QUOTE(davija @ 2017 04 12, 00:57)
Sveikos 🤓As truputi bijojau Mascos, visokiu atsiliepimu prisiskaiciau... Man aukstis nera didelis draugas, ypac tie vaizdai kur i virve isikibus reikia eiti, o vaikai plaukimu paniskai bijo - va kas gasdino.. Man tai tikrai nebuvo visai lengva, visu pirma tikrai klaidu (mes prisiklijavom prie grupes), ne tai, kad pasiklysi, bet atgal gali tekt gryzt ;), visas kelias lipimas zemyn per akmenis - man nelabai patiko ,dziaugiuos, kad niekas neisisuko ciurnu.. As ejau su haikingu batais tai buvo tobula, o seimyna su conversais ir New Balancais, tai jiems slidziau buvo... vaizdai nerealus, sugaisom kokias 3,5 val... Bet kas idomiausia, zingsniamatis rode 7,9 km, Endomondo programa 15 km ;) taip ir nesupratau kaip cia taip... Parplaukem su Masca express labai smagiu laiveliu, kaina 10... (ir niekas nesiule mums bilietu ten, mes turejom isanksinius) ir is Los Gigantes gryzom i Costa Adeje viesuoju autobusu, bilieto kaina 4,75 ir tas isikibimas i virves visai nebaisus
Reziumuojant, antra karta jau tikrai nesileisim ;) p.s. Nesam istizeliai, turim visokiu patirciu, bet yra ir kitur kur pazygiuot.. Sian vakare 22 ir net labai silta
nu be tos virvės ten vienoj vietoj ir keli žingsniai tik.
O dėl batų tai jo aš ėjau su kedais, kur po miestą vaikštau, tai labai slidinėjau
Vaikai ėjo su žygių batais, tai pastoviai pirmi lėkė.
Su tais km irgi įdomiai. Vienur rašo apie 4,5, kitur 6-7. Aš žadėjau pamatuot einant ir aišku pamiršau