Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(Maja Di @ 2017 03 13, 15:16)
O iš kur užsisakėt? gal reikia ir man užsakyti iš anksto visam laikui. Ar ten bus daug brangiau nuvykus užsisakyt?

mes ėmėm iš autoreisen
ir iš tiesų ar 4 dienom, ar savaitei, maža skiriasi, tai visai apsimoka tau mašiną nuolat turėtį
nebent visai nėra kur laikyti
Atsakyti
Pigiausia nuoma - autoreisen ir plus-car.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 03 13, 16:29)
mes ėmėm iš autoreisen
ir iš tiesų ar 4 dienom, ar savaitei, maža skiriasi, tai visai apsimoka tau mašiną nuolat turėtį
nebent visai nėra kur laikyti

Dabar pažiūrėjau, iš tiesų ten skyriasi keli eur. O jei ne iš oro uosto pasiimti, mes La Caleta būsim, ar atveža iki viešbučio?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 13, 15:53)
Dabar pažiūrėjau, iš tiesų ten skyriasi keli eur. O jei ne iš oro uosto pasiimti, mes La Caleta būsim, ar atveža iki viešbučio?

paklauskit FB pas Neringa AS (ji iš pluscar)
gal atveš ir kiek tas kainuos
Bet šiaip tai oro uoste labai greita atsiimt
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 03 13, 17:09)

Nesinaudoju FB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 13, 16:23)
Nesinaudoju FB ax.gif

O be reikalo biggrin.gif . ten gaima ir pigesnius bilietus į Loro ir Siam parkus gaut mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2017 03 13, 17:42)
O be reikalo biggrin.gif . ten gaima ir pigesnius bilietus į Loro ir Siam parkus gaut mirksiukas.gif  biggrin.gif

Na reikia kaip nors perlipt per save, vien dėl Tenerifės, aš taip prieš jį nusistačius ax.gif . Kaip ten sako jaunimas, jei nesi fb, tai tavęs išvis nėra.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 03 13, 15:09)

mes per ja ir uzsiskainejom jau antra karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2017 03 13, 19:07)
mes per ja ir uzsiskainejom jau antra karta 4u.gif

man tai per ją netiko, nes jie neturi savo punkto šiauriniam oro uoste, tai norint jame atiduot ima nemažą priemoką
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 03 13, 16:09)

Mes tiesiogiai uzsakinejom is Pliuscar puslapio. Pristate i viezbuti nemokamai, o palikom oro uoste masina. Neringos AS kai klausiau, tai parase, jog pristatymas i viezbuti kainuoja, todel per ja ir neuzsakinejom. Kam moket, jei Pliuscar savo psl skelbiasi, jog pristato nemokamai i jusu pasirinkta vieta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 03 13, 18:42)
man tai per ją netiko, nes jie neturi savo punkto šiauriniam oro uoste, tai norint jame atiduot ima nemažą priemoką

Mes visad i pietiny skrendam.tai mums super.tarp kitko pasieme patys is viezbucio ir moket nieko nereikejo.kedute vaikui irgi nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2017 03 13, 20:27)
Mes visad i pietiny skrendam.tai mums super.tarp kitko pasieme patys is viezbucio ir moket nieko nereikejo.kedute vaikui irgi nemokamai.

aš skridau kaip pigiau, kai ten atstumai nedideli, tai renkuosi kur pigiau.
O kėdutės ir autoreisene nemokamai ir aplamai, kiek žiūrėjau kanaruose daug kas siūlo nemokamas kėdutes
Atsakyti