Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(troliuke @ 2017 02 28, 19:15)
Kuri is mamyciu vakar ar uzvakar komentavot FB temoje, tenerifes lietuviai.
Kad masinas jie siulo 5 kart brangiau  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif
Ir saket SM informacija nieko nekainuoja  biggrin.gif  4u.gif

-------

Mes irgi masina norim nuomuotis.
Tai siulo lietuveliai tikrai kainas  biggrin.gif

Dar nori depozito 100 eur. ir dar 15 eur, plius uz benzina, kad pristatys masina i TFN orouosta.
Kaina 12 dienu siulo kazkur 150 eur ir daugiau.

Kur manau galima tikrai rasti Jusu pagalba pigiau, be jokiu + 15 eur ir depozito 100 eur  ax.gif  4u.gif

man irgi brangiau pasiūlė ir už grąžinimą TFN oro uoste norėjo+20 €, kai tuo tarpu autoreisen nieko už tai neėmė.
Bet pvz kai ėmiau iš autoreisen, tai užsisakiau su kėdutėm, bet gavau be biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 02 28, 18:15)
Kuri is mamyciu vakar ar uzvakar komentavot FB temoje, tenerifes lietuviai.
Kad masinas jie siulo 5 kart brangiau  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif
Ir saket SM informacija nieko nekainuoja  biggrin.gif  4u.gif

-------

Mes irgi masina norim nuomuotis.
Tai siulo lietuveliai tikrai kainas  biggrin.gif

Dar nori depozito 100 eur. ir dar 15 eur, plius uz benzina, kad pristatys masina i TFN orouosta.
Kaina 12 dienu siulo kazkur 150 eur ir daugiau.

Kur manau galima tikrai rasti Jusu pagalba pigiau, be jokiu + 15 eur ir depozito 100 eur  ax.gif  4u.gif

Neringa AS,dabar jau antra karta uzsisiakem,jokiu depozitu,jokiu pasleptu mokesciu,pilnas draudimas,pristato ir atiduosim TFS orouoste.Gal del North ir noretu tada mokescio kokio,nes ju ofisas pietinej kiek zinau.kainos savaitei nuo 70iki 160€,ziurint kokios masinos norit.kedutes nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2017 02 28, 21:26)
Neringa AS,dabar jau antra karta uzsisiakem,jokiu depozitu,jokiu pasleptu mokesciu,pilnas draudimas,pristato ir atiduosim TFS orouoste.Gal del North ir noretu tada mokescio kokio,nes ju ofisas pietinej kiek zinau.kainos savaitei nuo 70iki 160€,ziurint kokios masinos norit.kedutes nemokamai.

Per "Neringa as" ir mes imsim mašina, tai ta pati firma "Plus Car"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 28 vasario 2017 - 20:38
QUOTE(keistuole @ 2017 02 28, 18:13)
man irgi brangiau pasiūlė ir už grąžinimą TFN oro uoste norėjo+20 €, kai tuo tarpu autoreisen nieko už tai neėmė.
Bet pvz kai ėmiau iš autoreisen, tai užsisakiau su kėdutėm, bet gavau be biggrin.gif

O ka darete del keduciu?
Dave gal paskiau? unsure.gif

-----

Reikes nagi Neringos uzklausti, maciau kad ja giria.
Mes norim kad 4 nebutume kaip skarbonkeje biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 02 28, 21:18)
O ka darete del keduciu?
Dave gal paskiau?  unsure.gif

-----

Reikes nagi Neringos uzklausti, maciau kad ja giria.
Mes norim kad 4 nebutume kaip skarbonkeje  biggrin.gif  biggrin.gif

nebeprašiau aš jų, tiesą pasakius ir pati pamiršau, tik išvažiavus iš oro uosto prisiminiau, kad ir kėdutę užsakinėjau smile.gif

Neringa tik pietiniam oro uoste dirba, jei norite grąžint šiauriniame, tuomet bus papildomas mokestis

Bet šiaip tai man pačiai autoreisen visai patiko. Greita, aišku, paprasta. Gal jų auto parkas kiek prastesnis, bet kai aš ypatingų reikalavimų neturėjau ir iš esmės svarbiausias faktorius buvo kaina, tai man viskas tiko.
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 02 28, 12:57)
Tai taip, merginos, išsiaiškinau, kad pigios aviabendrovės neparduoda jungiamųjų reisų. Kaip ir sakėt, su visais lagaminais varai į išvykimą, vėl registracija ir tuomet jau į kitą lėktuvą.
Tarpas tarp skrydžių 3 valandos pas mus. Tiek pirmyn, tiek atgal.

