Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(rarity @ 2017 04 15, 22:45)
Varšuvoje taksistai ima eurais, tik nelabai palankiu kursu perskaičiuoja smile.gif
Fuerteventūroje nuomojausi iš http://www.cabreramedina.com/EN ta pati kompanija kaip ir cicar, bet kainos buvo geresnės. Mokėjau grynais, jokios kortelės apskritai neprašė, jokių depozitų nereikėjo. Priduodant auto niekas net nėjo pasižiūrėti, tik paklausė, ar pilnas bakas. Fuerteventūroje už 8 dienas mokėjau gal 114 eur
Ar laukia lėktuvų modlinbus neįsivaizduoju, bet manau, kad vargu - yra grafikas ir tokiu atveju gal kiti žmonės kažkur nespėtų. Dar iš Modlino yra variantas grįžti traukiniu į tą pačią centralną
Papildyta:
Lux express turite važiuoti iki centralna stoties, tada apie 7-8 min paėjėti iki Modlin bus sustojimo. Bilietų vis patikrinkite internetu - būna po 9 zlotus - aš kažkodėl nenusipirkau, tai paskui mokėjau po 32 (atrodo).
Grįžau taip pat apie 23.30, tai rinkausi nakvynę Modline.
Kiti keliautojai važiavo į Varšuvą ir per naktį laukė centralnoj - ji atidaryta visą naktį ir Mcdonaldas yra visa parą veikiantis.  Jie naktį iš Modlino važiavo traukiniu. Iš oro uosto yra autobusas, kuris nuveža iki traukinių stoties, o Varšuvoje atvažiuoja į centralna

Čia yra mano pasakojimas apie kelionę

http://konepametus.b...ra-i-dalis.html

Ačiu. Mes taip pat po skrydžio liksim nakvynei Varšuvoje,nes kitą dieną dar norim į Koperniko muziejų nueiti.
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2017 04 15, 21:01)
Ačiu. Mes taip pat po skrydžio liksim nakvynei Varšuvoje,nes kitą dieną dar norim į Koperniko muziejų nueiti.

Aš likau nakvoti Modline, kad naktį nereikėtų trenktis į Varšuvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2017 04 15, 21:01)

Jei nakvosit viešbutyje, tai gal nėra didelio skirtumo kur: Modline ar Varšuvoj.
Bet kas planuoja prasėdėti arba oro uoste, arba Varšuvos centralna stotyje, aš už oro uostą. Modlino oro uostas man pasirodė tobulas nakvynei. O štai Centralnoj per naktį galima ir prastovėti netyčia...
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2017 04 14, 17:06)
Nera problemu su Pluscar, feisbuke susirask "Neringa as" ir susitarsi del nuomos

Ačiū, sutariau, viskas čiki 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2017 04 15, 22:45)
Bilietų vis patikrinkite internetu - būna po 9 zlotus - aš kažkodėl nenusipirkau, tai paskui mokėjau po 32 (atrodo).

Nu aš internetu pirkau, bet irgi virš 30 zl mokejau unsure.gif

QUOTE(linole @ 2017 04 15, 23:31)
O štai Centralnoj per naktį galima ir prastovėti netyčia...

Blyn.. nu jau post factum.. Modline negaliu likt, nes autikas iš modlino 00.05, o sekantis tik 7.00, tai kad 4.30 būčiau Zachodnios stoty, reiks kažkur naktį slampinėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 16, 13:11)
Ačiū, sutariau, viskas čiki  4u.gif 
Nu aš internetu pirkau, bet irgi virš 30 zl mokejau  unsure.gif
Blyn.. nu jau post factum.. Modline negaliu likt, nes autikas iš modlino 00.05, o sekantis tik 7.00, tai kad 4.30 būčiau Zachodnios stoty, reiks kažkur naktį slampinėt  unsure.gif

Kartais išmeta akcijas bilietams į Modliną. Reikia gaudyti.
Šalia centralnos yra visą parą dirbantis mcdonaldas. Sakė nelabai ten jauku, bet geriau nei pačioje stotyje. O be to, jūs ne taip ir daug laiko turėsite ten praleisti ;)
Geros kelionės, puikių įspūdžių ;)
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 16, 13:11)
Blyn.. nu jau post factum.. Modline negaliu likt, nes autikas iš modlino 00.05, o sekantis tik 7.00, tai kad 4.30 būčiau Zachodnios stoty, reiks kažkur naktį slampinėt  unsure.gif

Su šv. Velykomis visus. 4u.gif

Mes irgi Modline leidomės kiek prieš vidurnaktį, o ryte šeštą turėjome nuo Centralnos į Vilnių pajudėti. Bet mums buvo trečią nakties Modlinbus autobusas iš oro uosto. Tai iki 3 val. prasėdėjome oro uoste, o tada jau į Varšuvą judėjome.

