Tarp Kirkorovo kuri paplūdimį rekomenduotumete?
Gal dar kas galit pasidalinti nuomonePuerto Rico lb mažas miestas ir ta kalva nepatogi, Maspalomas kiek esam buve(vaziavom su dviraciais muo Playa del Igles) tai lb vejuota, bet grazus tikrai verta nuvykti. Jei ruosiates visa laiką keliauti, taip reikalinga masina, o siaip jei planuojate tik kartais, tai tikrai jos nereikia,viskas lb paprasta ir greita su autobusais. Kai Playa del Igles buvo prastesnis oras nuvažiavom į Puerto Rico pasideginti, nėra problemu. O siaip aš už Playa del Igles, geri paplūdimiai, daug restoranu, kaviniu...
ir siaip maspalomas man atrodo viešbučiai lb brangus buvo kai mes žiūrėjom, ir paplūdimys nelabai patiko, tik tokie kriterijai😊 Siaip Puerto Rico paplūdimys geresnis😊
O kokį miestą parekomenduotumete pietinei tenerifei, kad butų paplūdimys geras, daugiau saules? Nesinori, kad nebutu visai veiksmo nors ir su vaikais keliausim, smagu butų pamatyti ir miesto šurmulį 😁👍😅👙🏝🍷
QUOTE(deimucha @ 2017 05 18, 14:37)
<p>O kokį miestą parekomenduotumete pietinei tenerifei, kad butų paplūdimys geras, daugiau saules? Nesinori, kad nebutu visai veiksmo nors ir su vaikais keliausim, smagu butų pamatyti ir miesto šurmulį 😁👍😅👙🏝🍷</p>
Costa Adeje, Las Americas, Los Cristianos
Ziema su vaiku atostogavom Costa Adeje. Mums ten labai patiko. Papludimys geras, smeliukas. Yra ir kaviniu daug, prekybos centrai, kur galima ir nusipirkti maisto pasigamint. Pesciom ejom i Siam parka, dar Akvalandas yra. Ziema vel planuojam cia vykti, jau issinuomavom apartamentus
Kur apartamentus issinuomavot? Kada vyksite?😊
QUOTE(deimucha @ 2017 05 19, 14:38)
<p>Kur apartamentus issinuomavot? Kada vyksite?😊</p>
Vasari sia ziema buvom, dabar vel vasari ruosiames vykti 2 savaitem . Nuomavomes per Airbnb apartamentus. Man per cia ieskant geresnes kainas pavyksta rasti nei uzsisakinet viesbuti. Jei nesate dar cia uzsiregistrave, tai galite registruotis per sia nuoroda ir pirmam uzsakymui dar gausite 25eur nuolaida: http://www.airbnb.com/c/jelenav24
Sveiki Iškart atsiprašysiu už klausimą,nes tikriausiai jau rašyta daug, tiesiog visai neturiu galimybės viską perversti nuo pradžių. Taigi apie orą šiaurinėje Tenerifės pusėje birželio pirmoj pusėj, pažiūrėjau kiekvieną dieną galimi lietūs, ar tikrai ten taip jau dažnai lyja, visai nesidori gadintis atostogų dėl lietaus ( čia jau blogi prisiminimai nuo praeitos vasaros, kai labai nesisekė ).. tai dabar apsidraudžiant nuo blogo oro gaudau paskutinę minutę į Graikijos kokią salą ( ruošiuos per Varšuvą) ir užmačiau , kad neblogi pasiūlymai yra į Tenerifę, tik kad daugiausia šiaurinė pusė, man kaip ir labiau patinka nei graikija, tik va, kad neprašaut su oru...Ačiū, kas nepasididžiuos ir atsakys
QUOTE(Vikulė @ 2017 05 24, 10:27)
Sveiki Iškart atsiprašysiu už klausimą,nes tikriausiai jau rašyta daug, tiesiog visai neturiu galimybės viską perversti nuo pradžių. Taigi apie orą šiaurinėje Tenerifės pusėje birželio pirmoj pusėj, pažiūrėjau kiekvieną dieną galimi lietūs, ar tikrai ten taip jau dažnai lyja, visai nesidori gadintis atostogų dėl lietaus ( čia jau blogi prisiminimai nuo praeitos vasaros, kai labai nesisekė ).. tai dabar apsidraudžiant nuo blogo oro gaudau paskutinę minutę į Graikijos kokią salą ( ruošiuos per Varšuvą) ir užmačiau , kad neblogi pasiūlymai yra į Tenerifę, tik kad daugiausia šiaurinė pusė, man kaip ir labiau patinka nei graikija, tik va, kad neprašaut su oru...Ačiū, kas nepasididžiuos ir atsakys
tikrai bus geri orai birzely drasiai vaziuokit :4u:aisku siek tiek loterija tie orai,teko geguze buti,tai ta diena,kai pietinej sauleta,siaurej buvo apsiniauke ir krapnojo...
