QUOTE(georgiana @ 2017 08 16, 12:32)
tai va merginos ir suku galva kad itilpti i biudzeta 1500 euru, o kaina 1450 cia butu vienam asmeniui ir gyvenimas apatartamentuose be maitinimo
aš galvojau čia visiems 4 tiek gautųsi, tuomet kaip ir nieko, nors be ryšio, kad iš varšuvos, bet jei 1 tokia kaina, tai išvis kosmosas
aš pati mokėjau jei gerai dabar pamenu po 140 už bilietus, 600 už apartamentus 6 žmonėm ir 100 už mašiną visom 7 parom, tai taip grubiai skaičiuojant už 1500 mes savaitę atostogavom šešiese. Maistas ir degalai ten kainuoja panašiai kaip pas mus, tai šito net neskaičiuoju, nes valgytumėm ir namie, važinėtumėm irgi.
AI aš nemėgstu, nes mes namie nesėdim, o visą laik kažkur važiuojam, tai nesinori prisirišt prie jokių maistų
o dėl tos Varšuvos tai labai pagalvokit, kelionė į Varšuvą truks apie 7 val , tai skrendant su persėdimu, tiek užteks iš principo ir skrydžiui ir persėdimui ir jau būsit nuskridę dalį kelio, o iš Varšuvos skrisit praktiškai tiek pat laiko, kaip ir iš LT skristumėt, be to jei norit kiek komforto ir parskridę nenorit iškart vėl mint tas 7 val, tai dar prisidės viena naktis viešbuty