Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(troliuke @ 2017 05 12, 20:17)
Sveikutes.
Klausimas

Airbaltic skrydziui
Ar uztenka tureti telefone parsisiuntus BARCODUS?
Ar reikia atsispausdinti ir BOARDING PASS ??
Aciukas  ax.gif

reikia atsisiusti mobilia aplikacija i telefona https://play.google....bile.passwallet
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2017 05 12, 19:47)
reikia atsisiusti mobilia aplikacija i telefona https://play.google....bile.passwallet

Man puikiai veikė ir be passwallet. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciukas ..

Susitvarkiau su Balticu.

O kaip va su Norvegian dar zinot?
Nes Balticas atsiunte prisiminima , kad reikia jau chekintis, o norvegian nieko nesiuncia dar.skrydis antradienis ryte jau ax.gif
Atsakyti

Aciukas ..

Susitvarkiau su Balticu.

Nes Balticas atsiunte prisiminima , kad reikia jau chekintis, o norvegian nieko nesiuncia dar.skrydis antradienis ryte jau ax.gif

Norvegai tik pries 24 val leidzia chekintis. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 05 14, 06:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="troliuke" data-cid="71625813" data-time="1494694218"><div><p>Aciukas ..

Susitvarkiau su Balticu.

Nes Balticas atsiunte prisiminima , kad reikia jau chekintis, o norvegian nieko nesiuncia dar.skrydis antradienis ryte jau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Norvegai tik pries 24 val leidzia chekintis. </p>

Aciukas..Taip ir radau ju puslapyje sita dalyka 4u.gif
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Na štai ir baigės mano atostogos Tenerifej. Daug visko aplankėm, daug visko pamatėm, planas įvykdytas ne max, bet kokių 80% tai tikrai (kitus pabaigt sutrukdė vėjas) Įspūdžiai patys pačiausi, galėčiau turbūt knygą parašyt biggrin.gif Vienintelis dalykas ko nekartočiau, tai kelionės per Varšuvą, tai siaubingai varginantis dalykas
Atsakyti

Sveiki, planuojame sausio mėnesį atostogas  Tenerifėje arba Gran Canarijoje. Gran Canarijoje esame buve žiema, oras buvo puikus galimejo maudytis, degintis... tik idomu kaip Tenerifėje butų ar užtektų saules ir nebutu lietaus?? Kas esate buve sausio men. Tenerifėje gal pakonsultuosite😊🌞👙🏝☔🏖🌈

Atsakyti
QUOTE(deimucha @ 2017 05 16, 13:55)
<p>Sveiki, planuojame sausio mėnesį atostogas  Tenerifėje arba Gran Canarijoje. Gran Canarijoje esame buve žiema, oras buvo puikus galimejo maudytis, degintis... tik idomu kaip Tenerifėje butų ar užtektų saules ir nebutu lietaus?? Kas esate buve sausio men. Tenerifėje gal pakonsultuosite😊🌞👙🏝☔🏖🌈</p>
[right][snapback]71630666[/snapback][/right]

nemanau,kad kazkas jums gali nuspeti orus,kokie bus...As buvau kova,maudytis buvo saltoka,kitos raso,kad vasary buvo labai silta,cia viena savaite gali buti taip,kita jau kitaip...Lanzarotej teko buti vasario men.vaiksciojom su svarkeliais,paskutine diena uzkaitino ik 30...tik aisku rinkites pietine puse 4u.gif
Atsakyti

Mes esame 2 kartus atostogavę Plaja Del Igles o į Puerto Rico autiku nuvažiavom, man toks įspūdis susidarė kad ten nelabai yra ką veikti, Del igles visko daugiau, aš ne surinkčiau Puerto Rico

Kokiu metu laiku atostogavote Gran Canarijoj? Planuojam vasari vykt, tai skaitydama susidariau ispudi, kad Puerto Rice silciausia ax.gif, bet kazkaip maziausias man cia apartamentu pasirinkimas atrodo ir brangiau nei kitur mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(deimucha @ 2017 05 17, 00:56)
<p>Mes esame 2 kartus atostogavę Plaja Del Igles o į Puerto Rico autiku nuvažiavom, man toks įspūdis susidarė kad ten nelabai yra ką veikti, Del igles visko daugiau, aš ne surinkčiau Puerto Rico</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zuikaa" data-cid="71566980" data-time="1491998876"><div><p>Kokiu metu laiku atostogavote Gran Canarijoj?

