Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

Tai, jeigu pirko 4 skirtingus skrydzius, tuomet taip. 

Bet, paprastai jeigu perki su persedimu, perki viena skrydi, ir nesvarbu su kuo skrendi. 

Nu, gal is LT kitaip, bijau smarkiai gincytis. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 02 28, 10:39)
<p>Tai, jeigu pirko 4 skirtingus skrydzius, tuomet taip. </p><p>Bet, paprastai jeigu perki su persedimu, perki viena skrydi, ir nesvarbu su kuo skrendi. </p><p>Nu, gal is LT kitaip, bijau smarkiai gincytis. </p>

rynair nenupirksi vieno skrydzio, jie jokiu jungiamuju nesiulo........ pavelavai, perki nauja bilieta teko ne karta girdeti, kad pazystami pirkosi, paciai kai skridau viskas ok buvo, bet va savaite pries skrydi Rygoje snygis buvo, lektuvai nekilo, tai visa saviate iki skrydzio net negera buvo, o jeigu..... kazkam yra buve kad Londone neleido lektuvam leistis, nukreipe i kita oro uosta...... na visada rizika yra, agentai laikus suderina, bet jeigu problemos skrydzio metu tai jau tampa nebe ju problemos. Dazniausiai viskas gerai buna....... va pazystama pirkosi bilietus pries puse metu, vieno skrydzio laika paankstino ir antras lektuvas kyla net nenusileidus pirmam lektuvui, tai del pakeitimo pinigus siule grazinti, o va to pirmo reiso pinigu negrazino, nes ten niekas nesikeite ir kad tu nespeji i ta kita lektuva ir tau jau nebereikia to bilieto jeigu jau nesusiderina jau ne ju bedos......
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 02 28, 09:39)
<p>Tai, jeigu pirko 4 skirtingus skrydzius, tuomet taip. </p><p>Bet, paprastai jeigu perki su persedimu, perki viena skrydi, ir nesvarbu su kuo skrendi. </p><p>Nu, gal is LT kitaip, bijau smarkiai gincytis. </p>

tai ir pirko 4 atskirus, nenusipirksi nei su rynairu nei su wizairu jokių persėdimu
nežinau kaip su monarchu, bet jis gi irgi pigių skrydžių bendrovė, tai ko gero kažkas panašaus
Atsakyti

Bet, paprastai jeigu perki su persedimu, perki viena skrydi, ir nesvarbu su kuo skrendi. 

Nu, gal is LT kitaip, bijau smarkiai gincytis. 

butent, kad svarbu su kuo skrendi. vienos avia kompanijos pardavineja jungiamuosius skrydzius, kitos ne. salis cia ne prie ko.

Atsakyti
Tai taip, merginos, išsiaiškinau, kad pigios aviabendrovės neparduoda jungiamųjų reisų. Kaip ir sakėt, su visais lagaminais varai į išvykimą, vėl registracija ir tuomet jau į kitą lėktuvą.
Tarpas tarp skrydžių 3 valandos pas mus. Tiek pirmyn, tiek atgal.

Dėl registracijos į Monarch, atsakė, kad nemokamai turėsime registruotis oro uoste jų taip vadinamajame "stovelyje". Nu man tai čia nervotriopke kažkokia. O sakykite, ar nebūna nustatytas laiko tarpas iki kurrio tu turi būtinai registraciją atlikti ? Pvz. likus valandai iki skrydžio ?

O per tarpininkus pirkome, nes niekada nesame skridę su persėdimais ir jaučiu, kad jau nebeskrisime. Aš dar nesu tiek pažengusi, kad galėčiau pati tuos skrydžius suderinti. Plius neišėjo man jų ieškoti per tas jūsų nurodomas programas. Todėl taip ir pirkome.
Atsakyti
Koks geras pasiūlymas:
http://kelionesperva...l...amp;pg=[]=%3Fsid%3Dgeql77fft98boa2feu3sjlchanmgbl7j%26lang%3Dlt%26sd%3D28.02.2017%26ed%3D14.03.2019%26dp%3D0x576172737a617761%26tt%3DF%26ds%3D15_176%26sp%3D4%26st%3DPA%26d2%3DITAK%26hc%3DTFSCALA%26g%3D33279
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 02 28, 10:57)
Tai taip, merginos, išsiaiškinau, kad pigios aviabendrovės neparduoda jungiamųjų reisų. Kaip ir sakėt, su visais lagaminais varai į išvykimą, vėl registracija ir tuomet jau į kitą lėktuvą.

Dėl registracijos į Monarch, atsakė, kad nemokamai turėsime registruotis oro uoste jų taip vadinamajame "stovelyje". Nu man tai čia nervotriopke kažkokia. O sakykite, ar nebūna nustatytas laiko tarpas iki kurrio tu turi būtinai registraciją atlikti ? Pvz. likus valandai iki skrydžio ? 

O per tarpininkus pirkome, nes niekada nesame skridę su persėdimais ir jaučiu, kad jau nebeskrisime. Aš dar nesu tiek pažengusi, kad galėčiau pati tuos skrydžius suderinti. Plius neišėjo man jų ieškoti per tas jūsų nurodomas programas. Todėl taip ir pirkome.

