Merginos gal kuri zinot, Bitner Canarias avialinijos rekia cekintis is anksto?
Nes pas juos puslapyje yra chekinas.
Bet daug kas komentuoja, kadd nereikia ir zinok dabar kad gudras
QUOTE(davija @ 2017 04 16, 22:53)
O jus su vaikais lauke lauksit iki 4.30 (nesu buvus Zachodnioj, tai nezinau kas ten ir kaip)? Man Eurolines nepatinka,kad seimai perkant bilietus neduoda vietu pasirinkt...
Kažkur teks laukt, gal centralnoj, o po to kviesim taxi iki zachodnios
Kaip susinervijau, Makalius įmetė pasiūlymą paskutinės min į Tenerifę tiesiogiai iš Vilniaus, vos neapsiverkiau, tiek pat kainuoja kiek aš sukišau su visom Varšuvom.. nx..nx ..nx..sorry
Dar klausimėlis dėl Maskos, o ten laiveliu praplaukti įmanoma tik nusileidus tarpekliu? Nes taip supratau beskaitydama ar aš klystu? Mat plaukt noriu, bet laipiot nelabai
Dar kažkas minėjo kad plaukė delfinų ir banginių žiūrėt, čia iš kurios vietos ir kiek kainuoja?
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 25, 19:03)
Kaip susinervijau, Makalius įmetė pasiūlymą paskutinės min į Tenerifę tiesiogiai iš Vilniaus, vos neapsiverkiau, tiek pat kainuoja kiek aš sukišau su visom Varšuvom.. nx..nx ..nx..sorry
Dar klausimėlis dėl Maskos, o ten laiveliu praplaukti įmanoma tik nusileidus tarpekliu? Nes taip supratau beskaitydama ar aš klystu? Mat plaukt noriu, bet laipiot nelabai
Dar kažkas minėjo kad plaukė delfinų ir banginių žiūrėt, čia iš kurios vietos ir kiek kainuoja?
Maskoj tarpekliu nusileidus yra du keliai sugryzt i civilizacija : lipt atgal i virsu, arba tik laiveliu parplaukt i Los Gigantes.....
Nesinervuokit, matyt taip turejo buti.... as visad prisirisus prie vaiku atostogu ir konkreciu datu, tai niekad pigiai keliaut neiseina ir neturiu nervu, laukt paskutiniu min. pasiulymu...
QUOTE(davija @ 2017 04 25, 22:19)
Maskoj tarpekliu nusileidus yra du keliai sugryzt i civilizacija : lipt atgal i virsu, arba tik laiveliu parplaukt i Los Gigantes.....
Nugi šuduva.. tai dar 3-im porom žygių batų, kuriuos gal tik kartą užsidėsim, kiek reiks piniga.. plaukt tai norisi..
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 25, 20:03)
O tai kiek jums išeina per Varšuvą , pas Makalių 379 eur mačiau , bet čia be maitinimo, aišku tiesioginis tai geris , bet patiem organizuojant galma pigiau apsisukt, tik skryst netiesiogiai
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 25, 22:21)
Nugi šuduva.. tai dar 3-im porom žygių batų, kuriuos gal tik kartą užsidėsim, kiek reiks piniga.. plaukt tai norisi..
As gal ne taip suprantu bet jei norit pasiplaukiot, tai nebutina leistis Mascos tarpekliu... Pilna visokiu pasiplaukiojimu: banginiu ir delfinu pamatymas, los Gigantes uolos ir pan.
QUOTE(Vėja2 @ 2017 04 26, 00:45)
O tai kiek jums išeina per Varšuvą , pas Makalių 379 eur mačiau , bet čia be maitinimo, aišku tiesioginis tai geris , bet patiem organizuojant galma pigiau apsisukt, tik skryst netiesiogiai
Tai man per Varsuva skrydis ka pigiausio radau, susidare 660 trims asmenims, plius apartamentai 350, dar pridedam autikus i varsuva,ir is jos iki aerouosto, tai jau gaunas apie 1200 eur.
QUOTE(davija @ 2017 04 26, 09:02)
As gal ne taip suprantu bet jei norit pasiplaukiot, tai nebutina leistis Mascos tarpekliu... Pilna visokiu pasiplaukiojimu: banginiu ir delfinu pamatymas, los Gigantes uolos ir pan.
Aciu,ta ir norejau suzinot ;)
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 26, 15:25)
Tai man per Varsuva skrydis ka pigiausio radau, susidare 660 trims asmenims, plius apartamentai 350, dar pridedam autikus i varsuva,ir is jos iki aerouosto, tai jau gaunas apie 1200 eur.
Oho brangiai kaip iš Varšuvos , o nenorėjot iš Vilniaus su persedimais ieškot, pigiau gaunasi, nej iš Varšuvos ir dar iki oro uosto dasigauti, ten gi kažkaip skrydžiai ansti ryte ir vėlai vakare
Linkėjimai iš Fuertoventuros.
Mes čia nuo 22 dienos. Oras visas dienas karštas. Vakare vaikai su megstukais ir viskas. Nors būna truputi vėjuota.
Tenerifeje lijo, skaičiau FB grupėje.
