QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 02 28, 12:57)
Tai taip, merginos, išsiaiškinau, kad pigios aviabendrovės neparduoda jungiamųjų reisų. Kaip ir sakėt, su visais lagaminais varai į išvykimą, vėl registracija ir tuomet jau į kitą lėktuvą.
Tarpas tarp skrydžių 3 valandos pas mus. Tiek pirmyn, tiek atgal.
Dėl registracijos į Monarch, atsakė, kad nemokamai turėsime registruotis oro uoste jų taip vadinamajame "stovelyje". Nu man tai čia nervotriopke kažkokia.
O sakykite, ar nebūna nustatytas laiko tarpas iki kurrio tu turi būtinai registraciją atlikti ? Pvz. likus valandai iki skrydžio ?
O per tarpininkus pirkome, nes niekada nesame skridę su persėdimais ir jaučiu, kad jau nebeskrisime. Aš dar nesu tiek pažengusi, kad galėčiau pati tuos skrydžius suderinti. Plius neišėjo man jų ieškoti per tas jūsų nurodomas programas. Todėl taip ir pirkome.
Kokia nesamone
,tikrai reikalaukit tarpininkų kad Monarchui galetum namie užregistruot 24 val. iki skrydžio
,taigi dar namuose busit, ramiai užsiregistruosit, kam jums Londone ar kur jieškot tu "stovelių", o ir paskutinem minutem registruojantis, gali vietos jau atskirai duot, aš Ryanair užsivelinai Tenerifei, tai atskirai vietas dave
O per lietuvius man viską brangiau siule, ir mašiną, ir apartamentus, buvau parašius visiem, kad noriu apartamentų už 450 eur 10 dienų, visi kaip vienas atsake, kad už tokią kainą tam laikui nieko jau nera, aš radau už 420 eur pagal mano reikalavimus su puikiu vaizdu į vandenyną
Vat tau ir tautiečiai
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2017 02 28, 18:37)
trys valandos visai noprmaliai, net jei ir vėluos lėktuvas, spėsit
Na nebent jau kažkas tokio labai nenumatyto, bet tada gali ir 5 val būt mažai
Apie stovelius, tai nieko nežinau, visada internetinę registraciją imu, bet šiaip turėtų būt nustatyta, kiek prieš skrydį baigiama registracija.
O tie persėdimai nieko baisaus, vienas, antras kartas ir jau būsit pažengusi.
kas neaišku gi visuomet gali paklausti
Pritariu
viskas ateina su patirtim, aš pirmą kartą kai pati viska dariau, tai naktimis nemiegojau, o dabar jau 4 ar 5 kelione taip, visur bųna pirmas kartas, paklauskit jei kas
, mum tai šį kartą viskas labai sklandžiai vyko, net mašina prabangesne gavom, nei užsakinėjom