Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(keistuole @ 2017 03 09, 15:05)
mes apie val važiavom

QUOTE(Elvita @ 2017 03 10, 08:18)
Tikrai nepasakysiu  unsure.gif Nes mes vis stodavom zydinciais migdolais pasigrozeti smile.gif
Susiveskit google marsruta ir apytiksliai matysit laika ;)

4u.gif Tai geriausia kaip suprantu pirma kilt i virsune o paskui vazinet po pati Teides nacionalini parka
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2017 03 10, 09:26)
4u.gif  Tai geriausia kaip suprantu pirma kilt i virsune o paskui vazinet po pati Teides nacionalini parka

mes bent jau taip buvom nusprendę, bet kai nekėlė keltuvas, tai visą dieną pro Teidės parką ir pravaikščiojom, aišku populiariausiose vietose jau nebuvo kur mašinos pasistatyt, tai labai nemažai pėstute pasivaikščiojom.
Atsakyti
http://www.tutiempo....eje-E38010.html
Nelinksmos prognozės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 10 kovo 2017 - 11:31
QUOTE(roosas @ 2017 03 10, 12:29)

gismeteo visam mėnesiui lietų rodo blink.gif
Atsakyti
[quote=kuzyte,2017 03 08, 11:17]
Klausimėliai apie Teidės parką ir ugnikalnį:
1. kiek skaičiau trip adviseri tai galima rezervuotis bilietus i funikulierių kad nestovėt didelei eilei, gal žinot per kokį tinklapį, ir ar galima keliom dienom iš eilės jei nežinom kuria diena tiksliai važiuosim...
2. Kiek maždaug laiko užtrunka pasiekti papėdę is Costa Adechės?
3 Ar parkingas mokamas?[QUOTE]
4. Jei sugalvotume tiesiog atvažiuot ir pirkt bilietą kiek maždaug laiko reiktu laukti eilėje? Ar ten gyva eile( visa laika reikia stovėt) ar gali išeit pasivaikščioti o paskui ateiti kai ateis tavo eile kilt( ant bilieto pažymėtas kilimo laikas)?
[/quote]

Siūlyčiau atvykti apie 9 val ryto, be eilių nusipirkti bilietą, ir be masės žmonių pakilus pasivaikščioti. Šią savaitę vyras būtent tokiu laiku atvyko, tai ir laisvai automobilį šalia keltuvų aikštelėj pasistatė, ir pakilo nepilnu keltuvu. Kai grįžo žemyn apie 16 val, tai buvo pilna visur automobilių, todėl panašu, jog vakarop nebūtinai bus mažiau žmonių, o gali ir išvis nepavykt pasikelti, jei viršuje bus neskubančių leistis žmonių. Aš į Teidę kilau vakar truputį susivėlinus, buvau prie keltuvų 10 val, tai jau automobilį teko statyt pakeliui į aikštelę, prie kasų eilių visai nebuvo, prie keltuvo teko palaukti, bet jau apie 10.30 buvau viršuj. Nusileidau apie 13 val, tai apačioje buvo masės žmonių, keltuvai į viršų kėlė labai retai, bilietų vienu momentu net nepardavinėjo, nes buvo daug pakilusiųjų, o besileidžiančių ne, automobiliais nusėta visa papėdė.... Beje, ir viršuje nėra to smagumo vaikščioti tarp masės žmonių, apie 12 val jų viršuje buvo jau tikrai daug. Taip, kad nepasigailėsit nuvykę anksčiau :-) O iš Costa Adėjos mes nuvykstam maždaug per val.
Atsakyti

Siūlyčiau atvykti apie 9 val ryto, be eilių nusipirkti bilietą, ir be masės žmonių pakilus pasivaikščioti. Šią savaitę vyras būtent tokiu laiku atvyko, tai ir laisvai automobilį šalia keltuvų aikštelėj pasistatė, ir pakilo nepilnu keltuvu. Kai grįžo žemyn apie 16 val, tai buvo pilna visur automobilių, todėl panašu, jog vakarop nebūtinai bus mažiau žmonių, o gali ir išvis nepavykt pasikelti, jei viršuje bus neskubančių leistis žmonių. Aš į Teidę kilau vakar truputį susivėlinus, buvau prie keltuvų 10 val, tai jau automobilį teko statyt pakeliui į aikštelę, prie kasų eilių visai nebuvo, prie keltuvo teko palaukti, bet jau apie 10.30 buvau viršuj. Nusileidau apie 13 val, tai apačioje buvo masės žmonių, keltuvai į viršų kėlė labai retai, bilietų vienu momentu net nepardavinėjo, nes buvo daug pakilusiųjų, o besileidžiančių ne, automobiliais nusėta visa papėdė.... Beje, ir viršuje nėra to smagumo vaikščioti tarp masės žmonių, apie 12 val jų viršuje buvo jau tikrai daug. Taip, kad nepasigailėsit nuvykę anksčiau :-) O iš Costa Adėjos mes nuvykstam maždaug per val.