Dėl registracijos į Monarch, atsakė, kad nemokamai turėsime registruotis oro uoste jų taip vadinamajame "stovelyje". Nu man tai čia nervotriopke kažkokia. O sakykite, ar nebūna nustatytas laiko tarpas iki kurrio tu turi būtinai registraciją atlikti ? Pvz. likus valandai iki skrydžio ? 

O per tarpininkus pirkome, nes niekada nesame skridę su persėdimais ir jaučiu, kad jau nebeskrisime. Aš dar nesu tiek pažengusi, kad galėčiau pati tuos skrydžius suderinti. Plius neišėjo man jų ieškoti per tas jūsų nurodomas programas. Todėl taip ir pirkome.

Kokia nesamone blink.gif ,tikrai reikalaukit tarpininkų kad Monarchui galetum namie užregistruot 24 val. iki skrydžio blink.gif ,taigi dar namuose busit, ramiai užsiregistruosit, kam jums Londone ar kur jieškot tu "stovelių", o ir paskutinem minutem registruojantis, gali vietos jau atskirai duot, aš Ryanair užsivelinai Tenerifei, tai atskirai vietas dave

O per lietuvius man viską brangiau siule, ir mašiną, ir apartamentus, buvau parašius visiem, kad noriu apartamentų už 450 eur 10 dienų, visi kaip vienas atsake, kad už tokią kainą tam laikui nieko jau nera, aš radau už 420 eur pagal mano reikalavimus su puikiu vaizdu į vandenyną
Vat tau ir tautiečiai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2017 02 28, 18:37)
trys valandos visai noprmaliai, net jei ir vėluos lėktuvas, spėsit
Na nebent jau kažkas tokio labai nenumatyto, bet tada gali ir 5 val būt mažai

Apie stovelius, tai nieko nežinau, visada internetinę registraciją imu, bet šiaip turėtų būt nustatyta, kiek prieš skrydį baigiama registracija.

O tie persėdimai nieko baisaus, vienas, antras kartas ir jau būsit pažengusi.
kas neaišku gi visuomet gali paklausti  mirksiukas.gif

Pritariu 4u.gif viskas ateina su patirtim, aš pirmą kartą kai pati viska dariau, tai naktimis nemiegojau, o dabar jau 4 ar 5 kelione taip, visur bųna pirmas kartas, paklauskit jei kas mirksiukas.gif , mum tai šį kartą viskas labai sklandžiai vyko, net mašina prabangesne gavom, nei užsakinėjom
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 02 28, 19:37)

Bet šiaip tai man pačiai autoreisen visai patiko. Greita, aišku, paprasta. Gal jų auto parkas kiek prastesnis, bet kai aš ypatingų reikalavimų neturėjau ir iš esmės svarbiausias faktorius buvo kaina, tai man viskas tiko.

keistuole, apie sita autoreisein kalbam 4u.gif

http://www.arcarhire...autoreisen.html

mes irgi cia apsistosime.
kaina prieina mums.. ir nereikes sukti galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 03 01, 10:52)

Pritariu  4u.gif  viskas ateina su patirtim, aš pirmą kartą kai pati viska dariau, tai naktimis nemiegojau, o dabar jau 4 ar 5 kelione taip, visur bųna pirmas kartas, paklauskit jei kas  mirksiukas.gif , mum tai šį kartą viskas labai sklandžiai vyko, net mašina prabangesne gavom, nei užsakinėjom

mums tai tik funikulierius nekėlė, o daugiau irgi jokių nesklandumų
na ir pirmą dieną kiaurai pylė lietus
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2017 03 01, 11:51)
keistuole, apie sita autoreisein kalbam  4u.gif

http://www.arcarhire...autoreisen.html

mes irgi cia apsistosime.
kaina prieina mums.. ir nereikes sukti galvos  biggrin.gif

taip apie šitą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 02 27, 22:46)
Sveikos,

