Sveiki. Labai reikia pagalbos. Kovo 28 skrendam i tenerife. Busim iki balandzio 27. Tenetifeje jau trechia karta busim, tachiau tinkami apartamentai arba uzimti arba booking daugina 1 nakvynes kaina is 30. Ir sumos gerokai virsija musu biudzetus. Kur galima dar ieskoti?
QUOTE(alinka @ 2017 03 04, 22:23)
Sveiki. Labai reikia pagalbos. Kovo 28 skrendam i tenerife. Busim iki balandzio 27. Tenetifeje jau trechia karta busim, tachiau tinkami apartamentai arba uzimti arba booking daugina 1 nakvynes kaina is 30. Ir sumos gerokai virsija musu biudzetus. Kur galima dar ieskoti?
Ar bandet fasebook tenerifes lietuviai grupej parasyt?ten daznai matau siulo nuoma ilgesniam laikui.
QUOTE(DijaDeima @ 2017 03 05, 00:08)
Ar bandet fasebook tenerifes lietuviai grupej parasyt?ten daznai matau siulo nuoma ilgesniam laikui.
Viskas uzimta pas juos
QUOTE(alinka @ 2017 03 04, 21:23)
Cia paziurekite, gal ka rasite uz norima kaina
https://www.alpharoo...mp;gclsrc=aw.ds
Fb grupėje Tenerife - business ,rental, sale....yra nuomos skelbimų ;)
Nelengva bus rast, nes i jusu buvimo laika ieina Pries -po - velykine savaite, o tuo laiku senai isgraibstyta viskas...
mes per airbnb.com ieskojom, daugiau nei bookinge
QUOTE(alinka @ 2017 03 04, 23:23)
Šią žiemą pirmą kartą vykome į Tenerifę be AI (tiesa pasakius, buvo truputi neramu,kad ir daug prieš tai domėjausi dėl maisto). Apartamentus nuomavomės per airbnb. Jei nesate dar čia užsiregistravę, tai registruojantis per šią nuorodą gausite 25eur nuolaidą pirmam užsakymui: http://www.airbnb.com/c/jelenav24
Kas mums labai pasiteisino ir patiko, kad gyvenant apartamentuose nesi pririštas, gali keliauti laisvai, o užsinorėjus pavalgyti, kokioj vietinių pamėgtoj kavinėj ar nusipirkus maisto prekybos centre( kainuoja pigiau nei LT prekybos centruose) ir pasigaminti pačiam.
QUOTE(zuikaa @ 2017 03 05, 21:52)
Šią žiemą pirmą kartą vykome į Tenerifę be AI (tiesa pasakius, buvo truputi neramu,kad ir daug prieš tai domėjausi dėl maisto). Apartamentus nuomavomės per airbnb. Jei nesate dar čia užsiregistravę, tai registruojantis per šią nuorodą gausite 25eur nuolaidą pirmam užsakymui: http://www.airbnb.com/c/jelenav24
Kas mums labai pasiteisino ir patiko, kad gyvenant apartamentuose nesi pririštas, gali keliauti laisvai, o užsinorėjus pavalgyti, kokioj vietinių pamėgtoj kavinėj ar nusipirkus maisto prekybos centre( kainuoja pigiau nei LT prekybos centruose) ir pasigaminti pačiam.
TAIP TAIP. MES IRGI RENKAMES APARTAMENTUS. TIK BEDA KAD AIRBNB DAUGIAUSIAI SIULO BUTUKUS, O MANE DOMINA SUIT TIPO APARTAMENTAI SU BASEINU(BUNGALOWS)
QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 02 28, 10:57)
Tai taip, merginos, išsiaiškinau, kad pigios aviabendrovės neparduoda jungiamųjų reisų. Kaip ir sakėt, su visais lagaminais varai į išvykimą, vėl registracija ir tuomet jau į kitą lėktuvą.
Tarpas tarp skrydžių 3 valandos pas mus. Tiek pirmyn, tiek atgal.
Dėl registracijos į Monarch, atsakė, kad nemokamai turėsime registruotis oro uoste jų taip vadinamajame "stovelyje". Nu man tai čia nervotriopke kažkokia. O sakykite, ar nebūna nustatytas laiko tarpas iki kurrio tu turi būtinai registraciją atlikti ? Pvz. likus valandai iki skrydžio ?
O per tarpininkus pirkome, nes niekada nesame skridę su persėdimais ir jaučiu, kad jau nebeskrisime. Aš dar nesu tiek pažengusi, kad galėčiau pati tuos skrydžius suderinti. Plius neišėjo man jų ieškoti per tas jūsų nurodomas programas. Todėl taip ir pirkome.
Tarpas tarp skrydžių 3 valandos pas mus. Tiek pirmyn, tiek atgal.
Dėl registracijos į Monarch, atsakė, kad nemokamai turėsime registruotis oro uoste jų taip vadinamajame "stovelyje". Nu man tai čia nervotriopke kažkokia. O sakykite, ar nebūna nustatytas laiko tarpas iki kurrio tu turi būtinai registraciją atlikti ? Pvz. likus valandai iki skrydžio ?
O per tarpininkus pirkome, nes niekada nesame skridę su persėdimais ir jaučiu, kad jau nebeskrisime. Aš dar nesu tiek pažengusi, kad galėčiau pati tuos skrydžius suderinti. Plius neišėjo man jų ieškoti per tas jūsų nurodomas programas. Todėl taip ir pirkome.
Ir aš per tarpininkus skrydį Monarchu pirkau į Lanzarotę, bet reigistruosiuos pati internetu prieš parą jų puslapyje, ir manau viskas bus gerai. Pirkau per tarpininkus tik todėl, kad kortele neleido pirkti Monarch puslapyje, kaip vėliau paaiškėjo dėl banalios priežasties-nebuvo uždėta varnelė banke, kad galimi internetiniai atsiskaitymai. Dabar viskas tvarkoje, pirksiu bilietus ir Easy jetu tiesiogiai greitu laiku, manau problemų nekils. Daugiau jokių TARPININKŲ
QUOTE(zuikaa @ 2017 03 05, 19:52)
Cia tik apartamentai?
O mes buvom 2014 metais apartamentuose. Tai as tiesa pasakius menesi laiko, su dviem mazais vaikais tiek nusikaliau tuose apartamentuose,kad jokio poilsio nebuvo Dar plius vyras aisku
Maisto gaminimas, skalbimas ir tvarkymasis.. man joks poilsis
nes neturejom tiek lesu kiekviena diena eiti i kavines su vaikais.Kuriam 10 menesiu buvo ir valgyti.
Tai geriau jau viesbutukas nors su pusryciais ir vakariene
ateina kambarius sutvarko ir ramuma
QUOTE(troliuke @ 2017 03 06, 11:49)
Cia tik apartamentai?
O mes buvom 2014 metais apartamentuose. Tai as tiesa pasakius menesi laiko, su dviem mazais vaikais tiek nusikaliau tuose apartamentuose,kad jokio poilsio nebuvo Dar plius vyras aisku
nes neturejom tiek lesu kiekviena diena eiti i kavines su vaikais.Kuriam 10 menesiu buvo ir valgyti.
Ir mes keliausim su 10 menesiu kudikiu plius du vaikai 😁