Iki tol Varšuvos Centralnoj yra tekę būti tik labai anksti ryte, kuomet išlaipina 6 valandos autobusas ir vėlai vakare, laukiant 23 valandos autobuso. Tai visus tuos ankstesnius kartus Centralną girdavau, nes tikrai jaukiame poilsio kambariuke sėdėdavome. Visoje stotyje vaikščiojo apsauga, išvydavo bomžus.

Bet tą kartą atvykus naktį, vos spėjome į Makdonaldą, nes jis valandai užsidarė, gal koks perdavimas ar pamainos keitimaisis, nežinau. Tai vos spėjome susirinkti pakus ir mus apsauga išprašė iš Mcdonaldo.
Ėjome valgyti į mano monėtą poilsio kambariuką, bet jos buvo pilnas dvokiančių bomžų ir su savimi kalbančių. Kitur stotyje vietos atsisėsti ir neradome. Kažkada buvo suolai vidury stoties, bet tada ten vyko remontas. Tai ir suvalgėme makdako rinkinį pasidėję kažkur ant radiatoriaus, biggrin.gif o visą kitą laiką prastovėjome.

Bet jūs nepergyvenkite, yra stotyje ir daugiau per naktį veikiančių kavinių, prisiglausite kur nors. Nėra ji labai baisi. Gal ir su atsisėdimu pasiseks geriau, nei mums. smile.gif
Atsakyti
Mes jau su lagaminais. Pakeliui pas sesę kiaušinių sudaužt užsuksim, o 7 ryto kylam.
Visas su gražia pavasario švente 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 16, 14:01)
Mes jau su lagaminais. Pakeliui pas sesę kiaušinių  sudaužt užsuksim, o 7 ryto kylam.
Visas su gražia pavasario švente 4u.gif .

Gero poilsio 4u.gif
Atsakyti
Merginos o visos perkates draudima?
Jei taip koki? ax.gif

Mes 2014 buvom, vaikai susirgo.
Nuvarem pas gydytojus kokius radom.
Kiekvienam vaikui uz priemima po 50 eur.
Skambinom savo agentui draudimo, tai sako tegul susiekia su mumis ligonine mes apmokesim.
Bet ar jie nepasitiki tie Ispabai ar ka unsure.gif , nesutiko taip.
Tipo mokekit ir paskiau jau aiskinkites su savo draudimo agentura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 04 16, 17:50)
Merginos o visos perkates draudima?
Jei taip koki?  ax.gif

Mes 2014 buvom, vaikai susirgo.
Nuvarem pas gydytojus kokius radom.
Kiekvienam vaikui uz priemima po 50 eur.
Skambinom savo agentui draudimo, tai sako tegul susiekia su mumis ligonine mes apmokesim.
Bet ar jie nepasitiki tie Ispabai ar ka  unsure.gif , nesutiko taip.
Tipo mokekit ir paskiau jau aiskinkites su savo draudimo agentura  doh.gif

Pirmiausia reikėtų turėti Europos sveikatos kortelę. Daugiau niekur nesidraudžiu - kreditinėse kortelėse yra draudimas.
O kad pirma mokėti, paskui atsiimti, tai gal normalu. Nžn, neteko susidurti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 16 balandžio 2017 - 18:19
QUOTE(rarity @ 2017 04 16, 15:17)
Pirmiausia reikėtų turėti Europos sveikatos kortelę. Daugiau niekur nesidraudžiu - kreditinėse kortelėse yra draudimas.

4u.gif

Sveikatos korteles suteikia viena karta apsilankyma pas gydytja, ar gerai suprantu.
nemokamai.
Mes jas visi turime. ax.gif

Tai gal nereikia jokio ir draudimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2017 04 16, 19:17)

Pasidomėk panele nuėjusi į banka ką jie apmoka, bet pasižiūriu jūs čia labai jau kieti visi, forumas vadinasi ne pasidalink o pasigirk
Atsakyti