Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(troliuke @ 2017 03 06, 11:49)
Cia tik apartamentai?  ax.gif

O mes buvom 2014 metais apartamentuose. Tai as tiesa pasakius menesi laiko, su dviem mazais vaikais tiek nusikaliau tuose apartamentuose,kad jokio poilsio nebuvo  biggrin.gif Dar plius vyras aisku  biggrin.gif
Maisto gaminimas, skalbimas ir tvarkymasis.. man joks poilsis  ax.gif  4u.gif
nes neturejom tiek lesu kiekviena diena eiti i kavines su vaikais.Kuriam 10 menesiu buvo ir valgyti.

Tai geriau jau viesbutukas  biggrin.gif nors su pusryciais ir vakariene  ax.gif
ateina kambarius sutvarko ir ramuma

Viesbuciu su maistu cia nera. Yra tik apartamentai viesbucio teritorijoj, kur galima naudotis viesbucio baseinais, gultais, vaiku zaidimu aikstele ir pan. Maista viesbucio kavinej atskirai gal ir galima uzsisakyti, tik ,speju, bus brangu ir neapsimokes:(. Mes ilsejomes geras 2 savaites su 5metu vaiku, tai jokiu nepatogumu neiskilo del maisto gaminimo ir tvarkymosi. Su dviem vaikais gal kitaip yra.
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2017 03 06, 13:43)
Viesbuciu su maistu cia nera. Yra tik apartamentai viesbucio teritorijoj, kur galima naudotis viesbucio baseinais, gultais, vaiku zaidimu aikstele ir pan. Maista viesbucio kavinej atskirai gal ir galima uzsisakyti, tik ,speju, bus brangu ir neapsimokes:(. Mes ilsejomes geras 2 savaites su 5metu vaiku, tai jokiu nepatogumu neiskilo del maisto gaminimo ir tvarkymosi. Su dviem vaikais gal kitaip yra.

na aš su 4 imu tik apartamentus, nes dvigubai, jei ne trigubai gaunasi pigiau, nei viešbutis su pusryčiais. O kai kelionėj mums ne maistas svarbiausia, tai kažkaip netenka visą dieną virtuvėj stovėt
Atsakyti
po 2 sav keliausim ir mes i tenerife, kur geriausia ziureti orus 4u.gif
Atsakyti

As db tenerifej. Oras puikus, karsta, apie 25. Vakarais reik megztuko. Vejas pakyla vakarop trumpam, bet siltas toks kaip fenas

Atsakyti
Sveikos keliautojos, balandžio gale planuojam vykti į Tenerifę, busim su beveik 7 metų dukra, klausimėlis, kaip geriau keliauti į Maskos tarpeklį? ar geriau mašiną palikti Los Gigantes ir su taxi vaziuot iki Maskos (kokia mazdaug kaina? o gal autobusai vaziuoja?) ar atvirksciai? kaip su parkingais? kiek kainuoja laivelis iki Los Gigantes?
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2017 03 07, 18:35)
po 2 sav keliausim ir mes i tenerife, kur geriausia ziureti orus 4u.gif

Iš šiu metu patirties galiu pasakyti, kad orus neatspeja niekas biggrin.gif , geriausia per vebkameras žiurėti koks oras realiai dabar, neatspejo net vietiniai meteo, kai buvom Tenerifej biggrin.gif , ten labai skiriasi oras nuo vietos, bet koks skirtumas, koks oras, JIS VISTIEK BUS GERAS, ten blogo oro nebuna, man taip visi sake prieš kelione, ir tai tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausimėliai apie Teidės parką ir ugnikalnį:
1. kiek skaičiau trip adviseri tai galima rezervuotis bilietus i funikulierių kad nestovėt didelei eilei, gal žinot per kokį tinklapį, ir ar galima keliom dienom iš eilės jei nežinom kuria diena tiksliai važiuosim...
2. Kiek maždaug laiko užtrunka pasiekti papėdę is Costa Adechės?
3 Ar parkingas mokamas?[QUOTE]
4. Jei sugalvotume tiesiog atvažiuot ir pirkt bilietą kiek maždaug laiko reiktu laukti eilėje? Ar ten gyva eile( visa laika reikia stovėt) ar gali išeit pasivaikščioti o paskui ateiti kai ateis tavo eile kilt( ant bilieto pažymėtas kilimo laikas)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzyte: 08 kovo 2017 - 11:49
Vakar grįžom iš Lanzarotės. Orai plius 22-25, be lietaus, bet vėjas gan stiprus ir vėsus. Dienomis, kai įšyla, nereik megztukų, bet rytais, vakarais taip. Išvažiavom, palikę 30 laipsnių dienomis šilumą, bet tas jaučiasi tik dienomis. Baseinai mūsų viešbutyje buvo nešildomi, sakė, nešildo niekas jų, nes ir taip visada "hot" ten smile.gif Sakė, kad įpila karšto vandens kartais, ne sezono metu, kad vanduo būtų šiltesnis. Maudosi pavieniai žmonės (gyvenome dideliame komplekse netoli Costa Teguise). Savo vaikams iš Areccife esančio Decathlon'o nupirkau hidro kostiumus biggrin.gif tada mirkt valandomis baseine nebuvo problemų, o mums tas buvo svarbu smile.gif
Sala labai graži ir verta dėmesio. Timanfaya parkas super, Cueva de los Verdes super, la Geria vynuogynai super, o labiausiai nuvylęs lankomas objektas buvo Jameos del Agua - daug mažų baltų krabiukų vulkaninėj uoloj ir tiek, neverta mokėti 9eu suaugusiam ir 4,5eu vaikui už įėjimą.

