Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(Puma45 @ 2017 07 25, 19:05)
Aš tai neatsisakyciau, jei tiesioginis skrydis. Geriau ten truputi pataupyti  4u.gif

Kiek tiesioginis kainuoja? Nors mums jau per velu... Skrendam is Varsuvos. Ai, bet taip pat tiesioginis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ppavasaris,2017 07 25, 20:11]
Kiek tiesioginis kainuoja? Nors mums jau per velu... Skrendam is Varsuvos. Ai, bet taip pat tiesioginis biggrin.gif
Kelione pirkau iš novaturo.
Papildyta:
QUOTE(lomute @ 2017 07 25, 15:47)
gal zinote ar sausio menesi siaurineje tenerifes daly butu salta ? 😊 Ziuriu ten nuomos kainos mazesnes 😃
Ziurenejau busta santa cruz regione

Šiaurine puse grazesne, daugiau zalumos. Bet oras tikrai šaltesnis, o dar sausi ... , neapsiriksit jei pasirinksit pietine puse.
Atsakyti
o kur geriau apsistoti seimyniniam poilsiui los gigantes ar costa adeje? Gal kas galetu palyginti? 🙂
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2017 07 26, 15:59)
o kur geriau apsistoti seimyniniam poilsiui los gigantes ar costa adeje? Gal kas galetu palyginti? 🙂

Mums daug labiau patinka Costa Adeje. Cia viskas vietoj, tiek didelis palei visa pakrante besitesiantis papludimys, kur labai patinka vaikams, tiek promenado palei pakrante, tiek gausa kavinukiu, dideli prekybos centrai, na ir realiai pestute galima nueti i Siam parka, taip pat Akvalandas vietoj ir siaip mano manymu patogesne vieta strategiskai 4u:
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2017 07 26, 18:40)
Mums daug labiau patinka Costa Adeje. Cia viskas vietoj, tiek didelis palei visa pakrante besitesiantis papludimys, kur labai patinka vaikams, tiek promenado palei pakrante, tiek gausa kavinukiu, dideli prekybos centrai, na ir realiai pestute galima nueti i Siam parka, taip pat Akvalandas vietoj ir siaip mano manymu patogesne vieta strategiskai 4u:

drinks_cheers.gif
Man irgi labiau patiko CostaAdeje, Los Gigantes ir pliažas mažesnis ir
labiau kalvota viska
Atsakyti
Bet vaizdai laaabai gražūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ppavasaris: 27 liepos 2017 - 16:53
QUOTE(cipliukas @ 2017 07 24, 15:49)
Sveikos,

patarkite kas buvot, kur mažiau vėjuota: Fuerteventuroje ar Lanzerotėje?  rolleyes.gif

Planuojame kelionę sausio mėn.

Buvau balandzio - geguzes menesi po savaite ir fuertuventuroje, ir lanzaroteje.
Nesijaute man jokio vejo, nei ten, nei ten..

Tik i Lanzarote jau nenoreciau grizti. Uodu kiek blink.gif , vakare neimanoma lango atsidaryti. blink.gif
nakti sakau prasivedinsiu kambari, tai kaip prileke eina sau..

Fuertventura kitas reikalas wub.gif wub.gif

Aisku Number one - Tenerife biggrin.gif mirksiukas.gif

1.Fuerte wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 07 29, 20:36)
Buvau balandzio - geguzes menesi po savaite ir fuertuventuroje, ir lanzaroteje.
Nesijaute man jokio vejo, nei ten, nei ten..

Mes buvom Lanzerotėje gegužės mėn. Tai vėjas buvo labai stiprus, tiesiog iš kojų verčiantis. Nors termometras ir rodė virš 20 šilumos, bet dėl to vėjo praktiškai visą laiką reikėjo švarkelių, na nebent į užuovėją kokią užeitum. Žodžiu, kaip kam pasiseka su orais/vėju biggrin.gif
Atsakyti

Lanzarote daug daugiau vejuota negu Fuerte.Net vasara ten ziauriakas.Is ryto iki kokios 12 vejas vercia is koju.Paskui uzkaitina kaip po kokia lietliampe,apie 6pm vel vejas palmes prie zemes lenkia.Daugiau ten nenoriu.

Kaip it Tenerifej lapkriti,gruodi,sausi,vasari,kova-siaurinej pusej kabo debesis virs Puerto Delakruzo.Istisai lyje-kaip pietuose oras buna puikus.I siaurine dali ten vazuoju tik vasara,nes ne taip karsta,daugiau zalumos ir labai grazu.Kitais men tik i pietus.

Atsakyti
Laba. Žinau, kad rašėt, kalbėjot, tai iš anksto atsiprašau, kad klausiu.
Per kur, be Varšuvos Modlino ir Vilniaus, patogiau nuskristi į Tenerifę pietų?
Modlinas šiuo metu labai brangu mums reikiamu metu.
Ačiū
Atsakyti

Sveikos. Merginos, o Tenerifės žemėlapius pirkot ar spausdinotės internete? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 02 rugpjūčio 2017 - 14:44
QUOTE(Fergie @ 2017 08 02, 15:43)
<p>Sveikos. Merginos, o Tenerifės žemėlapius pirkot ar spausdinotės internete? </p>

Oro uoste pasiimsite iš informacinių kioskeliųsmile.gif Kam ten dar spausdinti:)
Atsakyti