Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(tigriuke91 @ 2017 03 27, 09:37)
Pries kokia savaite reikia jai parasyti ir uzsisakyti. Pinigus reikia paduoti atsiimant bilietus Tenerifeje  grynais 4u.gif

Ačiū, o priveža bilietus ar reikia važiuot atsiimt?
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2017 03 27, 09:50)
Ačiū, o priveža bilietus ar reikia važiuot atsiimt?

Reikia patiems pasiimti. Kaip supratau ji gyvena kazkur Costa Adejej, tai cia ir gali susitikti, paduoti. Mes cia gyvenom irgi, tai labai tiko mums atsiemimas
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2017 03 27, 10:48)
Reikia patiems pasiimti. Kaip supratau ji gyvena kazkur Costa Adejej, tai cia ir gali susitikti, paduoti. Mes cia gyvenom irgi, tai labai tiko mums atsiemimas

tai ir mes ten gyvensim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2017 03 27, 11:48)

Man sakė, kad netoli Siam parko gyvena, mes irgi netoli gyvensim.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 27, 12:01)
Man sakė, kad netoli Siam parko gyvena, mes irgi netoli gyvensim.

man tai buvo nepakeliui pas ją nepaisant kad abi netoli Siam parko gyvenom biggrin.gif
tik tiek kad bet kokiu atveju netoli
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2017 03 27, 10:29)
prieš kiek laiko reikia derinti su ja? kaip vyksta atsiskaitymas ir bilietu perdavimas? 4u.gif

As susiderinau per FB ir susitarem, kad susimatysim netoli Siam Parko smile.gif ziuresim kaip mums patogu bus smile.gif Galvojau, kad ji lanksciau reaguoja, ir jei netoli tai priveza bilietus smile.gif Nu bus matyt, bet man tai nepatinka, kad jai reikia grynais, ir uz apartamentus nori grynu.. kazkaip man su kortele saugiau...

Maciau per FB Tenerifes lietuviai, kazkos vyrukas dar siule bilietus i parkus pigiau, gal kas bandet per ji?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2017 03 28, 13:45)
As susiderinau per FB ir susitarem, kad susimatysim netoli Siam Parko smile.gif ziuresim kaip mums patogu bus smile.gif Galvojau, kad ji lanksciau reaguoja, ir jei netoli tai priveza bilietus smile.gif Nu bus matyt, bet man tai nepatinka, kad jai reikia grynais, ir uz apartamentus nori grynu.. kazkaip man su kortele saugiau...

Maciau per FB Tenerifes lietuviai, kazkos vyrukas dar siule bilietus i parkus pigiau, gal kas bandet per ji?

O man tai idomu kiek ten pigiau gaunasi,kad taip tartis,kazkur vaziuoti pasiimti...Buna tu akciju angliskuose ir kituose saituose,ir tie vouceriai maistui buna,kokia pvz.jums gavosi kaina zm.?
Atsakyti
Sveiki,

pries pora metu Tenerifej buvau uztikus labai nebloga outleta, kur beneton, zara, mango rubu prisipirkom po kelis eurus. Dabar noreciau uzsukti, bet nepamenu kur jis yra, nes aptikom netycia. Gal kas patartu kur ji rasti arba kur yra panasiu isparduotuviu? Esam apsistoje Los christianos'e.
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2017 03 28, 14:53)
O man tai idomu kiek ten pigiau gaunasi,kad taip tartis,kazkur vaziuoti pasiimti...Buna tu akciju angliskuose ir kituose saituose,ir tie vouceriai maistui buna,kokia pvz.jums gavosi kaina zm.?

aš jau rašiau, kiek susiptaupė

gaunasi 55 suaugusiam ir 35 vaikui (čia į abu parkus)
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 03 28, 19:55)

tai kad tokia pati kaina perkant internetu, tai nezinau ar cia labai jau apsimoka del tu maisto kuponu kazkur vaziuoti, jau vien pirmyn ir atgal i susitikima nuvaziuot nelabai susitaupo, o dar ir parintis ar tikri mirksiukas.gif nerizikuociau ;) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2017 03 28, 21:28)
tai kad tokia pati kaina perkant internetu, tai nezinau ar cia labai jau apsimoka del tu maisto kuponu  kazkur vaziuoti, jau vien pirmyn ir atgal i susitikima nuvaziuot nelabai susitaupo, o dar ir parintis ar tikri  mirksiukas.gif nerizikuociau ;) rolleyes.gif

internetu 58 ir 39,50 tai per 5 bilietus susitaupo kažkiek, ir tie kuponai nepamaišo

gyvenant costa adeje, tai visai patogu atsiimt
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2017 03 28, 17:08)
Sveiki,

pries pora metu Tenerifej buvau uztikus labai nebloga outleta, kur beneton, zara, mango rubu prisipirkom po kelis eurus. Dabar noreciau uzsukti, bet nepamenu kur jis yra, nes aptikom netycia. Gal kas patartu kur ji rasti arba kur yra panasiu isparduotuviu? Esam apsistoje Los christianos'e.

As benetton Las americas apsipirkineju,ten prie juros gera isparduotuve yra...kitur nezinau
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2017 03 28, 17:55)

radau ant greicio 57 ir 39
pas mus vaikas 1tai dar du suauge,nu aisu kazkiek pigiau.ten burgery siuo metu siulo nemokamai,bet kaip as pirkau buvo tie maisto kuponai ,reikia tik gerai paeskoti,galima internete rasti tuos pacius manau pasiulymus...nebent butu grupe didele zmoniu,tada gal ir apsimoka...
Atsakyti