Pritariu, nes mes kaip atvykome šiek tiek anksčiau, nei kasos atsidaro, tai ir tų žmonių ne per daugiausiai buvo ;) 

Atsakyti
QUOTE(zolia @ 2017 03 10, 16:38)
Siūlyčiau atvykti apie 9 val ryto,  be eilių nusipirkti bilietą,  ir be masės žmonių pakilus pasivaikščioti.  Šią savaitę vyras būtent tokiu laiku atvyko, tai ir laisvai automobilį šalia keltuvų aikštelėj pasistatė,  ir pakilo nepilnu keltuvu.  Kai grįžo žemyn apie 16 val, tai buvo pilna visur automobilių,  todėl panašu,  jog vakarop nebūtinai bus mažiau žmonių, o gali ir išvis nepavykt pasikelti, jei viršuje bus neskubančių leistis žmonių. Aš į Teidę kilau vakar truputį susivėlinus,  buvau prie keltuvų 10 val,  tai jau automobilį teko statyt pakeliui į aikštelę,  prie kasų eilių visai nebuvo,  prie keltuvo teko palaukti,  bet jau apie 10.30 buvau viršuj. Nusileidau apie 13 val,  tai apačioje buvo masės žmonių, keltuvai į viršų kėlė labai retai,  bilietų vienu momentu net nepardavinėjo, nes buvo daug pakilusiųjų,  o besileidžiančių ne, automobiliais nusėta visa papėdė....  Beje, ir viršuje nėra to smagumo vaikščioti tarp masės žmonių, apie 12 val jų viršuje buvo jau tikrai daug. Taip, kad nepasigailėsit nuvykę anksčiau :-) O iš Costa Adėjos mes nuvykstam maždaug per val.

Pritariu jūsų nuomonei, kad verta atvykti iki keltuvų labai anksti. Nors ankščiau nieko nerašiau, nes ant Teidės buvau 2015, tai sakau, gal kas bus pasikeitę.

Mes ant Teidės nakvojome, tad į kalną kilome vienu iš paskutinių keltuvų, tai automobilių aikštelės buvo jau atsilaisvinusios ir nusipirkome bilietus iškart. Nors viršuje ant kalno žmonių buvo dar nemažai.
Kitą rytą leidomės žemyn, tai pats pirmas keltuvas kėlėsi beveik tuščias. Mes leidomės antru ar trečiu, jau nebepamenu, tai apačioje prie keltuvo nedidelė eilutė buvo. Automobilių irgi nedaug, kas pavieniai atvažiavę, avėsi kalnų batus. Kol nuėjome iki pagrindinio kelio ir paskui kai ėjome link Sanatorijo kaimo, kažkur apie dešimtą valandą, jau pradėjo vienas paskui kitą sukti automobiliai, autobusai su turistais.
Atsakyti
Merginos autoreisene kada reikia masina grazinti.?
na jei rezervuoju ir rasau kad grazinsiu 10.
Tai jie raso, kad turiu pries dvi valandas grazinti.

Tai bus tada 8 valanda.
ar jie nelabai ziuri tiksliai pagal valandas? 4u.gif

Ar jei parasysiu 10, tai turiu 10 ir grazinti ax.gif

nes lektuvas mums 11.15 I Barselona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 10, 15:39)
gismeteo visam mėnesiui lietų rodo blink.gif

Nežiurėkit jus tu prognozių, o jau tolabiau menesiui į prekį, mums irgi gismeteo 15 laipsniu rode, o buvo 20-23, nebuna ten blogo oro, nebent vėjas gali būti
Atsakyti

Snd pietu tenerifej virs 30 silumos  :wub: . Nebijokit tu oru prognoziu, vistiek bus silumos daug. Ir nelyja cia stipriai, juk aplnk kaktusai, pusdykume gryna. Jei lytu daug, butu visai kitokia augalija. Siaurinej daly pagal augalus sprendziant, lyja daugiau.

Atsakyti

Dar pastebejimas - isliaupsintas los amerikas pliazas prastesnis nei greta esantis los cristianos. Dugnas akmenuotas, smelis rupesnis

Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 03 10, 21:11)
Merginos autoreisene kada reikia masina grazinti.?
na jei rezervuoju ir rasau kad grazinsiu 10.
Tai jie raso, kad turiu pries dvi valandas grazinti.

Tai bus tada 8 valanda.
ar jie nelabai ziuri tiksliai pagal valandas?  4u.gif

Ar jei parasysiu 10, tai turiu 10 ir grazinti  ax.gif

nes lektuvas mums 11.15 I Barselona  ax.gif

Turit grazinti 10 val arba anksciau.
Atsakyti