Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

Nežinau, kažkas anksčiau rašė, kad buna jei sniegas tai ir funikuliorai nekyla, bet 15-16 mačiau bus labai šilta, tai ko gero jau nebus sniego, galėsit kopt biggrin.gif

Kad šilta ir geras oras, tai tikrai dar neužtikrina, kad funikulierius veiks... Mes kai važiavome, buvo giedras ir gražus rytas, ir net nebuvo minčių kad gali neleisti kilti į Teidę.. Deja, deja... Nuvykus pasakė, kad viršuje prisnigę ir kelias dienas žada nekelti į viršų... Taip ir likome nepabuvoję viršuje, nors buvom ir leidimus išsiėmę kopimui į viršūnę :( 

Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2017 02 13, 09:21)

Tik i viena puse 120. Tai cia gi daug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 02 13, 08:45)
<p></p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Vėja2" data-cid="71436097" data-time="1486939222"><div><p>Nežinau, kažkas anksčiau rašė, kad buna jei sniegas tai ir funikuliorai nekyla, bet 15-16 mačiau bus labai šilta, tai ko gero jau nebus sniego, galėsit kopt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kad šilta ir geras oras, tai tikrai dar neužtikrina, kad funikulierius veiks... Mes kai važiavome, buvo giedras ir gražus rytas, ir net nebuvo minčių kad gali neleisti kilti į Teidę.. Deja, deja... Nuvykus pasakė, kad viršuje prisnigę ir kelias dienas žada nekelti į viršų... Taip ir likome nepabuvoję viršuje, nors buvom ir leidimus išsiėmę kopimui į viršūnę verysad.gif </p>

blogiausiai, kad paskui leidimai taip ir nuplaukia, jei tarkim kitą dieną jau kelia
Atsakyti
Tai kaip ten su tais orais? Ziuriu visi tik gasdina... Kokius rubus i lagamina krautis? Trumpom ar ilgom rankovem, dzinsus ar sukneles? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2017 02 13, 15:37)
Tai kaip ten su tais orais? Ziuriu visi tik gasdina... Kokius rubus i lagamina krautis? Trumpom ar ilgom rankovem, dzinsus ar sukneles? biggrin.gif

Šiuo metu labai permainingi. Buvo tikrai šilta, o dabar vos 15. Tai dėkite visokių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2017 02 13, 14:37)

Prašom webcam tiesoginės transliacijos iš skirtingų Tenerifės vietovių: https://www.skylinew...e-tenerife.html

Matosi, kad žmonės su maikutėm vaikšto. Ir orus ten rašo, pvz., Los Gigantes saulėta ir 22 laipsniai (man jau karšta saulėj prie tiek biggrin.gif ). Ir išvis, kitoks ten oras, todėl šilčiau jaučiasi nei tiek pat laipsnių LT.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 13, 17:39)
Šiuo metu labai permainingi. Buvo tikrai šilta, o dabar vos 15. Tai dėkite visokių 4u.gif

Nežinau, kur Jus esat, gal kur kalnuose, biggrin.gif , ką tik grįžom iš La Arenos paplūdimio, tai orai +24, vanduo +17, raudona veliava, gelbetojai leidžia tik braidyti netoli kranto, bet bangos kai duoda, visas šlapias, pilnas paplūdimys lietuvių, visur girdžiu biggrin.gif
Dvi dienos buvo paskelbtas įspėjimas del štormo, pas mus prie Los Gigantes visi paplūdimiai buvo uždaryti, bet šalta nebuvo, diena buvo +18 kokie, bet už vėjo tai pakankamai šilta
Ispanai užsidėjo pukines striukes ir žieminius batus biggrin.gif , bet mes diena trumpom rankovem buvom, o prie El Medano tai žmones deginosi ir vakar, ten vėjas buvo mažesnis

Dėl rubų, tai aš patarčiau šiltus rubus tik tuos kurie ant saves, nevažiuosit gi su šortais, tikrai dekit ir šortus, ir sukneles, bet vakarais gali prireikti megztuko ir ilgų kelnių biggrin.gif , į kalnus jei važiuosit, tai galit ir striukės į bagažinę įmest, o šiaip čia šilta ir gera biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 13, 19:32)
Prašom webcam tiesoginės transliacijos iš skirtingų Tenerifės vietovių: https://www.skylinew...e-tenerife.html

Matosi, kad žmonės su maikutėm vaikšto. Ir orus ten rašo, pvz., Los Gigantes saulėta ir 22 laipsniai (man jau karšta saulėj prie tiek biggrin.gif ). Ir išvis, kitoks ten oras, todėl šilčiau jaučiasi nei tiek pat laipsnių LT.

