Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

[quote name="Vandenė" post="71754352" timestamp="1502437387"]Mes miegojom Modlin Palace viešbutyje. Švaru, tvarkinga , permiegoti mums tiko[/quote]<br /><br /><br />Ačiū už atsakymą.<br />O koks atstumas nuo Modlin oro uosto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 11 rugpjūčio 2017 - 19:56
[quote=Fergie,2017 08 11, 20:55]
[quote name="Vandenė" post="71754352" timestamp="1502437387"]Mes miegojom Modlin Palace viešbutyje. Švaru, tvarkinga , permiegoti mums tiko[/quote]<br /><br /><br />Ačiū už atsakymą.<br />O koks atstumas nuo Modlin oro uosto?
[/quote]
Kokios 5 min automobiliu ;-)
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2017 08 11, 21:42)
Kokios 5 min automobiliu ;-)

10 min :-)
Atsakyti
biggrin.gif Įjungiu dabar Wizzair puslapį, o ten kaip fonas nuotrauka -vaizdas iš mūsų rajono, kur mes gyvenam Tenerifeje, tokį vaizdą kiekviena dieną matem pro langą, biggrin.gif ,ech, užpludo šilti prisiminimai ,norėčiau žiema vel ten grįžt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 08 11, 20:22)
aš naudojuos planšete
maps.me appsu arba google žemėlapius offline išsisaugau
popierinių seniai nebenaudoju nebepatogu
kad jūs baisiai neapibrėžtai klausiate, ar būtinai tiesioginių ieškote, kokiam laikotarpiui ieškote

keistuole ieskau spalio 9-16 dienomis 2 suage ir 1 pauglys bei vaikinas 8 metu; ziurinejau jungtinius skrydzius bet labai ilgos laukimo valandos, tarpiniame oro uosete
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2017 08 15, 10:58)
keistuole ieskau spalio 9-16 dienomis 2 suage ir 1 pauglys bei vaikinas 8 metu; ziurinejau jungtinius skrydzius bet labai ilgos laukimo valandos, tarpiniame oro uosete
4u.gif

tam laikui nematau ir aš nieko gero, jei užmatysiu, įmesiu
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 08 15, 15:22)

ok aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 08 15, 15:22)

sveika noriu dar karta konsultacijos gavau 10 dienu pasiulyma su apartamentais ir skrydziais is varsuvos 1450 euru ka manai nes tai man pasiule agentura ar keliaujant ir ieskant asmeniskai galeciau rasti kazka pigiau, aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2017 08 16, 10:53)
sveika noriu dar karta konsultacijos gavau 10 dienu pasiulyma su apartamentais ir skrydziais is varsuvos 1450 euru ka manai nes tai man pasiule agentura ar keliaujant ir ieskant asmeniskai galeciau rasti kazka pigiau, aciukas 4u.gif

Sveika, mano galva kaina didoka, mum šių metu balandį 4 asm. šeimai (vaikai 5 ir 7 m.) 11 naktų su skrydžiais iš Varšuvos paprastam viešbuty su AI gavosi apie 1700 eu iš viso (bilietus pirkom patys, višbutį rezervavom atskirai). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2017 08 16, 10:53)

Ne manes klauset mirksiukas.gif ,bet nelabai supratau, čia kaina vienam žmogui, ar visiem ,nes jei vienam tai labai brangu, jei visiem tai labai pigu biggrin.gif ,nebent ten kokie labai jau prabangus apartamentai, ir Jus tokiu norit, nes šiaip apartamentu kaina Tenerifeje labai gera, musų biudžetas vasario men. buvo 1500 eur 3 suauge žmones, 10 dienų -skrydis ( su persedimais Londone) ,apartamentai 2 kambarių, mašinos nuoma visam laikui ,maistas ,na musų sūnui 17 tai jau kaip suaugusi skaičiuoju smile.gif ,tiesa, prabangos neieškom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 16 rugpjūčio 2017 - 09:50
QUOTE(georgiana @ 2017 08 16, 09:53)

Manau, kad patiems organizuotis būtų pigiau mirksiukas.gif Mes pernai rugsėjo gale-spalio pradžioje buvom Tenerifėje 12 dienų, tai 2 žmonėms skrydis tiesioginis skrydis Varšuva-Tenerifė-Varšuva kainavo 390,- Eur, apartamentai kuklūs 350,- Eur (po langais buvo San Marcos paplūdimiukas).
Pažiūrėjau Ryanair, spalio 7-14 d. iš Varšuvos 2 suaugę, 1 paauglys, 1 vaikas kaina išeina apie 3310 zlotų. Dar pridėjus visus mokesčius už vietas, kaina išeitų apie 800,- Eur (gal truputį daugiau nei 800,- Eur)
Atsakyti
tai va merginos ir suku galva kad itilpti i biudzeta 1500 euru, o kaina 1450 cia butu vienam asmeniui ir gyvenimas apatartamentuose be maitinimo 4u.gif
Atsakyti