Deja ne.isfiltruoju 1kambat.vistiek meta man pasiulyma 2kambariu.tiesiog gal ne visi turi dideliu kambariu arba galvoja.kad 3suauge 1kambary nelabai gyvent nori..zodziu paskutine kelione i Bulgarija irgi dave 2kamb.nuvaziavus bandziau tartis vietoj.bet nesutiko.turejom 2km.ir visai neblogai grustis nereikejo...draugams su 3vaikais irgi daznai 2kam.siulo.viena kart sake uzsisake 1tai nuvykus tiesiog nepieme viesbutis.liepe imti 2kamb.nes papildomos lovos nestato...
Deja ne.isfiltruoju 1kambat.vistiek meta man pasiulyma 2kambariu.tiesiog gal ne visi turi dideliu kambariu arba galvoja.kad 3suauge 1kambary nelabai gyvent nori..zodziu paskutine kelione i Bulgarija irgi dave 2kamb.nuvaziavus bandziau tartis vietoj.bet nesutiko.turejom 2km.ir visai neblogai grustis nereikejo...draugams su 3vaikais irgi daznai 2kam.siulo.viena kart sake uzsisake 1tai nuvykus tiesiog nepieme viesbutis.liepe imti 2kamb.nes papildomos lovos nestato...
Idomiai kaip.Keliauju tikrai labai daug,praktiskai kas menesi arba pora kartu per men,bet taip tikrai man nepapuole.Kaip gaunu patvirtinimus iskarto buna parasyta del kambariu kiekio.Netgi lovas kambaryje pasirenku.Bet gi kaip jau bookinat jums buna iskarto meta kiek kambarys talpina zmoniu,kokia jo kvadratura,kokie baldai ten yra.Dar gi buna prierasai kad papildomos lovos nestato.Gal LT bookingo sistema meta kita informacija?Nes man meta viska-maitinimo tipa,atsuma nuo centro,kvadratura ir tt
nu siaip as irgi ne lt booking ziuriu,bet nemanau,kad nuo to skiriasi,pas mus 3suauge,1vaikas buna.gaunam apartmentus ir 1kambario,bet viesbucio nepasitaike taip gauti...na siaip pabandziau dabar mums reikiamom datom,ismeta kaip kur ir family room,as nesigincinsiu,kad tik taip ir ne kitaip buna,tiesiog sakau,kaip mums dazniausia ismeta,bent jau musu norimi viesbuciai...
Papildyta:
LT irgi taip pat duoda, kaip nustatai filtrus, taip ir meta
Buvo kilus tokia mintis, nu bet tfu tfu tfu, gal ne...kažin, ten neklijuoja jokių lapelių? MAšinos, kaip jau supratom, nenutempia
man google mapse bakstelkit
kažkaip labai daug tokių fotkių matau, bet nesu tikra, ar gerai suprantu, kur ieškot
Ne manes klauset, bet pasufleruosiu, čia Teidės papėdėjė, kai privažiuosit su mašiną prie apžvalgos aikšteles papėdėje, ten tokie vaizdai, šiandien mačiau Teidė balta, apsnigta iš ryto buvo, o mes kai buvom, tai pakankamai šilta buvo
Ačiū!
Linoles klausiau, nes jos nuotrauką paėmiau
O jei sniegas, tai leidžia kopt į viršų?
Pas mane toks planas vasario 16 užkopt į Teidę
(vienintelis būdas patriotizmu prisidengiant vyrą kažkur rimčiau užtempt )
Linoles klausiau, nes jos nuotrauką paėmiau
O jei sniegas, tai leidžia kopt į viršų?
Pas mane toks planas vasario 16 užkopt į Teidę
(vienintelis būdas patriotizmu prisidengiant vyrą kažkur rimčiau užtempt )
Nežinau, kažkas anksčiau rašė, kad buna jei sniegas tai ir funikuliorai nekyla, bet 15-16 mačiau bus labai šilta, tai ko gero jau nebus sniego, galėsit kopt