Tikrai čia jaučiasi šilčiau, jei rodo +22, tai man kaip LT kokie +26,+27, dabar ispanų prognezė rodo savaitei + 20, +22, bet ištikruju orų ir čia niekas neatspėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 02 13, 19:32)

Dėl rubų, tai aš patarčiau šiltus rubus tik tuos kurie ant saves, nevažiuosit gi su šortais, tikrai dekit ir šortus, ir sukneles, bet vakarais gali prireikti megztuko ir ilgų kelnių  biggrin.gif , į kalnus jei važiuosit, tai galit ir striukės į bagažinę įmest, o šiaip čia šilta ir gera  biggrin.gif

maniškis vienas tai jau pasiruošęs buvo su šortais važiuot smile.gif
kažkaip sunku vaikams persiorientuoti, kad ryte minusas, vakare jau maudytis galima
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 02 13, 22:11)
kažkaip sunku vaikams persiorientuoti, kad ryte minusas, vakare jau maudytis galima

Tai kad taip nebūna. Ryte (ar naktį) retai mažiau 15 nupuola, todėl su šortais nuo pat ryto galima laiką leisti. Vakarais anksti temsta žiemą ir temperatūra kiek krinta, tai tiesiog natūraliai nesinori trumpom kelnėm lakstyti.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 02 13, 23:11)

Man pačiai sunku persiorientoti ,žiuriu FB,mano draugai nuotraukas įdėjo iš LT su sniegų, galvoju kodel čia sniegas biggrin.gif , o pro mokyklą važiuojam, mokyklinukai lauke su uniformom, sakau ,kodel čia vaikai vasara mokosi? pasiklydau realybėje, biggrin.gif , kaip dabar reikes grįžt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2017 02 13, 22:47)
Tai kad taip nebūna. Ryte (ar naktį) retai mažiau 15 nupuola, todėl su šortais nuo pat ryto galima laiką leisti. Vakarais anksti temsta žiemą ir temperatūra kiek krinta, tai tiesiog natūraliai nesinori trumpom kelnėm lakstyti.

Turbūt turi omeny, kad išskrendant iš Lietuvos minusas biggrin.gif

QUOTE(Vėja2 @ 2017 02 14, 01:35)
o pro mokyklą važiuojam, mokyklinukai lauke su uniformom, sakau ,kodel čia vaikai vasara mokosi?

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 02 13, 19:32)
Nežinau, kur Jus esat, gal kur kalnuose,  biggrin.gif , ką tik grįžom iš La Arenos paplūdimio, tai orai +24, vanduo +17, raudona veliava, gelbetojai leidžia tik braidyti netoli kranto, bet bangos kai duoda, visas šlapias, pilnas paplūdimys lietuvių, visur girdžiu  biggrin.gif
Dvi dienos buvo paskelbtas įspėjimas del štormo, pas mus prie Los Gigantes visi paplūdimiai buvo uždaryti, bet šalta nebuvo, diena buvo +18 kokie, bet už vėjo tai pakankamai šilta
  Ispanai užsidėjo pukines striukes ir žieminius batus  biggrin.gif , bet mes diena trumpom rankovem buvom, o prie El Medano tai žmones deginosi ir vakar, ten vėjas buvo mažesnis

Dėl rubų, tai aš patarčiau šiltus rubus tik tuos kurie ant saves, nevažiuosit gi su šortais, tikrai dekit ir šortus, ir sukneles, bet vakarais gali prireikti megztuko ir ilgų kelnių  biggrin.gif , į kalnus jei važiuosit, tai galit ir striukės į bagažinę įmest, o šiaip čia šilta ir gera  biggrin.gif

Papildyta:

Tikrai čia jaučiasi šilčiau, jei rodo +22, tai man kaip LT kokie +26,+27, dabar ispanų prognezė rodo savaitei + 20, +22, bet ištikruju orų ir čia niekas neatspėja  biggrin.gif

Aciu, tikrai padejot. Teides link tikrai vaziuosim... Tad suprantu ir vesesnio oro gausim. Bet tos striukytes... uztenka tos plonos plonos pukinukes? Kur susipakuoja i maza maisiuka? Ar siltesniu reikia? Nes su vyru taip vakar ir diskutavom, kad reikia vaziuot su siltesniais ir iskart su tom striukytem kuriu gali ten prireikti nes iki oro uosto vistiek su auto varysim.

Ir dar gal galit patarti iskart del aprangos vaziuojant i Maskos tarpekli? Speju karsta? Ka pasiimt su savim ir kokia avalyne? Jei ten su baltais Conversais busiu tai bus AMEN ir jiems ir mano kojytems ar ne? biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti