Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 04 28, 09:34)
<p>Sveikos smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Po truputį artėja mūsų kelionės į Tenerifę laikas, todėl pradėjau daugiau domėtis lankytinomis vietomis ir pan.</p>
<p> </p>
<p>Kiek pasiskaičiau, supratau, kad aplankyti verta: Maskos tarpeklį, Teide, Teidės papėdėje esančius kalnus, miškus (eukaliptų berods, jeigu nieko nemaišau), Kandeliarija, La Laguna, Loro Park, Siam park.  </p>
<p> </p>
<p>Gal dar ką nors patarsite ? Mes būsime pirmą kartą, 11 dienų.</p>
<p>Ir dar klausimas - ar galima paplūdimiuose gulėti po savo skėčiu ? Mes taip darėme visur, ir Maljorkoje praeitais metais. O čia niekaip nesuprantu, ar tai leistina ? </p>
<p> </p>
<p>Ačiū smile.gif </p>

Dar galit aplankyti Garachico,Playa de las Teresitas,Taganana,Anaga, La Orotava,jeigu spesit 4u.gif As jau 4kart skrisiu,dar vis pilna vietu neaplankytu...
Atsakyti

Nugi šuduva.. biggrin.giftai dar 3-im porom žygių batų, kuriuos gal tik kartą užsidėsim, kiek reiks piniga.. plaukt tai norisi..

Nereik jokiu spec batu. Su paprastais kedais nulipsit

O pasiplaukiojimo ekskursiju pilna is kiekvieno uostuko

Atsakyti

Ačiū atsakiusioms  :4u:

Taip Las Teresitas, La Laguna, Kandeliarija planuojame aplankyti pakeliui, jeigu spėsime :hmm: Nes įtraukiau dar į savo maršrutą eukalipto miškus, Anaga kalnus dar gal Teno iškyšulį. Pilna ten tų gražių vietų, kaip paaiškėjo :D  Tik vat nežinau, ar spėsime visur :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 01 gegužės 2017 - 00:13
Nu ir internetas, trecia karta bandau unsure.gif

Sveikutes.
linkejimai is Lanzarotes.
Vesoka cia pas mus tik + 29 diena buvo biggrin.gif biggrin.gif
Fuerteje budavo diena apie +36 ir vakarai siltesni,
Cia jau su aikute neiseisi vakare, reikia ir striukytes ir ilgu kelniu.

Diena apniuke, vejuota.
Bet gal ir gerai, nes saule jei butu kepintu.

Keltas mums is Fuertes i Lanzarote kainavo visiems ( 2+2) = 44 eus.
pigiausiai kiek ziurejau, net internete brangiau buvo, gerai kad nepirkau is anksto bilietu.

Viesbutis su virtuvelem Arena Dorado.
aisku pilnas anglu biggrin.gif
mes emem su pusryciais ir vakariene, bet maistas skurdus, vaikai isvis nieko nevalgo doh.gif

Biski po H10 fuertes sokas lengvas buvo ax.gif
kaip sakau saviskiui cia mazas "tvartukas" ax.gif biggrin.gif

Nu bet sekantis keliones tikslas , atpirks viska

Tenerife wub.gif wub.gif
Atsakyti

Čia planuojant žygius po Tenerifės miškus iškilo toks klausimas - o kaip ten su erkėmis ? Ar domėjotės kas nors šia tema ? Kiek teko pasižiūrėti, lyg ir rašo, kad nėra jų ten, bet kelionių organizatoriai visada rašo, kad viskas puiku :) O kaip yra iš tikrųjų ? 

Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 05 04, 11:24)
<p>Čia planuojant žygius po Tenerifės miškus iškilo toks klausimas - o kaip ten su erkėmis ? Ar domėjotės kas nors šia tema ? Kiek teko pasižiūrėti, lyg ir rašo, kad nėra jų ten, bet kelionių organizatoriai visada rašo, kad viskas puiku smile.gif O kaip yra iš tikrųjų ? </p>

Nėra ten erkių, galit būti ramūs, netinka klimatas, kad ir lietuvoje kasmet po vieną dvi man isisiurbia, truputį išpūstas burbulas dėl tų skiepų, neteko ir uodų matyti- vienas kitas. Gyvačių saugokitės. Kad ir miškas ten netoks kaip pas mus
https://www.google.l...33;8i6656?hl=lt
"Pasivažinėkit" su google automobiliu, patys pamatysit
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 05 04, 10:24)
<p>Čia planuojant žygius po Tenerifės miškus iškilo toks klausimas - o kaip ten su erkėmis ? Ar domėjotės kas nors šia tema ? Kiek teko pasižiūrėti, lyg ir rašo, kad nėra jų ten, bet kelionių organizatoriai visada rašo, kad viskas puiku smile.gif O kaip yra iš tikrųjų ? </p>

Mes daug žygiavome, bet su erkėmis neteko susidurti. Net skaityti apie jų pavojų neteko. Kai kas minėjo uodus, bet balandžio mėnesį jų nesutikome.
Gyvačių irgi nesutikom. Tik daug driežų. biggrin.gif
Dar apie bites daug perspėjimų matėme trasose, bet ištisai zvimbiančių irgi neteko girdėti/matyti.
Atsakyti
Bet va Lanzaroteje kiek uodu.siaubas blink.gif

atsidarem vakare balkona, ziuriu vienas kitas jau renkasi i puota . blink.gif biggrin.gif

isgaudziau, nes nepernesu ju, dar vaikai.
Sakau nakti atsidarysiu langa, nes nelis.
Nu ir ka.
4 ryto nubudau, uodai tik zvimbia.
tai uzmusiau 7 blink.gif blink.gif
jau prisipuotavusius
tai mergaites visa ranka sukandziota buvo blink.gif

Fuerteje irgi buvo viesbutyje.

