Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(linole @ 2017 05 24, 15:35)
Paanalizuokit orų suvestines pagal atskirus metus. Gal padės apsispręsti.
Mes Tenerifėje esame buvę balandžio mėnesį, orai buvo puikūs. Keliavome visuomeniniu transportu, nes nevairuojame.

Kokie būtų pastebėjimai: jei pasyviam poilsiui - rinkčiausi pietinę dalį. Gal verčiau išleisti kiek daugiau, bet ten ir šilčiau, ir paplūdimiai geresni. Tenerifės šiaurė ir pietūs skiriasi kaip diena ir naktis. Vasarą galbūt oras labai ir nesiskirtų, bet gamta, žmonės, maistas visiškai skiriasi. Aš esu aktyvaus turizmo gerbėja, tai tokiam keliautojui patarčiau tik šiaurinę dalį. O ieškantiems poilsio - pietinę.

Ačiū Linole už nuorodą, tikrai pasianalizuosiu... širdy aš taip pat esu tik aktyvaus turizmo gerbėja ax.gif ( todėl tikriausiai širdis ir linksta į šiaurinę pusę biggrin.gif ),ir anksčiau visada tik tokios atostogos ir būdavo, šis kartas pirmas kitoks biggrin.gif ,o autobusais kažkur pakeliaut ten ne problema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikulė: 24 gegužės 2017 - 13:48
QUOTE(Vikulė @ 2017 05 24, 13:46)
Ačiū Linole už nuorodą, tikrai pasianalizuosiu... širdy aš taip pat esu tik aktyvaus turizmo gerbėja  ax.gif ( todėl tikriausiai širdis ir linksta į šiaurinę pusę  biggrin.gif ),ir anksčiau visada tik tokios atostogos ir būdavo, šis kartas pirmas kitoks  biggrin.gif ,o autobusais kažkur pakeliaut ten ne problema?

Tikrai ne problema. Mes gyvenome 3 skirtingose salos vietose, kad būtų pigiau, greičiau ir patogiau autobusais pasiekti norimas vietas. Tačiau jais apvažiuoti įmanoma beveik visas lankomas vietas. Tik laiko daugiau reikalauja. Tik visų pirma reikia žiūrėti, kur būtų jūsų viešbutis. Mes viską organizuojamės savarankiškai, todėl mano prioritetas gyvenamai vietai būna netoli autobuso stoties.

Esu parašiusi kelionės blogą. Spauskite ant parašo arba googlinkite Trepsim po pasaulį. Galbūt atrasite naudingos informacijos.
Atsakyti
Prieš porą metų gegužę beveik dvi savaites buvome šiaurėje, Puerto de la kruze. Rinkausi specialiai dėl grožio, senamiesčio ir vietinių gyventojų. Orai buvo šiek tiek daugiau apsiniaukę, bet lb šilti, net per debesis nusvilome biggrin.gif Tiesa, daug keliavome. Ypač karšta buvo La Lagunoje, kuri lyg ir laikoma šalčiausia vieta. Nei striukų bei megztukų tikrai nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Vikulė @ 2017 05 24, 14:08)
Va tame ir didžiausia problema, kad teks apsieiti be mašinos, antraip nesukčiau sau galvos ir tikrai taip daryčiau  mirksiukas.gif  o dabar teks dadugiausai sėdėt ten kur išsipirksim viešbut, o pasiūlymus pagal skirtą biudžetą ir poreikius randu šiaurėj  biggrin.gif

Labai patogus susisiekimas su autobusu, bilietus galima pirkt iškart autobuse.Stotyje pasiemus tvarkarašti galima suprast kokie autosusu numeriai vaziuoja kuria kryptim.Mes vykom iš puerto kruzo i las amerika, tai mokejom 9,60e. O iš puerto kruzo i santa kruza 3,45e vienam zmogui.Mes pirkom bono kortele uz 15e. Ja naudojiesi kol baigiasi joje pinigai, nepriklausomai nuo dienu skaiciaus. Jei pritruko, tai primoki grynais.
Atsakyti
Skrendam i Lanzarotę ir galvojam išsinuomoti mašiną. Ar ten keliai saugūs? smile.gif

Ir dar klausimas, ar verta nuomotis mašiną 2 dienom, per kiek laiko galėtume spėti apvažiuoti salą? Planuojam pamatyti Jameos del aqua, Mirador del Rio, Famara, Los Hervideros, El Golfo, Timanfaya, Papagayo paplūdimį. Gal užtektų ir 1 dienai išsinuomot?
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2017 06 04, 16:57)
Skrendam i Lanzarotę ir galvojam išsinuomoti mašiną. Ar ten keliai saugūs? smile.gif

Ir dar klausimas, ar verta nuomotis mašiną 2 dienom, per kiek laiko galėtume spėti apvažiuoti salą? Planuojam pamatyti Jameos del aqua, Mirador del Rio, Famara, Los Hervideros, El Golfo, Timanfaya, Papagayo paplūdimį. Gal užtektų ir 1 dienai išsinuomot?

