atrodo), Bet kartais kai ileidineja vandeni sita klaida meta, vanduo tikrai pasiduoda.
Atsakyti

Gal kuris susidure ir zino ka reiskia kai BOSCH meta klaida E:29 ?
Skalbe, viskas gerai (bent man atrodo), Bet kartais kai ileidineja vandeni sita klaida meta, vanduo tikrai pasiduoda.

Pabandykite išvalyti filtrą skalbyklė apačioje

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 05 gruodžio 2017 - 11:00
QUOTE(Kikker @ 2017 12 05, 10:45)
<p>
 </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristynka*" data-cid="71914386" data-time="1512453689">
<div>
<p>Gal kuris susidure ir zino ka reiskia kai BOSCH meta klaida E:29 ?

Skalbe, viskas gerai (bent man atrodo), Bet kartais kai ileidineja vandeni sita klaida meta, vanduo tikrai pasiduoda.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Pabandykite išvalyti filtrą skalbyklė apačioje</p>

Viskas tvarkoje ten.
Atsakyti

Viskas tvarkoje ten.

Tada kvieskite meistrus.

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 12 05, 12:34)

Matomai reiks. Tik idomu kas tai gali buti, ar cia rimto kazko ar nelabai.
Atsakyti

Kuri laimetu jusu nuomone?

WAW32599SN - pliusas man , kad 9kg ir puku skalbimo f-ja, 1600aps.

WAW28768SN - 8kg, 1400aps.

Atsakyti

Kuri laimetu jusu nuomone?

WAW32599SN - pliusas man , kad 9kg ir puku skalbimo f-ja, 1600aps.

WAW28768SN - 8kg, 1400aps.

Geriau vietoj žiūrėti  BOSCH WAW32768SN bus norimas 9 kg +ActiveOxygen Refresh funkcija (jautrių skalbinių higieniškas skalbimas žemoje temperatūroje bei drabužių atšviežinimas garų pagalba)

https://www.youtube....h?v=u_-LqcbYfs4

Atsakyti

Sveiki. Kokia skalbimo masina kartu su dziovykle 2in1 rinktis siai dienai? Suma iki +/- 1100. Aciu

Atsakyti

Sveiki. Kokia skalbimo masina kartu su dziovykle 2in1 rinktis siai dienai? Suma iki +/- 1100. Aciu

Žiūrėkite naują AEG modeliuką AEG L9WBC61B

Atsakyti

Kikker, 05 Gru 2017 - 17:47, parašė: Žiūrėkite naują AEG modeliuką AEG L9WBC61B
Kaip tik si dabar ir ziuriu. Nes as jau kazkada klausiau, jus siulete kita, bet kaip tycia ziuriu nera prekyboje! Tad nutariau dar karta paklausti. Pagal norima kaina ir butent 2in1 sis butu geriausias variantas? Gal jus dar ir prekiaujate arba rekomenduotumete kur nupirkti uz geresne kaina. Nes kainos skirtingos. :))
Atsakyti