Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(georgiana @ 2017 08 16, 11:32)
tai va merginos ir suku galva kad itilpti i biudzeta 1500 euru, o kaina 1450 cia butu vienam asmeniui ir gyvenimas apatartamentuose be maitinimo 4u.gif

Oho.labai brangu...
Papildyta:
QUOTE(DijaDeima @ 2017 08 16, 11:43)
Oho.labai brangu...

As isvis nesuprantu.kaip jums tiek pingiu negaila..as visafa ten atisigauju 1400 kazkur su all inc.ir bilietai 3asm.nu aisku 7dienos.bet vistiek ne tokia kaina ir dar aprtm.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2017 08 16, 13:32)
tai va merginos ir suku galva kad itilpti i biudzeta 1500 euru, o kaina 1450 cia butu vienam asmeniui ir gyvenimas apatartamentuose be maitinimo 4u.gif

tai jei Jūs norit ir galit keliaut savarankiškai, tai iš Varšuvos į Tenerifę Ryaniar bilietai 11-21 spalio keturiems 642 eur (be bagažo) ir viešbutis AI nuo 1200 galima rasti, FB dar pigiau, apartamentai nuo 700.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2017 08 16, 12:32)

aš galvojau čia visiems 4 tiek gautųsi, tuomet kaip ir nieko, nors be ryšio, kad iš varšuvos, bet jei 1 tokia kaina, tai išvis kosmosas
aš pati mokėjau jei gerai dabar pamenu po 140 už bilietus, 600 už apartamentus 6 žmonėm ir 100 už mašiną visom 7 parom, tai taip grubiai skaičiuojant už 1500 € mes savaitę atostogavom šešiese. Maistas ir degalai ten kainuoja panašiai kaip pas mus, tai šito net neskaičiuoju, nes valgytumėm ir namie, važinėtumėm irgi.
AI aš nemėgstu, nes mes namie nesėdim, o visą laik kažkur važiuojam, tai nesinori prisirišt prie jokių maistų

o dėl tos Varšuvos tai labai pagalvokit, kelionė į Varšuvą truks apie 7 val , tai skrendant su persėdimu, tiek užteks iš principo ir skrydžiui ir persėdimui ir jau būsit nuskridę dalį kelio, o iš Varšuvos skrisit praktiškai tiek pat laiko, kaip ir iš LT skristumėt, be to jei norit kiek komforto ir parskridę nenorit iškart vėl mint tas 7 val, tai dar prisidės viena naktis viešbuty
Atsakyti

o dėl tos Varšuvos tai labai pagalvokit, kelionė į Varšuvą truks apie 7 val , tai skrendant su persėdimu, tiek užteks iš principo ir skrydžiui ir persėdimui ir jau būsit nuskridę dalį kelio, o iš Varšuvos skrisit praktiškai tiek pat laiko, kaip ir iš LT skristumėt, be to jei norit kiek komforto ir parskridę nenorit iškart vėl mint tas 7 val, tai dar prisidės viena naktis viešbuty
[/quote]
Geriau jau per Varšuva rinktis, ar pūga ar koks streikas ar atidėtas skydis ir kas tada, o iki Varšuvos atmynei, ir ramu, kas tingi važiuoti i Modlina autobusiukas kursuoja iš LT
Atsakyti
[quote=roosas,2017 08 16, 19:09]
[/quote]
Geriau jau per Varšuva rinktis, ar pūga ar koks streikas ar atidėtas skydis ir kas tada, o iki Varšuvos atmynei, ir ramu, kas tingi važiuoti i Modlina autobusiukas kursuoja iš LT
[/quote]

na spalio mėn pūgų nebūna, o streikuoti gali ir Varšuvoj
bet aš nesiginčiju, kiekvienam savo
Atsakyti
Pasižiurėjau dabar labai geros kainos gruodžiui ,iš Vilniaus, Kauno su persedimais Londone ,ir tarpas tarp skrydžių geras
Važiuojant per Varšuvą reikia labai apskaičiuot viską, ar tikrai tai patogiau, vertinant kad iki Varšuvos važiuot 5-6 val., o skrydžiai anksti ryte pirmin ir velai vakare atgal, tai vairuoji nakti, dar jei žiema, prie Varšuvos remontojami keliai, o autobusų grafikas su skrydžiais labai nesutampa
Man tai geriau buvo skrist iš Vilniaus, su persedimais
Aišku streiku rizika visur yra, bet ir lenkai gali streikuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 08 16, 23:10)
Pasižiurėjau dabar labai geros kainos gruodžiui ,iš Vilniaus, Kauno su persedimais Londone ,ir tarpas tarp skrydžių geras
Važiuojant per Varšuvą reikia labai apskaičiuot viską, ar tikrai tai patogiau, vertinant kad iki Varšuvos važiuot 5-6 val., o skrydžiai anksti ryte pirmin ir velai vakare atgal, tai vairuoji nakti, dar jei žiema,  prie Varšuvos remontojami keliai, o autobusų grafikas su skrydžiais labai nesutampa
Aišku streiku rizika visur yra, bet ir lenkai gali streikuot  biggrin.gif

