Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(davija @ 2017 04 10, 21:21)
Linkejimai is Tenerifes 🏝😻🙈oras nuostabus: diena karsta, vakarais ir rytais vesu ir man plono megztuko neuztektu, as su flysiniu dzemperiu smile.gif vaikstau... labai nustebino, kad ryte saule teka velokai ;) ir leidzias taip pat velai ;) Sian prasiautejom Siam parke, nerealus jis, as kaip nemegeja vandens pramogu, praciauzojau beveik visur, man jis tobulas!!! Ryt laukia Masca smile.gif

wub.gif wub.gif

Geru ispudziu ..
Maca nuostabi.. Liksit irgi suzaveta 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2017 04 11, 01:21)
Linkejimai is Tenerifes 🏝😻🙈oras nuostabus: diena karsta, vakarais ir rytais vesu ir man plono megztuko neuztektu, as su flysiniu dzemperiu smile.gif vaikstau... labai nustebino, kad ryte saule teka velokai ;) ir leidzias taip pat velai ;) Sian prasiautejom Siam parke, nerealus jis, as kaip nemegeja vandens pramogu, praciauzojau beveik visur, man jis tobulas!!! Ryt laukia Masca smile.gif

Labai laukiu įspūdžių iš Mascos. Man ji pirmoj vieoj
Vaikas labiausia Siam parko laukia. Vyras Loro. Laukiu, jau nė savaitės neliko kai vaikščiosim Tenerifėj
Pas mus LT atšalo blink.gif , taip noriu šilumos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 11, 06:27)
Labai laukiu įspūdžių iš Mascos. Man ji pirmoj vieoj
Vaikas labiausia Siam parko laukia. Vyras Loro. Laukiu, jau nė savaitės neliko kai vaikščiosim Tenerifėj
Pas mus LT atšalo blink.gif , taip noriu šilumos ax.gif

Man tai labai patinka rinkti kankorezius tuos didelius, kaip vaziuoji I Masca ar i Teide, nepamenu tiklsiai..
Tie miskai nerealus..
Kankoreziai irgi biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tigriuke91 @ 2017 04 10, 13:20)
Rekomenduojam Pluscar. Pristato i pasirinkta vieta nemokamai. Parasyta, kad atsiskaitymas kortele, bet realiai leido ir grynais moket

O KUR reikia parasyti kaip rezervuoji, kad norim prie viesbucio masinos kad atvarytu 4u.gif ax.gif ??
-----

Ir klausimas, kaip atsaukti masina is autoreiseno, nes ziuriu tikrai pluscar truputi pigiau ax.gif 4u.gif

reikia jiems laiska parasyti ?
Atsakyti
Sveikos 🤓As truputi bijojau Mascos, visokiu atsiliepimu prisiskaiciau... Man aukstis nera didelis draugas, ypac tie vaizdai kur i virve isikibus reikia eiti, o vaikai plaukimu paniskai bijo - va kas gasdino.. Man tai tikrai nebuvo visai lengva, visu pirma tikrai klaidu (mes prisiklijavom prie grupes), ne tai, kad pasiklysi, bet atgal gali tekt gryzt ;), visas kelias lipimas zemyn per akmenis - man nelabai patiko ,dziaugiuos, kad niekas neisisuko ciurnu.. As ejau su haikingu batais tai buvo tobula, o seimyna su conversais ir New Balancais, tai jiems slidziau buvo... vaizdai nerealus, sugaisom kokias 3,5 val... Bet kas idomiausia, zingsniamatis rode 7,9 km, Endomondo programa 15 km ;) taip ir nesupratau kaip cia taip... Parplaukem su Masca express labai smagiu laiveliu, kaina 10€... (ir niekas nesiule mums bilietu ten, mes turejom isanksinius) ir is Los Gigantes gryzom i Costa Adeje viesuoju autobusu, bilieto kaina 4,75€ ir tas isikibimas i virves visai nebaisus smile.gif Reziumuojant, antra karta jau tikrai nesileisim ;) p.s. Nesam istizeliai, turim visokiu patirciu, bet yra ir kitur kur pazygiuot.. Sian vakare 22 ir net labai silta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2017 04 12, 00:57)
Sveikos 🤓As truputi bijojau Mascos, visokiu atsiliepimu prisiskaiciau... Man aukstis nera didelis draugas, ypac tie vaizdai kur i virve isikibus reikia eiti, o vaikai plaukimu paniskai bijo - va kas gasdino.. Man tai tikrai nebuvo visai lengva, visu pirma tikrai klaidu (mes prisiklijavom prie grupes), ne tai, kad pasiklysi, bet atgal gali tekt gryzt ;), visas kelias lipimas zemyn per akmenis - man nelabai patiko ,dziaugiuos, kad niekas neisisuko ciurnu.. As ejau su haikingu batais tai buvo tobula, o seimyna su conversais ir New Balancais, tai jiems slidziau buvo... vaizdai nerealus, sugaisom kokias 3,5 val... Bet kas idomiausia, zingsniamatis rode 7,9 km, Endomondo programa 15 km ;) taip ir nesupratau kaip cia taip... Parplaukem su Masca express labai smagiu laiveliu, kaina 10€... (ir niekas nesiule mums bilietu ten, mes turejom isanksinius) ir is Los Gigantes gryzom i Costa Adeje viesuoju autobusu, bilieto kaina 4,75€  ir tas isikibimas i virves visai nebaisus smile.gif Reziumuojant, antra karta jau tikrai nesileisim ;)  p.s. Nesam istizeliai, turim visokiu  patirciu, bet yra ir kitur kur pazygiuot.. Sian vakare 22 ir net labai silta smile.gif