Viešbutis mūsų H10 Ocean suites.
10 balų ir vieta, maistas 100 balų.
Gavom kambarį prie pat baseino. Tai super vaikams.
Esam Carralejo miestelyje. Smeleti paplūdimiai.
Bet palyginti su Tenerife tikrai nėra ką. Viena syki pabūti Fuertoventuroje gal gerai, bet nerekomenduočiau
Tik kaip sakau viešbutis atperka viską.
Mes čia nuo 22 dienos. Oras visas dienas karštas. Vakare vaikai su megstukais ir viskas. Nors būna truputi vėjuota.
Tenerifeje lijo, skaičiau FB grupėje.
Viešbutis mūsų H10 Ocean suites.
10 balų ir vieta, maistas 100 balų.
Gavom kambarį prie pat baseino. Tai super vaikams.
Esam Carralejo miestelyje. Smeleti paplūdimiai.
Bet palyginti su Tenerife tikrai nėra ką. Viena syki pabūti Fuertoventuroje gal gerai, bet nerekomenduočiau
Tik kaip sakau viešbutis atperka viską.
Beje uzsibookinom masina per Cicar.
Tai už dvi dienas paėmė 48 eur depozita u, benziną.
Sakė grąžins kaip grąžinsime masina su tiek benzo kiek paėmėme.
Tik keista kad šitos info niekur jie nerašo
Tai va gal kam pravers
Tai va gal kam pravers
Sveikos
Po truputį artėja mūsų kelionės į Tenerifę laikas, todėl pradėjau daugiau domėtis lankytinomis vietomis ir pan.
Kiek pasiskaičiau, supratau, kad aplankyti verta: Maskos tarpeklį, Teide, Teidės papėdėje esančius kalnus, miškus (eukaliptų berods, jeigu nieko nemaišau), Kandeliarija, La Laguna, Loro Park, Siam park.
Gal dar ką nors patarsite ? Mes būsime pirmą kartą, 11 dienų.
Ir dar klausimas - ar galima paplūdimiuose gulėti po savo skėčiu ? Mes taip darėme visur, ir Maljorkoje praeitais metais. O čia niekaip nesuprantu, ar tai leistina ?
Ačiū
QUOTE(troliuke @ 2017 04 28, 12:20)
Beje uzsibookinom masina per Cicar.
Tai va gal kam pravers
Tai va gal kam pravers
Gražina jie paskui tą depozitą, be problemų, net netikrino kiek benzino, tik paklause
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 04 28, 12:34)
<p>Sveikos </p>
<p> </p>
<p>Po truputį artėja mūsų kelionės į Tenerifę laikas, todėl pradėjau daugiau domėtis lankytinomis vietomis ir pan.</p>
<p> </p>
<p>Kiek pasiskaičiau, supratau, kad aplankyti verta: Maskos tarpeklį, Teide, Teidės papėdėje esančius kalnus, miškus (eukaliptų berods, jeigu nieko nemaišau), Kandeliarija, La Laguna, Loro Park, Siam park. </p>
<p> </p>
<p>Gal dar ką nors patarsite ? Mes būsime pirmą kartą, 11 dienų.</p>
<p>Ir dar klausimas - ar galima paplūdimiuose gulėti po savo skėčiu ? Mes taip darėme visur, ir Maljorkoje praeitais metais. O čia niekaip nesuprantu, ar tai leistina ? </p>
<p> </p>
<p>Ačiū </p>
<p> </p>
<p>Po truputį artėja mūsų kelionės į Tenerifę laikas, todėl pradėjau daugiau domėtis lankytinomis vietomis ir pan.</p>
<p> </p>
<p>Kiek pasiskaičiau, supratau, kad aplankyti verta: Maskos tarpeklį, Teide, Teidės papėdėje esančius kalnus, miškus (eukaliptų berods, jeigu nieko nemaišau), Kandeliarija, La Laguna, Loro Park, Siam park. </p>
<p> </p>
<p>Gal dar ką nors patarsite ? Mes būsime pirmą kartą, 11 dienų.</p>
<p>Ir dar klausimas - ar galima paplūdimiuose gulėti po savo skėčiu ? Mes taip darėme visur, ir Maljorkoje praeitais metais. O čia niekaip nesuprantu, ar tai leistina ? </p>
<p> </p>
<p>Ačiū </p>
Prie Los Gigantes labai įspudingi vaizdai, mes gyvenom netoli, tai nuo Puerto de Santjago iki Los Gigantes palei vandenyną eina toks kaip promenadas, labai ten gražus vaizdai atsiveria, kiek važinėjom , tai man vistiek gražiausia vieta gyventi buvo ten kur mes gyvenom-Puerto de Santjago su vaizdais į Los Gigantes kalnus
Dar El Medano man patiko, ten daug užeigų, kur čia pat iš tavo išrinktos žuvies ar jūros gerybių pagamina patiekalą, man daugiau patinka tokie maži miesteliai, Las Amerikas tai labai nepatiko ,nenorėčiau ten gyventi
Daug kur ir nespėjom apvažiuot, nes norėjau bent porą dienų sauluteje pagulėt
Su savo skėčiais jokių problemų