Su Sv. Velykom
parlekem i snieguota pavasari
I Varsuva vaziavom LuxExpres naktiniu autobusu ir ModlinBus iki oro uosto, tai cia kaip ir nereikejo niekur laukti kelias valandas, su ModlinBus bilietu nepagavau po 9 zl, o pirkau internetu normalia kaina - tai galiu pasakyt tiek, kad mums 4 kainavo 122 zl, o taksi galima susirast ir uz 125
Vakar grizom pavelave gal apie 40 min , nusileido 00.17h (nuskrendant tiek pat velavom), tai isejus lauke maciau ModlinBus lukuriavo, bet ar jis iki Varsuvos ar iki stoties traukiniu Modline as nezinau... Vyras internetu uzsake taksi iki centro Varsuvoj, tai kainavo 125 zl (nors taksometras rode 330zl, nes naktis, uzmiestis ir t.t.) kaip buvo sutarta, ir mes uzsisakem keliom valandom viesbuti iki 6.30 LuxExpress autiko... Mums su vaikais (jie jau dideli) kankyne trintis naktimis po stotis, o Varsuvoj viesbuciu kainos labai padorios, kaip zmones nusiprausiam, dantis issivalom ir t.t.
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 13, 23:29)
Pirmyn Ecolines autiku iki Centralnos. Modlin busiukus jau rezervavavu. Laikai tokie patys. Bet is Centralnos stoties paskui i Vilniu man per velai autikas, as noriu kuo anskciau is Varsuvos pajudet,tai vat Eurolines is kitos stoties veza
O jus su vaikais lauke lauksit iki 4.30 (nesu buvus Zachodnioj, tai nezinau kas ten ir kaip)? Man Eurolines nepatinka,kad seimai perkant bilietus neduoda vietu pasirinkt...
Viena kart ir mes pries isskrisdami turejom laiko ir Koperniko muzieju aplankem, tai tik patys geriausi ispudziai ir atsiliepimai....
Ai, kas mane nustebino Tenerifeje, kad kiek jau mes kur valgem, tai i kaina neitrauktas PVM 7% mokestis, ji paskui gale prideda... Net ledu (cia normaliu, kur kabina
)kaina be to mokescio...