Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(rena78 @ 2017 06 18, 10:58)
Iš didelio rašto išėjau iš krašto. perskaičiau daug informacijos, bet visai pasimečiau:) Kur geriau keliauti Tenerifėje su vaikais, patarkite prašau? Esame jau čia buvome, Los gigantes, Siamo, Loro parke, laukiame skaidresnio dangaus vykti į Teidės parką. Ar vertas pasiplaukiojimas laivu, kokiam laikui reiktų plaukti? Ačiū labai už informaciją

Mes ryt vaziuojame i Teide. O seip galite nueiti i monkey parka, jungle parka.
Atsakyti
QUOTE(rena78 @ 2017 06 18, 09:58)
Iš didelio rašto išėjau iš krašto. perskaičiau daug informacijos, bet visai pasimečiau:) Kur geriau keliauti Tenerifėje su vaikais, patarkite prašau? Esame jau čia buvome, Los gigantes, Siamo, Loro parke, laukiame skaidresnio dangaus vykti į Teidės parką. Ar vertas pasiplaukiojimas laivu, kokiam laikui reiktų plaukti? Ačiū labai už informaciją

Mano vaikams labai didelį įspūdį paliko Maska kaimas. Ta prasme, nors jie vaikai, bet ne tik pramogų parkai palieka įspūdžius. Tiesa iš pradžių pasakėm, kad važiuosim į piratų kaimą. bigsmile.gif

Jungle parko nerekomenduoju, kaina neatitinka kokybės. Geriau Monkey parkas. Šiaip ten dar yra Camel parkas (kupranugarių), gali pajodinėti ar kažkas panašaus.
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2017 06 22, 08:56)
Mano vaikams labai didelį įspūdį paliko Maska kaimas. Ta prasme, nors jie vaikai, bet ne tik pramogų  parkai palieka įspūdžius. Tiesa iš pradžių pasakėm, kad važiuosim į piratų kaimą.  bigsmile.gif

Ir po metų paklausus mano vaikų žymiai labiau prismena Maska, nei Loro parką biggrin.gif
Atsakyti
Priminkit prasau, vaziuojant i Masca kur pirkti bilietus ant laiveliu jeigu zygiuosime?
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2017 06 23, 12:05)
Priminkit prasau, vaziuojant i Masca kur pirkti bilietus ant laiveliu jeigu zygiuosime?

jus turite omeny parplaukimui iš mascos į los gigantes?
mes pirkom jau praėję tarpeklį, o kiti perka los gigantes
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 06 23, 14:06)
jus turite omeny parplaukimui iš mascos į los gigantes?
mes pirkom jau praėję tarpeklį, o kiti perka  los gigantes

O jeigu pirkti praejus, nebus problemu nusipirkti bilietu?😆 jeigu pritruks ?😣😆
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2017 06 23, 19:17)
O jeigu pirkti praejus, nebus problemu nusipirkti bilietu?😆 jeigu pritruks ?😣😆

Na ką aš žinau mes kai atkeliavom, tai tikrai nebuvo jokių problemų įsigyt bilietukų, tik pirk
Atsakyti
Kas buvot, turit patarimų gal kaip iš Tenerifės patogiau vienai dienai aplankyt La Gomera salą 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2017 06 25, 15:41)
Kas buvot, turit patarimų gal kaip iš Tenerifės patogiau vienai dienai aplankyt La Gomera salą  4u.gif  .

Laivai ten kelia kiekviena diena i sita sala. ir grizta atgal.
Nueikite i uosta Los Cristianos ir paklauskite, kuris keltas pigiau ir viskas ;)

Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2017 06 25, 17:41)
Kas buvot, turit patarimų gal kaip iš Tenerifės patogiau vienai dienai aplankyt La Gomera salą  4u.gif  .

Mes vaziavo su ekskursia is Los Cristianos ir tikrai nesigailiu,labai daug idomiu faktu papasakojo,nes siap nuplaukus tiesiog pasivaikscioti, nezinant priesistores nemanau,kad idomu.
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2017 07 05, 20:11)
Mes vaziavo su ekskursia is Los Cristianos ir tikrai nesigailiu,labai daug idomiu faktu papasakojo,nes siap nuplaukus tiesiog pasivaikscioti, nezinant priesistores nemanau,kad idomu.

Tai vat aš ir galvoju, kad persikelus reikia auto nuomot ir tt. Persikelt daug proto nereikia, bet norėtųsi dar kažką pamatyt smile.gif.
Per ką pirkot ekskursiją, kokia kalba ir kokia kaina ?
Atsakyti
Liepos 28 dieną su broliu skrendame į GK iš Varšuvos. Broliui skrydis pirmą kartą, o mane kankina keletas klausimų...
Broliui 16 metų (pasą turim, ID kortelę turim) kiek skaičiausi į GK tėvų sutikimo nereikia, bet ar tikrai? Labai bijau, kad dar atvykus į Varšuvą sugalvos neįleisti jo...

Tip pat auto nuoma, niekaip negaliu išsirinkti, kolkas apsistojau ties šiomis, gal kas pridėsite savo komentarų kas jau nuomavotės. Domina pilnas draudimas, kad būtų rami galva, nes Kretoje jau esu turėjusi skaudžią patirtį...
http://www.payless.e...action/booking2 - pilnas draudimas, kaina nedidelė, dėl depozito nerandu info, tai manau jo nėra, bet forume tik vieno žmogaus patirtis, gal kas dar nuomavotės?
http://www.pluscar-g...ing.php?lang=en - daug kas rekomenduojate čia, tačiau jei gerai suprantu čia ne pilnas draudimas (be padangų ir pan.) plius parašiau užklausą šiai kompanijai, tai atsakė, jog depozitas 300 eur už premium klasės automobilį, kaip suprasti premium?
http://www.arcarhire...bookings-P2.php - pilnas draudimas ir nematau, kad būtų imamas depozitas, tai kaip ten ištikrųjų?
https://www.cabreram...action/booking2 - pilnas draudimas ir be tepozito nors šiek tiek brangiau nuoma, teisingai suprantu? Kas ėmėte?

Atsiprašau, jei kam pasirodys jog kartojuosi su klausimais, bet visą temą peržiūrėjau konkretaus atsakymo neatradau verysad.gif
Atsakyti