Va dabar Tenerifeje, visa nakti balkonas atidarytas buvo, aciu D.... Nei vieno.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Dėl gyvačių - kiek teko domėtis, visur rašo, kad gyvačių ten nėra.  O uodų reikės pasisaugoti, bet jie gal tik vakarais puola :hmm: Mano jaunuolis tiesiog taip sugba išdrąskyti įkandimo vietą, kad ištinsta pusė kojos :huh2: Maljorkoje jau apturęjome malonumą. Net pas gydytoją teko eiti, nes net nesbuvo aišku nuo ko tas tinimas prasidėjo. Matyt, šiek tiek alergiškas tiems įkandimams, o kai dar išdrąsko, tai iš viso ....

Jeigu sakote, kad erkių nėra, reikia tuo tikėti :) Juo labiau kad priešingos info niekur neradau. Beveik sudėliojau jau maršrutus, tik nežinau, ar verta giliau į Anagus kalnus važiuoti, ar galima pasivaikščioti šiek tiek arčiau, pvz. pradedant maršrutą nuo Cruz del Carmen ?

Ir ar verta į Teno iškyšulį važiuoti, prie švyturio ? Ten ir kelias pavojinas šiek tiek ...

Ką pasakysite ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 05 gegužės 2017 - 23:05
QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 05 05, 22:59)
Beveik sudėliojau jau maršrutus, tik nežinau, ar verta giliau į Anagus kalnus važiuoti, ar galima pasivaikščioti šiek tiek arčiau, pvz. pradedant maršrutą nuo Cruz del Carmen ?</p>
<p>Ir ar verta į Teno iškyšulį važiuoti, prie švyturio ? Ten ir kelias pavojinas šiek tiek

Apie Tena nepasakysiu, nes ten nebuvome, būtent vienos dienos ir pritrūko Tenai.

Cruz del Carmen, kiek prisimenu, prasideda ne viena žygių trasa. Paskolinau Sunflower Tenerife gidą, negaliu pasižiūrėti.
Asmeniškai man pačios gražiausios trasos buvo pakrante. Būtinai kartočiau trasą, esančią nuo Almaciga iki Benijo kaimo. Šita trasa labai graži ir lengva. Ėjimas keliu. Reiks nueiti iki Benijo ir grįžti. Ir tas Populiarusis žuvies restoranas Casa Africa čia pat. Mes ėjome toliau, nes vykome visuomeniniu transportu ir be vaikų.

Kita labai patikusi trasa yra nuo Taganana iki Playa Tamadiste. Tik mes baigėme kitame taške, baigėme Afur kaime. Kadangi su autobusais, mums nereikėjo grįžti link mašinos. Man atrodo, šitą galima pradėti Cruz del Carmen.
Mano pasakojimas čia. Gal padės susidaryti nuomonę.

Trečioje vietoje (nors turbūt ir pirmoje) Būtų Arenas Negras trasa per juoduosius smėlynus aplink Monte Negra kalną.

Tie miškai fantastiški, bet man užteko jų vaizdo važiuojant is Afur kaimo į La Laguna.
Atsakyti

Apie Tena nepasakysiu, nes ten nebuvome, būtent vienos dienos ir pritrūko Tenai.

Cruz del Carmen, kiek prisimenu, prasideda ne viena žygių trasa. Paskolinau Sunflower Tenerife gidą, negaliu pasižiūrėti.
Asmeniškai man pačios gražiausios trasos buvo pakrante. Būtinai kartočiau trasą, esančią nuo Almaciga iki Benijo kaimo. Šita trasa labai graži ir lengva. Ėjimas keliu. Reiks nueiti iki Benijo ir grįžti. Ir tas Populiarusis žuvies restoranas Casa Africa čia pat. Mes ėjome toliau, nes vykome visuomeniniu transportu ir be vaikų.

Kita labai patikusi trasa yra nuo Taganana iki Playa Tamadiste. Tik mes baigėme kitame taške, baigėme Afur kaime. Kadangi su autobusais, mums nereikėjo grįžti link mašinos. Man atrodo, šitą galima pradėti Cruz del Carmen.
Mano pasakojimas čia. Gal padės susidaryti nuomonę.

Trečioje vietoje (nors turbūt ir pirmoje) Būtų Arenas Negras trasa per juoduosius smėlynus aplink Monte Negra kalną.

Tie miškai fantastiški, bet man užteko jų vaizdo važiuojant is Afur kaimo į La Laguna.

Aš jūsų pasakojimą jau esu skaičiusi :) Labai gražiai ten viską aprašėte ir vaizdai ten pas jus irgi pasakiški. Mano atveju, keliausime su 11 metų paaugliu ir mano vyru :), kuriems ėjimas paprastu keliu yra, matai, neįdomus. Ir tas grįžimas atgal prie mašinos irgi manęs kažkaip nevilioja. O važiuoti su autiku ... Na gal ... Reikia viską dar apgalvoti :) Einu dar kartą jūsų pasakojimą skaityti. Kitoms akim, tsakant :) 

Atsakyti
Sveikutes.
Klausimas

Airbaltic skrydziui

Ar uztenka tureti telefone parsisiuntus BARCODUS?
Ar reikia atsispausdinti ir BOARDING PASS ??
Aciukas ax.gif
Atsakyti