Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(JEma @ 2017 02 14, 14:34)
Aciu, tikrai padejot. Teides link tikrai vaziuosim... Tad suprantu ir vesesnio oro gausim. Bet tos striukytes... uztenka tos plonos plonos pukinukes? Kur susipakuoja i maza maisiuka? Ar siltesniu reikia? Nes su vyru taip vakar ir diskutavom, kad reikia vaziuot su siltesniais ir iskart su tom striukytem kuriu gali ten prireikti nes iki oro uosto vistiek su auto varysim.

Ir dar gal galit patarti iskart del aprangos vaziuojant i Maskos tarpekli? Speju karsta? Ka pasiimt su savim ir kokia avalyne? Jei ten su baltais Conversais busiu tai bus AMEN ir jiems ir mano kojytems ar ne? biggrin.gif  rolleyes.gif

Čia tos plonos pukinukes jums tikrai užteks, žiurėkit kad iš LT važiuot tik nebutu šalta, o į Maską mes tik važiavom su mašiną, tai viršuje pakankamai vėsu būvo, mes nesileidom, bet batų tikrai labai patogių reikia rolleyes.gif
Atsakyti

Atsakyti

Aciu, tikrai padejot. Teides link tikrai vaziuosim... Tad suprantu ir vesesnio oro gausim. Bet tos striukytes... uztenka tos plonos plonos pukinukes? Kur susipakuoja i maza maisiuka? Ar siltesniu reikia? Nes su vyru taip vakar ir diskutavom, kad reikia vaziuot su siltesniais ir iskart su tom striukytem kuriu gali ten prireikti nes iki oro uosto vistiek su auto varysim.

Ir dar gal galit patarti iskart del aprangos vaziuojant i Maskos tarpekli? Speju karsta? Ka pasiimt su savim ir kokia avalyne? Jei ten su baltais Conversais busiu tai bus AMEN ir jiems ir mano kojytems ar ne? biggrin.gifrolleyes.gif

Uztenka tos plonos striukes.Mes irgi taip darom,kad iki oro uosto vaziuojam su normaliom striukem,paskui jas paliekam masinoj ir isskrendam su tom plonom.Parskrendam dedames siltas ir vaziuojam namo.

Puikiausiai pereisit Maska su Conversais.Cia tik kokie vokieciai su visa amunicija vaiksto.Mes su plonais sportbais vyras ,ir su guminiais sportbais as,pravarem normaliai.O Conversus issiplausit grize jeigu ka.

Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2017 02 14, 12:34)
Ir dar gal galit patarti iskart del aprangos vaziuojant i Maskos tarpekli? Speju karsta? Ka pasiimt su savim ir kokia avalyne? Jei ten su baltais Conversais busiu tai bus AMEN ir jiems ir mano kojytems ar ne? biggrin.gif  rolleyes.gif

O aš nerekomenduoju su konversais varyt. Na, bet svarbiausia, kad neslystų batai ant drėgnų akmenų. Vandens pasiimkit. Ir nėra tas kelias toks paprastas, kaip gali pasirodyt iš kai kurių pasakymų.

Aš nėjau, vyras ėjo, tai sakė, kad tikėjosi, kad bus lengviau (per 3 val. nuėjo). Ten vietomis gana statu, kažkur reikėjo ir už virvės laikytis leidžiantis, pro visokias olas lįsti.

Įkelsiu kelias nuotraukas, pati spręskit, ar šis kelias jums atrodo tinkamas eiti su baltais konversais:

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Aciu uz foto ;) Labai padejot. Matau, kad imsiu ir kedukus odinukus, gaila baltu Conversu biggrin.gif Kiek suprantu ten geriausia su tokia ale sportine apranga varyt? Maikute, sortukai? Dzinsai tikriausiai per siltas rubas?
Atsakyti
Sveikos, vasario 24 ir mes išlekiam į Gran canaria. Būsim dvi savaites. Keliaujam 2 suaugę ir 2,5 metų vaikas. Anksčiau kai keliaudavom susitalpinom į rankinį bagažą, tačiau dabar mažoji daro ant puodo, tai nėra kaip vežtis biggrin.gif. Klausimas ar kainos GC yra normalios, na pvz LT lygio? Radau tik kad kvepalai pigūs, o kaip vsa kita? Kalbu ne aie maistą, na mintis tokia, kad jei reiktų puoduka nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2017 02 15, 22:36)
Aciu uz foto ;) Labai padejot. Matau, kad imsiu ir kedukus odinukus, gaila baltu Conversu biggrin.gif Kiek suprantu ten geriausia su tokia ale sportine apranga varyt? Maikute, sortukai? Dzinsai tikriausiai per siltas rubas?

Mes praėjome su marškinėliais ir šortais, tada karšta buvo, batų gaila, visi šviesūs odiniai buvo suvaryti ir subraižyti nuo įvairių akmenų.

Atsakyti
Mes jau namie smile.gif
Buvo gera , norėčiau dar kada grįžt smile.gif
Tai perduodam estafete kitom 4u.gif
P.S. Tenerife mus palydėjo lietumi smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Kokiose parkingose paliekate masinas Varsuvoje.?
Atsakyti
Sveiki,
mano atostogos Fuerteventūroje jau baigėsi. Norėdama padėkoti už informaciją, kurią radau čia, dalinuosi savo kelionės detalėmis. Jei reikės kokios informacijos apie šią nuostabią salą - aš Jūsų paslaugoms.
Gerų kelionių 4u.gif

http://konepametus.b...ra-i-dalis.html

Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 02 16, 14:37)
Mes jau namie  smile.gif
Buvo gera , norėčiau dar kada grįžt  smile.gif
Tai perduodam estafete kitom  4u.gif
P.S. Tenerife mus palydėjo lietumi  smile.gif

Peremem estefete. Siandien atvykom. Kaaarsta. Viskas super. 19.40val buvo 20 silumos. Jokio vejo. Nu kaifas. Kad tik visos dienos tokios. Esam pietuose Costa Adeje 😉
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2017 02 15, 22:36)

Aš žinokit ėjau su kedais, kurie slysta, tai momentais vargau, nes daug šlapių vietų
Su džinsais irgii nepatogu
Atsakyti