Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

Sveiki keliauninkai,

nepatingėjau ir perskaičiau visą temą,kad neduokdie ko nepraleisčiau naudingo,nes keliauju iš vis gyvenime pirmą kartą ir dar savarankiškai blush2.gif Baisu iki negalėjimo,jau dabar nemiegu naktimis, nors skrydis tik gegužės 6 doh.gif Skrendu viena su dviem vaikais doh.gif O gal čia atsiras tokių,kurietą pačią dieną skrenda? blush2.gif

Klausimėlis skrendantiems iš Varšuvos, tie Modlin busiukai palaukia lėktuvo ar ne,grafikas tai yra,o kas jei lėktuvas vėluoja..? Nes leidžiamės 23.35,o busas 00.05. O kitas tik 7.00, o man autikas 4.30 iš Varšuvos Vilniun.
Varšuvoj taksistai ima eurais? Naktį man reiks iš Centralna i Zachodnia stotį varyt
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 13, 23:58)
Sveiki keliauninkai,

nepatingėjau ir perskaičiau visą temą,kad neduokdie ko nepraleisčiau naudingo,nes keliauju iš vis gyvenime pirmą kartą ir dar savarankiškai  blush2.gif Baisu iki negalėjimo,jau dabar nemiegu naktimis, nors skrydis tik gegužės 6  doh.gif Skrendu viena su dviem vaikais doh.gif O gal čia atsiras tokių,kurietą pačią dieną skrenda? blush2.gif
Klausimėlis skrendantiems iš Varšuvos, tie Modlin busiukai palaukia lėktuvo ar ne,grafikas tai yra,o kas jei lėktuvas vėluoja..? Nes leidžiamės 23.35,o  busas 00.05. O kitas tik 7.00, o man autikas 4.30 iš Varšuvos Vilniun.
Varšuvoj taksistai ima eurais? Naktį man reiks iš Centralna i Zachodnia stotį varyt

Sveiki. O kaip pirmyn iki Varšuvos važiuojat? Man taip pat aktualu viskas ir busiukai ir taksi kainos. Tai jūs kai grįšit parašykit, nes mes birželio 2d. Mums pirmyn skrydis 11.40, atgal nusileidžiam 23.30. Tai gal taip pat?
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2017 04 14, 00:10)
Sveiki. O kaip pirmyn iki Varšuvos važiuojat? Man taip pat aktualu viskas ir busiukai ir taksi kainos. Tai jūs kai grįšit parašykit, nes mes birželio 2d. Mums pirmyn skrydis 11.40, atgal nusileidžiam 23.30. Tai gal taip pat?

Pirmyn Ecolines autiku iki Centralnos. Modlin busiukus jau rezervavavu. Laikai tokie patys. Bet is Centralnos stoties paskui i Vilniu man per velai autikas, as noriu kuo anskciau is Varsuvos pajudet,tai vat Eurolines is kitos stoties veza

Dar klausimelis del masinu nuomos, drauge rekomendavo Cicar,daug kartu nuomuojos, patenkinta labai nes draudimas 100 procentinis. Pluscar ziuriu perpus pigiau,bet nebus taip,kad draudimas neiskaiciuotas,kas nors brukstels,o po to mokesi uz zala?
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 14, 00:29)
Pirmyn Ecolines autiku iki Centralnos. Modlin busiukus jau rezervavavu. Laikai tokie patys. Bet is Centralnos stoties paskui i Vilniu man per velai autikas, as noriu kuo anskciau is Varsuvos pajudet,tai vat Eurolines is kitos stoties veza

Dar klausimelis del masinu nuomos, drauge rekomendavo Cicar,daug kartu nuomuojos, patenkinta labai nes draudimas 100 procentinis. Pluscar ziuriu perpus pigiau,bet nebus taip,kad draudimas neiskaiciuotas,kas nors brukstels,o po to mokesi uz zala?

Kvailas klausimas,bet kas ta Centralna?Stotis? Mes su Lux express
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jūračiukas: 13 balandžio 2017 - 22:39
QUOTE(jūračiukas @ 2017 04 14, 00:36)
Kvailas klausimas,bet kas ta Centralna?Stotis? 

Taip
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 14, 01:36)

Jūs kada grįžtat?Parašysiu jums tada gal kokių patarimų reikės.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 13, 22:29)

aš naudojausi aureisen, buvo pats pigiausias variantas palyginus su kitom bendrovėm (analogiškos man tinkamos mašinos). Draudimas praktiškai viskam su nedidelėm išimtim ir be frančizės.
Ir atiduot buvo galima šiauriniam oro uoste, ko pluscar be papildomo mokesčio neleido
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 13, 23:29)

Nera problemu su Pluscar, feisbuke susirask "Neringa as" ir susitarsi del nuomos
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2017 04 14, 16:06)
Nera problemu su Pluscar, feisbuke susirask "Neringa as" ir susitarsi del nuomos

https://www.facebook.com/NERIEVA
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 14, 01:36)

Grįžtam 14 d 4.30 iš Zachodnios stoties, čia pats anksčiausias reisas
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 04 11, 09:53)
Man tai labai patinka rinkti kankorezius tuos didelius, kaip vaziuoji I Masca ar i Teide, nepamenu tiklsiai..
Tie miskai nerealus..
  Kankoreziai irgi  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
O KUR reikia parasyti kaip rezervuoji, kad norim prie viesbucio masinos kad atvarytu  4u.gif  ax.gif ??
-----

Dabar tiksliai nepamenu, bet rinkomes lyg ofisa Las Chafiras(pietuose) ir apacioj prie pastabu nurodem, kad noresim paimti prie viezbucio ir nurodem koks viesbutis. Atvaziavo iki viezbucio, pasieme vyra ir nusiveze i ofisa, ofice supilde viska ir dave masina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2017 04 13, 22:29)

Varšuvoje taksistai ima eurais, tik nelabai palankiu kursu perskaičiuoja smile.gif
Fuerteventūroje nuomojausi iš http://www.cabreramedina.com/EN ta pati kompanija kaip ir cicar, bet kainos buvo geresnės. Mokėjau grynais, jokios kortelės apskritai neprašė, jokių depozitų nereikėjo. Priduodant auto niekas net nėjo pasižiūrėti, tik paklausė, ar pilnas bakas. Fuerteventūroje už 8 dienas mokėjau gal 114 eur
Ar laukia lėktuvų modlinbus neįsivaizduoju, bet manau, kad vargu - yra grafikas ir tokiu atveju gal kiti žmonės kažkur nespėtų. Dar iš Modlino yra variantas grįžti traukiniu į tą pačią centralną
Papildyta:
QUOTE(jūračiukas @ 2017 04 13, 22:36)
Kvailas klausimas,bet kas ta Centralna?Stotis?   Mes su Lux express

Lux express turite važiuoti iki centralna stoties, tada apie 7-8 min paėjėti iki Modlin bus sustojimo. Bilietų vis patikrinkite internetu - būna po 9 zlotus - aš kažkodėl nenusipirkau, tai paskui mokėjau po 32 (atrodo).
Grįžau taip pat apie 23.30, tai rinkausi nakvynę Modline.
Kiti keliautojai važiavo į Varšuvą ir per naktį laukė centralnoj - ji atidaryta visą naktį ir Mcdonaldas yra visa parą veikiantis. Jie naktį iš Modlino važiavo traukiniu. Iš oro uosto yra autobusas, kuris nuveža iki traukinių stoties, o Varšuvoje atvažiuoja į centralna

Čia yra mano pasakojimas apie kelionę

http://konepametus.b...ra-i-dalis.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 15 balandžio 2017 - 20:51