Tiek mano patirties, gerų įspūdžių ir šilto oro važiuojančioms 4u.gif
Atsakyti
[quote=kuzyte,2017 03 08, 10:17]
Klausimėliai apie Teidės parką ir ugnikalnį:
1. kiek skaičiau trip adviseri tai galima rezervuotis bilietus i funikulierių kad nestovėt didelei eilei, gal žinot per kokį tinklapį, ir ar galima keliom dienom iš eilės jei nežinom kuria diena tiksliai važiuosim...
2. Kiek maždaug laiko užtrunka pasiekti papėdę is Costa Adechės?
3 Ar parkingas mokamas?[QUOTE]
4. Jei sugalvotume tiesiog atvažiuot ir pirkt bilietą kiek maždaug laiko reiktu laukti eilėje? Ar ten gyva eile( visa laika reikia stovėt) ar gali išeit pasivaikščioti o paskui ateiti kai ateis tavo eile kilt( ant bilieto pažymėtas kilimo laikas)?
[/quote]
laba diena
1.mes prikomes bilieta ir tikrai buvau laiminga,kadangi eile bilietu buvo labai didele,o musu su jau isigytais bilietais,tiesiog iskart ejom stoti i bendra eile,kur jau laukia pakilimo,nors aisku vistiek teko apie 2val.laukti,neisivaizduoju kiek lauke tie,kas neturejo...per kur pirkom,nepamenu,bet jis ten berods buvo konkreciai dienai kiek pamenu.
3.parkingas nemokamas
4.kiek reiktu laukti turbut priklauso nuo sezono,mes vasara buvom,tai atitiknamai ir turistu tokiu metu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DijaDeima: 08 kovo 2017 - 12:37

laba diena
1.mes prikomes bilieta ir tikrai buvau laiminga,kadangi eile bilietu buvo labai didele,o musu su jau isigytais bilietais,tiesiog iskart ejom stoti i bendra eile,kur jau laukia pakilimo,nors aisku vistiek teko apie 2val.laukti,neisivaizduoju kiek lauke tie,kas neturejo...per kur pirkom,nepamenu,bet jis ten berods buvo konkreciai dienai kiek pamenu.
3.parkingas nemokamas
4.kiek reiktu laukti turbut priklauso nuo sezono,mes vasara buvom,tai atitiknamai ir turistu tokiu metu...

Aš nerizikuočiau pirkdama bilietą - nemažai žmonių net nepakyla dėl oro sąlygų (gali nekelt ir kelias dienas iš eilės :( ), nebent pinigų grąžinimo sąlygos palankios...  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 03 08, 12:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DijaDeima" data-cid="71491481" data-time="1488969265"><div><p>laba diena
3.parkingas nemokamas
4.kiek reiktu laukti turbut priklauso nuo sezono,mes vasara buvom,tai atitiknamai ir turistu tokiu metu...</p></div></blockquote><p>Aš nerizikuočiau pirkdama bilietą - nemažai žmonių net nepakyla dėl oro sąlygų (gali nekelt ir kelias dienas iš eilės verysad.gif ), nebent pinigų grąžinimo sąlygos palankios...  hmm.gif </p>

na matote,mes vasara buvom,tai tikrai tos rizikos manau minimaliai,orai vasara nuostabus.
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 03 08, 13:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DijaDeima" data-cid="71491481" data-time="1488969265"><div><p>laba diena
3.parkingas nemokamas
4.kiek reiktu laukti turbut priklauso nuo sezono,mes vasara buvom,tai atitiknamai ir turistu tokiu metu...</p></div></blockquote><p>Aš nerizikuočiau pirkdama bilietą - nemažai žmonių net nepakyla dėl oro sąlygų (gali nekelt ir kelias dienas iš eilės verysad.gif ), nebent pinigų grąžinimo sąlygos palankios...  hmm.gif </p>

mes kai buvom, tai ir nekėlė

kuzyte, apie Mascos tarpeklį daug rašyta temoj, paskaitykit
Atsakyti