Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(troliuke @ 2017 04 05, 17:09)
Kuku kur visos?  biggrin.gif
Atostgaujat  bigsmile.gif

Atostogu laukiu biggrin.gif
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 05, 17:16)
Aš dienas skaičiuoju ax.gif
Papildyta:
Ar imatės vandens batus? Šalia mūsų viešbučio akmenuotas papludimys, bet gal ne tokie baisūs tie akmenukai. Nes gal tik kartą ir nueisim, važiuojant stabtelsim kuo daugiau pliažų aplankydami ax.gif

Kada kylat? mes 28 balandzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2017 04 06, 07:37)

Mes 17
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2017 04 06, 03:37)

Mes balandzio 22 is VLN I Fuerte wub.gif wub.gif
Atsakyti
O mes birzelio 18 d bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2017 04 06, 19:19)

Oi, kaip pavydziu ax.gif
Atsakyti
Ar galit kas paprotint dėl autonuomos, ziurinejam pirmam psl. esancias firmas ir cicar kaina vos ne dvigubai didesne nei kitu, kodel? unsure.gif Skaitau tas salygas, nu viskas panasiai atrodo unsure.gif Gyvensim costa adechei tai arciausias paemimo punktas los christianos kaip suprantu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzyte: 10 balandžio 2017 - 09:48
Ir dar biggrin.gif gal yra kokia nuoma kuri nenuskaiciuoja iskart pinigu, o pvz galima atsiskaityt grynais atsiimant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2017 04 10, 11:43)
Ir dar biggrin.gif gal yra kokia nuoma kuri nenuskaiciuoja iskart pinigu, o pvz galima atsiskaityt grynais atsiimant unsure.gif

Pluscar, kitų nžn.
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2017 04 10, 08:43)

http://www.arcarhire...bookings-P2.php

as cia rezervavausi
Mokesim kortele vietoje.
Bet mes orouoste pasiimam, ten ir grazinam.

Cicar ir man brangu pasirode.
Aisku masinu pasirinkimas didelis, bet ir kainos didesnes.

Pabandykit cia kur idejau nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2017 04 10, 11:43)

Rekomenduojam Pluscar. Pristato i pasirinkta vieta nemokamai. Parasyta, kad atsiskaitymas kortele, bet realiai leido ir grynais moket
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2017 04 06, 18:19)

Mes birzelio 15d. smile.gif busim tuo paciu metu..
Atsakyti
Linkejimai is Tenerifes 🏝😻🙈oras nuostabus: diena karsta, vakarais ir rytais vesu ir man plono megztuko neuztektu, as su flysiniu dzemperiu smile.gif vaikstau... labai nustebino, kad ryte saule teka velokai ;) ir leidzias taip pat velai ;) Sian prasiautejom Siam parke, nerealus jis, as kaip nemegeja vandens pramogu, praciauzojau beveik visur, man jis tobulas!!! Ryt laukia Masca smile.gif
Atsakyti