nu be tos virvės ten vienoj vietoj ir keli žingsniai tik.

O dėl batų tai jo aš ėjau su kedais, kur po miestą vaikštau, tai labai slidinėjau
Vaikai ėjo su žygių batais, tai pastoviai pirmi lėkė.

Su tais km irgi įdomiai. Vienur rašo apie 4,5, kitur 6-7. Aš žadėjau pamatuot einant ir aišku pamiršau doh.gif
Atsakyti
Ką patartumėt rinktis Gran Kanarijoje: Maspalomą ar Puerto Rico?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jūračiukas: 12 balandžio 2017 - 08:44
QUOTE(jūračiukas @ 2017 04 12, 09:44)
Ką patartumėt rinktis Gran Kanarijoje: Maspalomą ar Puerto Rico?

Mums Puerto Ricas labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2017 04 12, 11:00)

Bet ten dauguma apartamentų ant kalvos, nėra sunku užlipti. Nes Tenerifėje tai truputi sunkoka buvo.
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2017 04 12, 09:19)
Bet ten dauguma apartamentų ant kalvos, nėra sunku užlipti. Nes Tenerifėje tai truputi sunkoka buvo.

Gal ir sunkoka, ypač, jeigu karšta. Mes su dviem mažais vaikais ir vežimėliu žemyn iki jūros nusileisdavom pėščiomis, o atgal su taksi, kaina 3-4 eurai.
Atsakyti
Laba diena, Kanarų salų ekspertės 4u.gif

Ruošiamės atostogoms į La Palmą, bet lietuviškuose puslapiuose labai mažai informacijos, tik labai bendra tokia. Gal kas esate buvę? būtų smagu sužinoti įspūdžius iš pirmų lūpų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2017 04 12, 09:00)

Kokiu metu laiku atostogavote Gran Canarijoj? Planuojam vasari vykt, tai skaitydama susidariau ispudi, kad Puerto Rice silciausia ax.gif , bet kazkaip maziausias man cia apartamentu pasirinkimas atrodo ir brangiau nei kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos kaip manot ar dar gali keistis skrydzio laikas is VLN I Fuerte? unsure.gif

Is pradziu laikas buvo 7:10 is VLN.
Mes nusipirkom bilietus su autiku vaziuoti, nes gyvename Rygoje.
Tai taikem kad butume orouoste 4 nakties.

Siandiena jau mums musu organizatorei keliones raso,kad lektuvas 14:40 doh.gif doh.gif

O mes 4 nakties atvarom doh.gif

Tai norim keistis autiko bilietus I kita data.

---

Tik kazin ar nebus vel..Ups lektuvas 7:10 iskrenda biggrin.gif

----
Parasem I Teztura bet neatsako nieko .
Kad neliktume ant ledo paskiau.
Ar jau data nesikeis, nes savaite liko iki skrydzio unsure.gif
Atsakyti