Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(Vėja2 @ 2017 08 16, 22:10)
Pasižiurėjau dabar labai geros kainos gruodžiui ,iš Vilniaus, Kauno su persedimais Londone ,ir tarpas tarp skrydžių geras
Važiuojant per Varšuvą reikia labai apskaičiuot viską, ar tikrai tai patogiau, vertinant kad iki Varšuvos važiuot 5-6 val., o skrydžiai anksti ryte pirmin ir velai vakare atgal, tai vairuoji nakti, dar jei žiema,  prie Varšuvos remontojami keliai, o autobusų grafikas su skrydžiais labai nesutampa
Man tai geriau buvo skrist iš Vilniaus, su persedimais
Aišku streiku rizika visur yra, bet ir lenkai gali streikuot  biggrin.gif

Kad streikuotų Ryanair to dar nebuvo, ypač Modline. rolleyes.gif Va kad Paryžiuje ar Londone tai tikrai gali užsirauti
https://www.google.c...oAe3k8AeJiKfQCw
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2017 08 17, 19:28)
Kad streikuotų Ryanair to dar nebuvo, ypač Modline. rolleyes.gif Va kad Paryžiuje ar Londone tai tikrai gali užsirauti
https://www.google.c...oAe3k8AeJiKfQCw

Visko visur neimanoma apskaiciuoti. Tiek su persedimu, tiek per Lenkija, manau, laimes dalykas ir rizika islieka. Mes prie tu, kas geriau su persedimais skrenda 4u.gif
Jau viskas ziemai suplanuota, sudeliota, belieka tiketiks, kad nieks nieko neatsauks ir nenukels smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 08 17, 17:32)
vartotojo įkelta nuotrauka
bet aš tai vis neapsisprendžiu, ar tikrai man jos reikia

Ją galma sustabdyti bet kada, bet aš kažkaip nesustabdžiau, vis pažiuriu kartai smile.gif ,ten dar ir viešbučius parenka, bet šitą funkcija nesinauduojau, kažkuriam pusl. mačiau kažkas rekomendavo-man patiko
Atsakyti
Sveiki,

Taigi ilgai galvojau planavau na ir aš važiuoju spalio mėn į Tenerifę 10 naktų. Spalio 10-20 d. Skrendam iš Vilniaus per Birmingham (persėdimas 5 val, planas dar ir į miestą nulėkti:) tik rankinis bagažas, atgal per Milaną į Vilnių rankinis bagažas ir (vienas registruotas bagažas) + pasirinktos sėdimos vietos, žmogui kaina 200 eur už bilietus. skaitau kaina gera. Na o viešbutis su pusryčiais ir vakariene 500 eur žmogui Tad keliones kaina 700 eur žmogui 10 naktų skaitau gera, o gal klystu?smile.gif Viešbutis pietinėje salos dalyje, Los Cristianos (šalia Playa de America) Planas irgi panašiai sudėliotas ką norime pamatyti. Viską organizavausi pati, bilietus taip pat gaudžiau:) bei viešbutį rinkausi kad būtų mieste. Apartamentų nenorėjom nes važiuojam atostogauti o ne tvarkytis ir gaminti:) kiekvienas iš esmės pasirenkame kas kam geriausia:)

Nu va pasigyriau:)
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2017 08 20, 11:26)
Sveiki,

Taigi ilgai galvojau planavau na ir aš važiuoju spalio mėn į Tenerifę 10 naktų. Spalio 10-20 d. Skrendam iš Vilniaus per Birmingham (persėdimas 5 val, planas dar ir į miestą nulėkti:) tik rankinis bagažas, atgal per Milaną į Vilnių rankinis bagažas ir (vienas registruotas bagažas) + pasirinktos sėdimos vietos, žmogui kaina 200 eur už bilietus. skaitau kaina gera. Na o viešbutis su pusryčiais ir vakariene 500 eur žmogui Tad keliones kaina 700 eur žmogui 10 naktų skaitau gera, o gal klystu?smile.gif Viešbutis pietinėje salos dalyje, Los Cristianos (šalia Playa de America) Planas irgi panašiai sudėliotas ką norime pamatyti. Viską organizavausi pati, bilietus taip pat gaudžiau:) bei viešbutį rinkausi kad būtų mieste. Apartamentų nenorėjom nes važiuojam atostogauti o ne tvarkytis ir gaminti:) kiekvienas iš esmės pasirenkame kas kam geriausia:)

man brangoka atrodo,siaip viesbutis labai brangus atrodo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DijaDeima: 20 rugpjūčio 2017 - 15:43
QUOTE(Zitvil @ 2017 08 20, 12:26)
Sveiki,

Ir man atrodo brangoka. Bet sunku labai spresti, kai nezinom koks butent viesbutis, kiek zmoniu, nes kai kuriuose viesbuciuose, pvz vaikams buna nemokamai.Pries kiek laiko uzsakineta ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2017 08 20, 12:26)
Sveiki,

Laaabai brangu, su tokiu biudzetu imciau tiesiogini skrydi, persedimai taupo pinigus, o 5 val kazkur laukti.ir tiek moketi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 20 rugpjūčio 2017 - 17:48
QUOTE(Saga @ 2017 08 20, 19:44)
Laaabai brangu, su tokiu biudzetu imciau tiesiogini skrydi, persedimai taupo pinigus, o 5 val kazkur laukti.ir tiek moketi....

O tiesiogiai kokios oro linijos skraidina?
Prieš kiek laiko gaudyti pigesnius bilietus?
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2017 08 20, 19:25)
O tiesiogiai kokios oro linijos skraidina?
Prieš kiek laiko gaudyti pigesnius bilietus?

Na smal planet, novaturas, tezturas... kai neimi paketo paprastai sutaupai, kai 700 eur zmogui tik pusryciai ir vakariene jau daug, nebesutaupai tada kam sukti galva ir vargti su persedimais. Pries kiek laiko gaudyti nezinau, nes neskridau nei karto, visada deliojuosi savarankiskai
Atsakyti
Nedidelis klausimėlis... Važiuojant Gran Kanarijoje viešuoju transportu, o tiksliau autobusu,kur pirkti bilietą? Pas vairuotoją?
Atsakyti

Ar kas užsakinėjot viešbutį per galahotel.com? Ar viskas tvarkoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 22 rugpjūčio 2017 - 19:27
QUOTE(zuikaa @ 2017 08 20, 16:57)
Ir man atrodo brangoka. Bet sunku labai spresti, kai nezinom koks butent viesbutis, kiek zmoniu, nes kai kuriuose viesbuciuose, pvz vaikams buna nemokamai.Pries kiek laiko uzsakineta ir pan.

Sveikos,

Na mano nuomone kaina pakankamai normali. Aišku apartamentuose gal ir pigiau, bet mes nenorėjom jų. Važiuojam trys suaugę žmonės. Bilietus pirkau prie savaitę, viešbutį rezervavau prieš mėn. Kainos dabar tik kyla. viešbutis Tryp Tenerife. Mano nuomone biietai su registruotu bagažu ir sėdimomis užsakytomis vietomis gera kaina. Na viešbutis ga ir brangelesnis, bet mes norėjome butent tame rajone ir kad būtų netoli vandenynas. O be to tiesioginių skrydžių mūsų datai nėra spalio pradžiai. O Į Lenkiją irgi važiuoti neapsimoka mums . tai persėdimas nėra tiek blogai aš manau:)
Atsakyti