O kodėl nesirinkot Maspalomos? Aš dar vis neapsisprendžiu tarp Maspalomos ir Puerto Rico? O jau tik savaitė beliko apsisprendimui biggrin.gif

Atsakyti

O kodėl nesirinkot Maspalomos? Aš dar vis neapsisprendžiu tarp Maspalomos ir Puerto Rico? O jau tik savaitė beliko apsisprendimui biggrin.gif

Ne manes klausiate, bet pasidalinsiu ir as :) Mes nesirinkome Maspalomos del daugybes priezasciu. Del parkingo. Del to, kad arti papludimio mazas pasirinkimas apgyvendinimo, o ir kainos nera draugiskos, o papludimys man toje vietoje labai nepatinka. Del kaviniu - playa del ingles pasirinkimas kaviniu su padariomis kainomis yra gerokai didesnis. Prie Maspalomos, salia kopu, yra daug viesbuciu, kuriu kainos demokratiskos, plius yra daug kur ir AI sistema. Bet, nors mes ir su auto bunam, visgi variantas, kai kaskart, norint pasivaikscioti, nulekti prie vandens ar pasedeti kavinese, reikia lipti i masina ar autobusa, mums netinkamas.  Puerto Rico lankemes ne karta, nes mano vaikui patinka pazaisti krepsini ar futbola angry birds parke, pasokineti ant batuto, o ten tam reikalui dar ir visada kompanijos susiranda. Gyvenciau Puerto Rico  tik ziemos periodu, nes tikimybe gero, sauleto oro didesne. Nuo pavasario jau tik i Playa del Ingles, vien del papludimio ir maudyniu vaikui, nes jam smagiau, kai bangos. Paskutini karta gyvenome playa del ingles pradzioje, nes renkames, kad butu arciau vandens. 

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 05 17, 10:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jūračiukas" data-cid="71631437" data-time="1494997877"><div><p>O kodėl nesirinkot Maspalomos? Aš dar vis neapsisprendžiu tarp Maspalomos ir Puerto Rico? O jau tik savaitė beliko apsisprendimui vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ne manes klausiate, bet pasidalinsiu ir as smile.gif Mes nesirinkome Maspalomos del daugybes priezasciu. Del parkingo. Del to, kad arti papludimio mazas pasirinkimas apgyvendinimo, o ir kainos nera draugiskos, o papludimys man toje vietoje labai nepatinka. Del kaviniu - playa del ingles pasirinkimas kaviniu su padariomis kainomis yra gerokai didesnis. Prie Maspalomos, salia kopu, yra daug viesbuciu, kuriu kainos demokratiskos, plius yra daug kur ir AI sistema. Bet, nors mes ir su auto bunam, visgi variantas, kai kaskart, norint pasivaikscioti, nulekti prie vandens ar pasedeti kavinese, reikia lipti i masina ar autobusa, mums netinkamas.  Puerto Rico lankemes ne karta, nes mano vaikui patinka pazaisti krepsini ar futbola angry birds parke, pasokineti ant batuto, o ten tam reikalui dar ir visada kompanijos susiranda. Gyvenciau Puerto Rico  tik ziemos periodu, nes tikimybe gero, sauleto oro didesne. Nuo pavasario jau tik i Playa del Ingles, vien del papludimio ir maudyniu vaikui, nes jam smagiau, kai bangos. Paskutini karta gyvenome playa del ingles pradzioje, nes renkames, kad butu arciau vandens. </p>

Gal dar kas galit pasidalinti nuomone smile.gif
Atsakyti