Šiais metais susiruošėm ir mes į Tenerifę. Skrydis su persėdimu Londone. Pirkau per ryanair - skrydis.lt. Niekada anksčiau su persėdimais nesame skridę, todėl kilo keli klausimai, į kuriuos gal padėtumėte atsakyti:

1) Mes skrendam pirmyn iki Londono su Ryanair, is ten iki Tenerifes su Monarch. Atgal abu skrydziai rainų. Kaip vyksta registracija ? Kadangi pirkau per tą firmą (skrydis.lt), jie nurodo, kad atlieka registraciją patys, bet ar į abu skrydžius ? Gal kam teko kada skristi taip ?
2) Na ir antras klausimas. Kaip ten būna jeigu kartais pavėluoji įį skrydį ? Perkiesi kitus bilietus ir viską apmoki jau pats, ar ne ? Nesvarbu, kad jie nurodo, kad yra 100 procentinė skrydžių suderinamumo garantija ?

Ačiū smile.gif

Bent jau anksciau draudimo brokeriai siule draudima-vadinosi "slrydzio jungties draudimas",kazkas panasaus. Tai pavelavus,nauju bilietu kaina apmoketu draudimas.
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 02 27, 23:46)
Sveikos,

Šiais metais susiruošėm ir mes į Tenerifę. Skrydis su persėdimu Londone. Pirkau per ryanair - skrydis.lt. Niekada anksčiau su persėdimais nesame skridę, todėl kilo keli klausimai, į kuriuos gal padėtumėte atsakyti:

2) Na ir antras klausimas. Kaip ten būna jeigu kartais pavėluoji įį skrydį ? Perkiesi kitus bilietus ir viską apmoki jau pats, ar ne ? Nesvarbu, kad jie nurodo, kad yra 100 procentinė skrydžių suderinamumo garantija ?

Ačiū smile.gif

Mano liudna patirtis su skrydziai.lt
http://www.delfi.lt/...s.d?id=73664626

Gincas iki siol tesiasi. 100proc jungties garantijos blefa jie jau istryne is savo tinklalapio, jei irodysiu kad tokia garantija jie eskalavo, gal pavyks susigrazinti pinigus, ziurint kaip vartotoju teises i tai paziures. Betkokiu atveju esam sede i backa vienos keliones keturiems zmonems kainai. Bet nusipirkom kitus bilietus jau patys per ryanaira. Daugiau jokiu tarpininku...
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2017 03 02, 21:43)
Mano liudna patirtis su skrydziai.lt
http://www.delfi.lt/...s.d?id=73664626

Gincas iki siol tesiasi. 100proc jungties garantijos blefa jie jau istryne is savo tinklalapio, jei irodysiu kad tokia garantija jie eskalavo, gal pavyks susigrazinti pinigus, ziurint kaip vartotoju teises i tai paziures. Betkokiu atveju esam sede i backa vienos keliones keturiems zmonems kainai. Bet nusipirkom kitus bilietus jau patys per ryanaira. Daugiau jokiu tarpininku...

net isigandau, mes kovo gale ir skrendam i tenerife, bilietai pirktai skrydziai.lt, o kur jus pasitikrinot reisus (savarankiskai pirma kart taip skrendam). as ir atsimenu ju pl buvo skrydziu garantija
Atsakyti
Gruodzio men buvo delfi straipsnis, kad skrydziai blefuoja, as l.issigandau, pradejau skaityt atsiliepimus, o jie buvo neisgeriausiu, tai pagal reiso numerius (kur yra FR ir skaiciukai) susiziurejau skrydzius bendruosius, jau tada vienos skrydzio nebuvo, as pamaniau na gal skrydziai lt geriau zino yra ar nera ten..rezervacijos numeriu jie neduoda, per didziausius gincus gavau tuos numerius, bet patikrint vel nieko negalejau, nes tam el.pastas reikalingas, kurio jie man neparase atseit nezino biggrin.gif, rasiau i ryanaira, jie patikino kad jokie atsaukimai ir skrydziu keitimai nebuvo daromi tuo laikotarpiu..

Nenoriu nieko gazdinti, gal cia tik man taip nepasiseke..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nitrozilas: 02 kovo 2017 - 23:02