Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(I.Elija @ 2017 02 11, 18:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DijaDeima" data-cid="71432299" data-time="1486804577"><div><p>Bookingas,arba jei kitam puslapy uzsakinejam,kai suvedi kiek zmoniu,automatiskai ismeta pasiulymus...</p></div></blockquote><p></p><p>Tai Bookingas ir meta kiek zmoniu ir kiek kambariu jums reikia.Jeigu isfiltruosit kad 4 zmones ir 1 kambarys,tai visus ir patalpins viename,jeigu isfiltruosit kad 4 zmones ir 2 kambariai taip ir duos.Taigi viskas per filtrus eina.Ir visi webai taip pat meta.</p>

Deja ne.isfiltruoju 1kambat.vistiek meta man pasiulyma 2kambariu.tiesiog gal ne visi turi dideliu kambariu arba galvoja.kad 3suauge 1kambary nelabai gyvent nori..zodziu paskutine kelione i Bulgarija irgi dave 2kamb.nuvaziavus bandziau tartis vietoj.bet nesutiko.turejom 2km.ir visai neblogai grustis nereikejo...draugams su 3vaikais irgi daznai 2kam.siulo.viena kart sake uzsisake 1tai nuvykus tiesiog nepieme viesbutis.liepe imti 2kamb.nes papildomos lovos nestato...
Atsakyti

Deja ne.isfiltruoju 1kambat.vistiek meta man pasiulyma 2kambariu.tiesiog gal ne visi turi dideliu kambariu arba galvoja.kad 3suauge 1kambary nelabai gyvent nori..zodziu paskutine kelione i Bulgarija irgi dave 2kamb.nuvaziavus bandziau tartis vietoj.bet nesutiko.turejom 2km.ir visai neblogai grustis nereikejo...draugams su 3vaikais irgi daznai 2kam.siulo.viena kart sake uzsisake 1tai nuvykus tiesiog nepieme viesbutis.liepe imti 2kamb.nes papildomos lovos nestato...

Idomiai kaip.Keliauju tikrai labai daug,praktiskai kas menesi arba pora kartu per men,bet taip tikrai man nepapuole.Kaip gaunu patvirtinimus iskarto buna parasyta del kambariu kiekio.Netgi lovas kambaryje pasirenku.Bet gi kaip jau bookinat jums buna iskarto meta kiek kambarys talpina zmoniu,kokia jo kvadratura,kokie baldai ten yra.Dar gi buna prierasai kad papildomos lovos nestato.Gal LT bookingo sistema meta kita informacija?Nes man meta viska-maitinimo tipa,atsuma nuo centro,kvadratura ir tt

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2017 02 11, 22:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DijaDeima" data-cid="71433643" data-time="1486842640"><div><p>Deja ne.isfiltruoju 1kambat.vistiek meta man pasiulyma 2kambariu.tiesiog gal ne visi turi dideliu kambariu arba galvoja.kad 3suauge 1kambary nelabai gyvent nori..zodziu paskutine kelione i Bulgarija irgi dave 2kamb.nuvaziavus bandziau tartis vietoj.bet nesutiko.turejom 2km.ir visai neblogai grustis nereikejo...draugams su 3vaikais irgi daznai 2kam.siulo.viena kart sake uzsisake 1tai nuvykus tiesiog nepieme viesbutis.liepe imti 2kamb.nes papildomos lovos nestato...</p></div></blockquote><p></p><p>Idomiai kaip.Keliauju tikrai labai daug,praktiskai kas menesi arba pora kartu per men,bet taip tikrai man nepapuole.Kaip gaunu patvirtinimus iskarto buna parasyta del kambariu kiekio.Netgi lovas kambaryje pasirenku.Bet gi kaip jau bookinat jums buna iskarto meta kiek kambarys talpina zmoniu,kokia jo kvadratura,kokie baldai ten yra.Dar gi buna prierasai kad papildomos lovos nestato.Gal LT bookingo sistema meta kita informacija?Nes man meta viska-maitinimo tipa,atsuma nuo centro,kvadratura ir tt</p>

