Gal kas ejo Barranco del Infierno netoli Adeches? ar verta?
QUOTE(kuzyte @ 2017 03 29, 09:09)
Gal kas ejo Barranco del Infierno netoli Adeches? ar verta?
Mes ėjom, bet mums abiems su vyru nepatiko. Gal kad rugsėjo pabaiga buvo, sausa, tas krioklys mažytis, nebuvo ką žiūrėti
QUOTE(egzzzotika @ 2017 03 28, 22:28)
tai kad tokia pati kaina perkant internetu, tai nezinau ar cia labai jau apsimoka del tu maisto kuponu kazkur vaziuoti, jau vien pirmyn ir atgal i susitikima nuvaziuot nelabai susitaupo, o dar ir parintis ar tikri nerizikuociau ;)
Tiek ten to važiavimo, galit netgi prieš važiuodami į Siam parką susitart ir pakeliui prasukt. Mes iš El Medano nuvažiavom. Vis tiek po visą salą maliesi, tai tikrai galima susiderint . Gi niekas neiepia pirkt, jei jums atrodo, kad nesusitaupo, tai ir galvos nesukit . Mes, kadangi ėmėm tik į Loro parką (nes pabijojom rizikuot oru dėl Siam), tai gavom 20 vaučerį. Ir tikrai jis susigadijo - vis ne sumuštiniais visą dieną maitinomės . O, beje, į Siam parką bilietus papigiai nusipirkom Loro parke
QUOTE(keistuole @ 2017 03 28, 23:09)
internetu 58 ir 39,50 tai per 5 bilietus susitaupo kažkiek, ir tie kuponai nepamaišo
gyvenant costa adeje, tai visai patogu atsiimt
QUOTE(DijaDeima @ 2017 03 28, 21:13)
As benetton Las americas apsipirkineju,ten prie juros gera isparduotuve yra...kitur nezinau
aga tas gal.
labai fainu vaikisku ten buna.
salia tik parduotuve.
vaikisku maikuciu sortuku esu radus po 1eur.
mergaitei labai grazia dzinsine striukyte nupirkau benetono uz 10 eur.
---
bet bukit laba atsargios kas ten busit, man cigone pinigine istrauke.
bet as akimirksniu susigaudziau. ir cigones-rumunes jauciu, ismete pinigine ant zemes, parduotuveje.
Kazkaip pasimetus tuo metu buvau, galejau jas pakratyti.
QUOTE(troliuke @ 2017 03 29, 21:56)
aga tas gal.
salia tik parduotuve.
---
bet as akimirksniu susigaudziau. ir cigones-rumunes jauciu, ismete pinigine ant zemes, parduotuveje.
salia tik parduotuve.
---
Mes kazkur prie Puerto de la Cruz Benetton isparduotuve radom - tai buvo tos pacios prekes pigiau nei Los Americas parduotuvej.
Merginos o Cicar leidzia masina is salos i sala varytis?
Kalbu is Furtes I Lanzarote?
Nes FB grupeje kalbejo, kad negalima.
Kazin kaip yra is tikruju
-----
O gal zinot PVZ Auoteireisen galima orouoste issimuomuoti ir kad jie patys pasiimtu is viesbucio?
Nes Cicar tai galima, pasiimti orouoste, grazinti prie kelto.
Bet kaina Cicar didesne
Kalbu is Furtes I Lanzarote?
Nes FB grupeje kalbejo, kad negalima.
Kazin kaip yra is tikruju
-----
O gal zinot PVZ Auoteireisen galima orouoste issimuomuoti ir kad jie patys pasiimtu is viesbucio?
Nes Cicar tai galima, pasiimti orouoste, grazinti prie kelto.
Bet kaina Cicar didesne
QUOTE(keistuole @ 2017 03 28, 21:09)
internetu 58 ir 39,50 tai per 5 bilietus susitaupo kažkiek, ir tie kuponai nepamaišo
Jei dar kam reikia bilietu tai cia tokia pati gaunasi kaina kaip pas marija po 55 ir maisto kuponai yra
http://www.attractio...arousel#ticket1
Kuku kur visos?
Atostgaujat
Atostgaujat
QUOTE(troliuke @ 2017 04 05, 18:09)
Aš dienas skaičiuoju
Papildyta:
Ar imatės vandens batus? Šalia mūsų viešbučio akmenuotas papludimys, bet gal ne tokie baisūs tie akmenukai. Nes gal tik kartą ir nueisim, važiuojant stabtelsim kuo daugiau pliažų aplankydami
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 05, 17:16)
Aš dienas skaičiuoju
Papildyta:
Ar imatės vandens batus? Šalia mūsų viešbučio akmenuotas papludimys, bet gal ne tokie baisūs tie akmenukai. Nes gal tik kartą ir nueisim, važiuojant stabtelsim kuo daugiau pliažų aplankydami
Papildyta:
aš turėjau juos, tai pliaže man jų kaip ir nereikėjo, o vat siam parke man jie labai patiko, nes aš nemėgstu basa viešuose vietose vaikščioti, o ten kitaip neali, nes jei esi su šliopkėm, tai jas jau reik palikt apačioj prieš lipant laiptais iki nusileidimo trasos
QUOTE(keistuole @ 2017 04 05, 21:13)
aš turėjau juos, tai pliaže man jų kaip ir nereikėjo, o vat siam parke man jie labai patiko, nes aš nemėgstu basa viešuose vietose vaikščioti, o ten kitaip neali, nes jei esi su šliopkėm, tai jas jau reik palikt apačioj prieš lipant laiptais iki nusileidimo trasos
Mes vandens parkuose basikom varinėjam . O leidžiatės trasom irgi su jais?
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 05, 21:08)
Mes vandens parkuose basikom varinėjam . O leidžiatės trasom irgi su jais?
aha su jais, nepakenčiu būt basa viešuose vandenyse