Susiveskit google marsruta ir apytiksliai matysit laika ;)
Tai geriausia kaip suprantu pirma kilt i virsune o paskui vazinet po pati Teides nacionalini parka
Siūlyčiau atvykti apie 9 val ryto, be eilių nusipirkti bilietą, ir be masės žmonių pakilus pasivaikščioti. Šią savaitę vyras būtent tokiu laiku atvyko, tai ir laisvai automobilį šalia keltuvų aikštelėj pasistatė, ir pakilo nepilnu keltuvu. Kai grįžo žemyn apie 16 val, tai buvo pilna visur automobilių, todėl panašu, jog vakarop nebūtinai bus mažiau žmonių, o gali ir išvis nepavykt pasikelti, jei viršuje bus neskubančių leistis žmonių. Aš į Teidę kilau vakar truputį susivėlinus, buvau prie keltuvų 10 val, tai jau automobilį teko statyt pakeliui į aikštelę, prie kasų eilių visai nebuvo, prie keltuvo teko palaukti, bet jau apie 10.30 buvau viršuj. Nusileidau apie 13 val, tai apačioje buvo masės žmonių, keltuvai į viršų kėlė labai retai, bilietų vienu momentu net nepardavinėjo, nes buvo daug pakilusiųjų, o besileidžiančių ne, automobiliais nusėta visa papėdė.... Beje, ir viršuje nėra to smagumo vaikščioti tarp masės žmonių, apie 12 val jų viršuje buvo jau tikrai daug. Taip, kad nepasigailėsit nuvykę anksčiau :-) O iš Costa Adėjos mes nuvykstam maždaug per val.
Pritariu, nes mes kaip atvykome šiek tiek anksčiau, nei kasos atsidaro, tai ir tų žmonių ne per daugiausiai buvo ;)