Kiek? Tos geros kainos?
Nemoku bilietų gaudyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasamal: 16 rugpjūčio 2017 - 21:46
QUOTE(Vėja2 @ 2017 08 16, 22:10)
Važiuojant per Varšuvą reikia labai apskaičiuot viską, ar tikrai tai patogiau, vertinant kad iki Varšuvos važiuot 5-6 val., o skrydžiai anksti ryte pirmin ir velai vakare atgal, tai vairuoji nakti, dar jei žiema,  prie Varšuvos remontojami keliai, o autobusų grafikas su skrydžiais labai nesutampa
Aišku streiku rizika visur yra, bet ir lenkai gali streikuot  biggrin.gif

mes varėm liepos mėn su vyru į koncertą, nu per tuos visus remontus, kad ir kaip skubi, vis tiek 7 val gaunasi, o dar žinant, kad važiuoji į oro uostą ir dar užsimestum
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 08 17, 01:09)
mes varėm liepos mėn su vyru į koncertą, nu per tuos visus remontus, kad ir kaip skubi, vis tiek 7 val gaunasi, o dar žinant, kad važiuoji į oro uostą ir dar užsimestum

Tai va, mes autobusu reisiniu važiavom liepa, tai velavo 1,5 val., tai ir pagalvojau, jei važiuočiau į kokį skrydį, tai jau pražilčiau, nereikia ir streikų blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rasamal @ 2017 08 16, 23:46)
Kiek? Tos geros kainos?
Nemoku bilietų gaudyti ax.gif

Na pvz. mažiausia kaina 258 eur už 2 bilietus suaugusiem pirmin/atgal, Vilnius-Milanas-Tenerife gruodžio 3 d., atgal Tenerife-Milanas- Vilnius 12 d., vienas skrydis su Wizzairu, tai gali būti kad kaina nurodyta su nuolaida discount klubo nariams, kiti variantai grižimas per Barseloną ,panašios datos

Taip gaudyti neįmanoma per visas kompanijas, aš programelę turiu nusipirkus, man jį parenka ax.gif ,tiesiog drauge papraše pažiūrėti tam laikui, žiuriu, o gi tokios kainos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 08 17, 01:49)
Tai va, mes autobusu reisiniu važiavom liepa, tai velavo 1,5 val., tai ir pagalvojau, jei važiuočiau į kokį skrydį, tai jau pražilčiau, nereikia ir streikų  blink.gif
Papildyta:

Na pvz. mažiausia kaina 258 eur už 2 bilietus suaugusiem pirmin/atgal, Vilnius-Milanas-Tenerife gruodžio 3 d., atgal Tenerife-Milanas- Vilnius  12 d., vienas skrydis su Wizzairu, tai gali būti kad kaina nurodyta su nuolaida discount klubo nariams, kiti variantai grižimas per Barseloną ,panašios datos

Taip gaudyti neįmanoma per visas kompanijas, aš programelę turiu nusipirkus, man jį parenka  ax.gif  ,tiesiog drauge papraše pažiūrėti tam laikui, žiuriu, o gi tokios kainos  bigsmile.gif

Veja2 o ta programele ar brangi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2017 08 17, 15:58)
Veja2 o ta programele ar brangi smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

bet aš tai vis neapsisprendžiu, ar tikrai man jos reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 17 rugpjūčio 2017 - 15:32
Na, mūsų kelione jau beveik sudėliota smile.gif Kalėdos Tenerifeje 10d.(3n-BB, 7n.-AI) 2 žmogeliukai 990 eur su skrydžiu iš Varšuvos. Nesitikėjau, kad per šventes bus tokios didelės viešbučių kainos ax.gif Bet labai norėjau šiltų Kalėdų wub.gif
Atsakyti