Klausimas
Airbaltic skrydziui
Ar uztenka tureti telefone parsisiuntus BARCODUS?
Ar reikia atsispausdinti ir BOARDING PASS ??
Aciukas
reikia atsisiusti mobilia aplikacija i telefona https://play.google....bile.passwallet
Sveiki, planuojame sausio mėnesį atostogas Tenerifėje arba Gran Canarijoje. Gran Canarijoje esame buve žiema, oras buvo puikus galimejo maudytis, degintis... tik idomu kaip Tenerifėje butų ar užtektų saules ir nebutu lietaus?? Kas esate buve sausio men. Tenerifėje gal pakonsultuosite😊🌞👙🏝☔🏖🌈
Mes esame 2 kartus atostogavę Plaja Del Igles o į Puerto Rico autiku nuvažiavom, man toks įspūdis susidarė kad ten nelabai yra ką veikti, Del igles visko daugiau, aš ne surinkčiau Puerto Rico
Kokiu metu laiku atostogavote Gran Canarijoj? Planuojam vasari vykt, tai skaitydama susidariau ispudi, kad Puerto Rice silciausia , bet kazkaip maziausias man cia apartamentu pasirinkimas atrodo ir brangiau nei kitur
O kodėl nesirinkot Maspalomos? Aš dar vis neapsisprendžiu tarp Maspalomos ir Puerto Rico? O jau tik savaitė beliko apsisprendimui
Ne manes klausiate, bet pasidalinsiu ir as Mes nesirinkome Maspalomos del daugybes priezasciu. Del parkingo. Del to, kad arti papludimio mazas pasirinkimas apgyvendinimo, o ir kainos nera draugiskos, o papludimys man toje vietoje labai nepatinka. Del kaviniu - playa del ingles pasirinkimas kaviniu su padariomis kainomis yra gerokai didesnis. Prie Maspalomos, salia kopu, yra daug viesbuciu, kuriu kainos demokratiskos, plius yra daug kur ir AI sistema. Bet, nors mes ir su auto bunam, visgi variantas, kai kaskart, norint pasivaikscioti, nulekti prie vandens ar pasedeti kavinese, reikia lipti i masina ar autobusa, mums netinkamas. Puerto Rico lankemes ne karta, nes mano vaikui patinka pazaisti krepsini ar futbola angry birds parke, pasokineti ant batuto, o ten tam reikalui dar ir visada kompanijos susiranda. Gyvenciau Puerto Rico tik ziemos periodu, nes tikimybe gero, sauleto oro didesne. Nuo pavasario jau tik i Playa del Ingles, vien del papludimio ir maudyniu vaikui, nes jam smagiau, kai bangos. Paskutini karta gyvenome playa del ingles pradzioje, nes renkames, kad butu arciau vandens.