QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 13, 17:39)
Šiuo metu labai permainingi. Buvo tikrai šilta, o dabar vos 15. Tai dėkite visokių
Nežinau, kur Jus esat, gal kur kalnuose,
, ką tik grįžom iš La Arenos paplūdimio, tai orai +24, vanduo +17, raudona veliava, gelbetojai leidžia tik braidyti netoli kranto, bet bangos kai duoda, visas šlapias, pilnas paplūdimys lietuvių, visur girdžiu
Dvi dienos buvo paskelbtas įspėjimas del štormo, pas mus prie Los Gigantes visi paplūdimiai buvo uždaryti, bet šalta nebuvo, diena buvo +18 kokie, bet už vėjo tai pakankamai šilta
Ispanai užsidėjo pukines striukes ir žieminius batus
, bet mes diena trumpom rankovem buvom, o prie El Medano tai žmones deginosi ir vakar, ten vėjas buvo mažesnis
Dėl rubų, tai aš patarčiau šiltus rubus tik tuos kurie ant saves, nevažiuosit gi su šortais, tikrai dekit ir šortus, ir sukneles, bet vakarais gali prireikti megztuko ir ilgų kelnių
, į kalnus jei važiuosit, tai galit ir striukės į bagažinę įmest, o šiaip čia šilta ir gera
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 13, 19:32)
Prašom webcam tiesoginės transliacijos iš skirtingų Tenerifės vietovių:
https://www.skylinew...e-tenerife.html
Matosi, kad žmonės su maikutėm vaikšto. Ir orus ten rašo, pvz., Los Gigantes saulėta ir 22 laipsniai (man jau karšta saulėj prie tiek
). Ir išvis, kitoks ten oras, todėl šilčiau jaučiasi nei tiek pat laipsnių LT.
Tikrai čia jaučiasi šilčiau, jei rodo +22, tai man kaip LT kokie +26,+27, dabar ispanų prognezė rodo savaitei + 20, +22, bet ištikruju orų ir čia niekas neatspėja