nu siaip as irgi ne lt booking ziuriu,bet nemanau,kad nuo to skiriasi,pas mus 3suauge,1vaikas buna.gaunam apartmentus ir 1kambario,bet viesbucio nepasitaike taip gauti...na siaip pabandziau dabar mums reikiamom datom,ismeta kaip kur ir family room,as nesigincinsiu,kad tik taip ir ne kitaip buna,tiesiog sakau,kaip mums dazniausia ismeta,bent jau musu norimi viesbuciai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DijaDeima: 12 vasario 2017 - 00:19
Šiandien pasižiurėjus į CICAR puslapį, supratau kad gavom mašiną , kuri kainuoja dvygubai daugiau, nei mes rezervavom biggrin.gif ,rezervavau pygiausia FORD FIESTA,o gavom OPEL MOKKA smile.gif , kuri kainuoja 296 eur 10 dienų biggrin.gif , vis galvojau, kažkaip labai prabangiai mūsų mašinukas atrodo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(I.Elija @ 2017 02 12, 01:56)
Gal LT bookingo sistema meta kita informacija?Nes man meta viska-maitinimo tipa,atsuma nuo centro,kvadratura ir tt</p>

LT irgi taip pat duoda, kaip nustatai filtrus, taip ir meta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2017 02 11, 20:23)
Ziurekit kad nepareitu baudos,nes mes esame ikliuve.Vos ne po metu laiko gavom laiska su bauda.Bet tikiuosi kad viskas bus gerai.</p>

Buvo kilus tokia mintis, nu bet tfu tfu tfu, gal ne...kažin, ten neklijuoja jokių lapelių? MAšinos, kaip jau supratom, nenutempia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amabel: 12 vasario 2017 - 12:12
linole, o kuri čia vieta
man google mapse bakstelkit
vartotojo įkelta nuotrauka

kažkaip labai daug tokių fotkių matau, bet nesu tikra, ar gerai suprantu, kur ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 02 13, 00:06)
linole, o kuri čia vieta

Ne manes klauset, bet pasufleruosiu, mirksiukas.gif čia Teidės papėdėjė, kai privažiuosit su mašiną prie apžvalgos aikšteles papėdėje, ten tokie vaizdai, šiandien mačiau Teidė balta, apsnigta iš ryto buvo, o mes kai buvom, tai pakankamai šilta buvo
Atsakyti
https://www.google.l...6.6312717?hl=lt
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 02 12, 22:25)
Ne manes klauset, bet pasufleruosiu, mirksiukas.gif  čia Teidės papėdėjė, kai privažiuosit su mašiną prie apžvalgos aikšteles papėdėje, ten tokie vaizdai, šiandien mačiau Teidė balta, apsnigta iš ryto buvo, o mes kai buvom, tai pakankamai šilta buvo

QUOTE(Ravenous @ 2017 02 12, 22:25)

Ačiū! 4u.gif

Linoles klausiau, nes jos nuotrauką paėmiau smile.gif

O jei sniegas, tai leidžia kopt į viršų?
Pas mane toks planas vasario 16 užkopt į Teidę
(vienintelis būdas patriotizmu prisidengiant vyrą kažkur rimčiau užtempt lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 02 13, 00:34)
Ačiū!  4u.gif
Linoles klausiau, nes jos nuotrauką paėmiau smile.gif
O jei sniegas, tai leidžia kopt į viršų?
Pas mane toks planas vasario 16 užkopt į Teidę
(vienintelis būdas patriotizmu prisidengiant vyrą kažkur rimčiau užtempt lotuliukas.gif )

Nežinau, kažkas anksčiau rašė, kad buna jei sniegas tai ir funikuliorai nekyla, bet 15-16 mačiau bus labai šilta, tai ko gero jau nebus sniego, galėsit kopt biggrin.gif
Atsakyti
Na ka, labai atsalo, +15 ir vejas unsure.gif Net sildyma kavines ijunge unsure.gif
Atsakyti
http://www.momondo.c...c...se&NA=false
Atsakyti