Laikas yra mirksiukas.gif . Turėtų būti nurodoma jų puslapyje. Wizzair, berods, nemokamai leidžia registruotis likus minimum 4 val prieš skrydį.
O ką ten derint? Skrydis. lt pasižiūrėjot, kaip sudėliojo reisus, jei tinka, atsidarot oro linijų puslapį ir perkat bigsmile.gif . Ir nemokat jokiems tarpininkams nieko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 28 vasario 2017 - 11:21
Na tai kitą kartą jau žinosiu. O apskritai tie mūsų tarpininkai tai sukčių sukčiai. Registraciją galima atlikti likus 2 valandoms iki skrydžio. Bent jau man atsakė taip. O Internetu aš jos negaliu atlikti, nes matai, aš nusipirkau tokį bilietą, kai registraciją gali atlikti tik oro uoste. Anot jų , nemokamai. Bet niekada negali žinoti, ar ne ? Klausimas - kur buvo parašyta, kad perku tokį bilietą ? Niekur. Ir dar tą užrašą klaidinantį uždeda - dėl jungties garantijos. Į mano klausimą, ką tai reiškia, tyla.

O informacija dabar matau tokią, lyg bučiau užsisakius skrydį Vilnius- Tenerifė. Tiesiog, ima ir klaidina sąmoningai žmones.
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2017 02 28, 10:57)

trys valandos visai noprmaliai, net jei ir vėluos lėktuvas, spėsit
Na nebent jau kažkas tokio labai nenumatyto, bet tada gali ir 5 val būt mažai

Apie stovelius, tai nieko nežinau, visada internetinę registraciją imu, bet šiaip turėtų būt nustatyta, kiek prieš skrydį baigiama registracija.

O tie persėdimai nieko baisaus, vienas, antras kartas ir jau būsit pažengusi.
kas neaišku gi visuomet gali paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuri is mamyciu vakar ar uzvakar komentavot FB temoje, tenerifes lietuviai.
Kad masinas jie siulo 5 kart brangiau biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Ir saket SM informacija nieko nekainuoja biggrin.gif 4u.gif

-------

Mes irgi masina norim nuomuotis.
Tai siulo lietuveliai tikrai kainas biggrin.gif

Dar nori depozito 100 eur. ir dar 15 eur, plius uz benzina, kad pristatys masina i TFN orouosta.
Kaina 12 dienu siulo kazkur 150 eur ir daugiau.

Kur manau galima tikrai rasti Jusu pagalba pigiau, be jokiu + 15 eur ir depozito 100 eur ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 02 28, 20:15)
Kuri is mamyciu vakar ar uzvakar komentavot FB temoje, tenerifes lietuviai.
Kad masinas jie siulo 5 kart brangiau  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif
Ir saket SM informacija nieko nekainuoja  biggrin.gif  4u.gif

-------

Mes irgi masina norim nuomuotis.
Tai siulo lietuveliai tikrai kainas  biggrin.gif

Dar nori depozito 100 eur. ir dar 15 eur, plius uz benzina, kad pristatys masina i TFN orouosta.
Kaina 12 dienu siulo kazkur 150 eur ir daugiau.

Kur manau galima tikrai rasti Jusu pagalba pigiau, be jokiu + 15 eur ir depozito 100 eur  ax.gif  4u.gif

Taip ir nesupratau, tai pigiau ar brangiau lietuviai nuomoja?
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 02 20, 20:00)

Mes tai CICAR likom patenkinti, pilnas draudimas, mašina gavom prabangesne, negu užsakinėjom, užstata už kūrą gražino nieko netikrinant  smile.gif

Aisku pas CICAR didesnis masinu pasirinkimas, negu pvz pas Autoreisen.
Bet CICAR pvz ima uz vaikiskas kedutes.Kaip Autoreisen neima.
ir kaina mazesne. nebent yra kokie paslepti mokesciai dar ax.gif

as pvz is cia jei rezervuoju masina

http://www.arcarhire...bookings-P2.php

geguzes 4-16 d.
12 dienu
SEAT IBIZA gaunasi 156 eur

ar cia jau visa kaina bus? 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 28, 17:23)
Taip ir nesupratau, tai pigiau ar brangiau lietuviai nuomoja?

Va man kiek siulo.
uz 11 dienu.( mums reikia 12 dienu)

165 eur
ir 100 eur depozitas.
Aisku ji grazins. bet vistiek biggrin.gif ax.gif

Turime toyota corola Verso 11 dienu kaina butu 150 € galime pristatyti i oro uosta ir ten atsiimti butu +15€ (kuro islaidoms padengti) taip pat reikalingas 100€ deopozitas jeigu pamestumete rakta arba nutemptu automobili pastatyta neleistinoje vietoje. Tai tokie butu reikalavimai

Kitas siulo va taip savaite nuo 100 eur eina.ir turbot uz 100 eur tikrai kokia skarbonke bus dvieju duru. biggrin.gif

Savaites kaina nuo 100 iki 180eu, priklausomai nuo automobilio
Atsakyti