Keliai saugus,mes emem 1dienai,pravaziavom visa sala,tik aisku jei kazkur pabuti ilgiau nori,gali ir neuztekti laiko,manau vistik 2dienoms pats tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 04 28, 22:11)
Gražina jie paskui tą depozitą, be problemų, net netikrino kiek benzino, tik paklause
Papildyta:

Prie Los Gigantes labai įspudingi vaizdai, mes gyvenom netoli, tai nuo Puerto de Santjago iki Los Gigantes palei vandenyną eina toks kaip promenadas, labai ten gražus vaizdai atsiveria, kiek važinėjom , tai man vistiek gražiausia vieta gyventi buvo ten kur mes gyvenom-Puerto de Santjago su vaizdais į Los Gigantes kalnus
Dar El Medano man patiko, ten daug užeigų, kur čia pat iš tavo išrinktos žuvies ar jūros gerybių pagamina patiekalą, man daugiau patinka tokie maži miesteliai, Las Amerikas tai labai nepatiko  blink.gif  ,nenorėčiau ten gyventi
Daug kur ir nespėjom apvažiuot, nes norėjau bent porą dienų sauluteje pagulėt  biggrin.gif
Su savo skėčiais jokių problemų  smile.gif

Gal galite rekomenduoti tiksliau vietovę, kur gyvenote?
Atsakyti

Mes gyvenom  Puerto de Santjago miestelyje. Mūsų apartamentai čia https://www.airbnb.r...ren=0&infants=0

Apartamentai labai paprasti, kadangi pradejau ieškot likus 2 men. iki skrydžio, pagal mūsų biudžetą jau nelabai būvo pasirinkimas, bet vaizdas !!!!!! Gatve eina palej vandenyną, gyvenam 4 aukšte, su vaizdu į Gomera salą  :wub: 

Jeigu nemegstat turistinio šurmulio, šis miestelis idealus, šalia Lidlas ir Mercadona, juodo smulkaus smėlio paplūdimys, kadangi daug važinėjom, tai strategiškai labai patogi vieta , jei važiuosiu dar karta į Tenerife, tai apsistosiu tik šitam miesteli  :rolleyes:  

Ech  :wub:  ,faina būvo, vel noriu ten 

Atsakyti
Labos, gal kas nors buvot, patiko ir galit pasidalint apartamentų nuomos kontaktais Tenerifėje. Reiktų 4 žmonėms, domina tik pietinė pusė ir kaina parai iki 70 eur 4u.gif .
Vėja 2, jūsų faini, bet mums reikiamu laiku jau užimti doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrinasta: 16 birželio 2017 - 08:21
QUOTE(Amrinasta @ 2017 06 16, 09:13)
Labos, gal kas nors buvot, patiko ir galit pasidalint apartamentų nuomos kontaktais Tenerifėje. Reiktų 4 žmonėms, domina tik pietinė pusė ir kaina parai iki 70 eur  4u.gif .
Vėja 2, jūsų faini, bet mums reikiamu laiku jau užimti  doh.gif .

Junkis feisbuke prie grupės Tenerife - business, rental, sale, advertising and more https://www.facebook...58014351068091/
Tenerifės lietuviai
https://www.facebook...merife/?fref=ts
Auto nuoma susirask Neringa as
https://www.facebook.com/NERIEVA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 16 birželio 2017 - 11:11
QUOTE(Amrinasta @ 2017 06 16, 09:13)
Labos, gal kas nors buvot, patiko ir galit pasidalint apartamentų nuomos kontaktais Tenerifėje. Reiktų 4 žmonėms, domina tik pietinė pusė ir kaina parai iki 70 eur  4u.gif .
Vėja 2, jūsų faini, bet mums reikiamu laiku jau užimti  doh.gif .

Kokios jusu keliones datos? Pernai sau ieskojau ziemai, siemet vel jau esam uzsisake apartamentus ziemai atostogoms, tai gal galesiu ka patarti is matytu variantu 4u.gif
Atsakyti
Iš didelio rašto išėjau iš krašto. perskaičiau daug informacijos, bet visai pasimečiau:) Kur geriau keliauti Tenerifėje su vaikais, patarkite prašau? Esame jau čia buvome, Los gigantes, Siamo, Loro parke, laukiame skaidresnio dangaus vykti į Teidės parką. Ar vertas pasiplaukiojimas laivu, kokiam laikui reiktų plaukti? Ačiū labai už informaciją
Atsakyti