QUOTE(DijaDeima @ 2017 05 24, 14:29)
tikrai bus geri orai birzely drasiai vaziuokit :4u:aisku siek tiek loterija tie orai,teko geguze buti,tai ta diena,kai pietinej sauleta,siaurej buvo apsiniauke ir krapnojo...
Šikart atostogos bus daugiau pasyvios, tad tektų, visą laiką praleisti šiaurinėj pusėj,o dar kelionių agentė perspėjo, kad orai skirtingose pusėse labai stipriai skiriasi... o orus ten beveik visas dienas rodo su lietučiu ir temperatūra apie 20, bet nežinau kiek galima tikėt tom prognozėm, bet jei tai tiesa, tai kažkaip nesinori tokio oro
QUOTE(Vikulė @ 2017 05 24, 11:27)
Mano manymu, speju masina nuomosites betkuriuo atveju, tai atsikelus ir pamacius, kad oras nekoks nusimato,sedat ir vaziuojat ar I kokia Maska, ar I Teide, ar I Siam parka, arba tiesiog link pietines puses. Tikrai nebijociau blogo oro Tenerifej
QUOTE(tigriuke91 @ 2017 05 24, 15:01)
Mano manymu, speju masina nuomosites betkuriuo atveju, tai atsikelus ir pamacius, kad oras nekoks nusimato,sedat ir vaziuojat ar I kokia Maska, ar I Teide, ar I Siam parka, arba tiesiog link pietines puses. Tikrai nebijociau blogo oro Tenerifej
Va tame ir didžiausia problema, kad teks apsieiti be mašinos, antraip nesukčiau sau galvos ir tikrai taip daryčiau o dabar teks dadugiausai sėdėt ten kur išsipirksim viešbut, o pasiūlymus pagal skirtą biudžetą ir poreikius randu šiaurėj
QUOTE(Vikulė @ 2017 05 24, 13:08)
Va tame ir didžiausia problema, kad teks apsieiti be mašinos, antraip nesukčiau sau galvos ir tikrai taip daryčiau o dabar teks dadugiausai sėdėt ten kur išsipirksim viešbut, o pasiūlymus pagal skirtą biudžetą ir poreikius randu šiaurėj
Paanalizuokit orų suvestines pagal atskirus metus. Gal padės apsispręsti.
Mes Tenerifėje esame buvę balandžio mėnesį, orai buvo puikūs. Keliavome visuomeniniu transportu, nes nevairuojame.
Kokie būtų pastebėjimai: jei pasyviam poilsiui - rinkčiausi pietinę dalį. Gal verčiau išleisti kiek daugiau, bet ten ir šilčiau, ir paplūdimiai geresni. Tenerifės šiaurė ir pietūs skiriasi kaip diena ir naktis. Vasarą galbūt oras labai ir nesiskirtų, bet gamta, žmonės, maistas visiškai skiriasi. Aš esu aktyvaus turizmo gerbėja, tai tokiam keliautojui patarčiau tik šiaurinę dalį. O ieškantiems poilsio - pietinę.