Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(Amabel @ 2017 02 08, 16:55)
Mes vietoj nuomojom, ėmėm 3 dienom, sumokėjom 100 e, dar dvejojom gal 5 imt, tai sakė kad 5 būtų kainavę 140., kuo daugiau dienų tuo labiau pinga Visgi ėmėm 3, po tų 3 dienų nuėjom prasitęst 2 dienom, tai paėmė dar 60, kaip už naują nuomą, o ne pratęsimą verysad.gif . Čia Cicar taip. Tai galit pažiūrėt kiek internete tokiam laikotarpiui kaina

aš 7 už 106 išsinuomojau
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2017 02 08, 16:55)
Mes vietoj nuomojom, ėmėm 3 dienom, sumokėjom 100 e, dar dvejojom gal 5 imt, tai sakė kad 5 būtų kainavę 140., kuo daugiau dienų tuo labiau pinga Visgi ėmėm 3, po tų 3 dienų nuėjom prasitęst 2 dienom, tai paėmė dar 60, kaip už naują nuomą, o ne pratęsimą verysad.gif . Čia Cicar taip. Tai galit pažiūrėt kiek internete tokiam laikotarpiui kaina

2 sav. kainavo 306 eur automatas iš Cicar (užsakinėjom iš anksto, bet mokėjom vietoj), + 18 eur užstatas už benziną, kurį paskui grąžino.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 02 08, 15:57)
aš 7 už 106 išsinuomojau

Mes uzsisake uz 89eu./7dienom
draugams didele uzsakem tom paciom dienom 109/7dienos.pilnas draudimad
Atsakyti
VAdinas internetu užsakinėti verčiau good.gif . Vyras buvo įsitikinęs, kad kanaruose pusdykiai nuoma, tai nepavyko jo įkalbėt iš anksto užsisakyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DijaDeima @ 2017 02 08, 18:51)

Įdomu, o iš kur ėmėte? Kokį automobilį gavot? kitam kartui domiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2017 02 08, 16:57)
VAdinas internetu užsakinėti verčiau good.gif . Vyras buvo įsitikinęs, kad kanaruose pusdykiai nuoma, tai nepavyko jo įkalbėt iš anksto užsisakyt  biggrin.gif
Papildyta:
Įdomu, o iš kur ėmėte? Kokį automobilį gavot? kitam kartui domiuos  biggrin.gif

PlusCar visada tariuosiu su NeringaAs fasebook.masina smart forfour,automatas,.nedidele,bet mes tik 3busim,mums uztenka...
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2017 02 08, 17:51)
draugams didele uzsakem tom paciom dienom 109/7dienos.pilnas draudimad

o didelę tai kokią?

nes mes ir ne pačią mažiausią ir ne pačią pigiausią ėmėm

QUOTE(DijaDeima @ 2017 02 08, 19:04)
PlusCar visada tariuosiu su NeringaAs fasebook.masina smart forfour,automatas,.nedidele,bet mes tik 3busim,mums uztenka...

man Neringa gerokai brangiau pasiūlė ir dar ėmė mokestį, nes grąžinsiu kitam oro uoste nei paimsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 08 vasario 2017 - 19:57
mes tai 11d uz 120 eu
Atsakyti
Pas mus iš CICAR internetu 145 eur 10 dienų, bet kai mokėjom vietoje, +20 eur kažkokį mokėstį paeme, buvom labai pavarge tai ir nesigilinom
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 02 08, 20:15)
Pas mus iš CICAR internetu 145 eur 10 dienų, bet kai mokėjom vietoje, +20 eur kažkokį mokėstį paeme, buvom labai pavarge tai ir nesigilinom

Uzstata uz degalus paeme. Grazinant turi buti tiek pat, kiek isduodant, ir atgausit savo uzstata.

Turbut mechanine emet, kad tokia gera kaina?
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 08, 19:09)
2 sav. kainavo 306 eur automatas iš Cicar (užsakinėjom iš anksto, bet mokėjom vietoj), + 18 eur užstatas už benziną, kurį paskui grąžino.

Tai gal ir iš musų užstata už benziną paeme unsure.gif , nes buvo parašyta TAX 20eur, o tai kaip jie žinos, kiek kūro tu gražini, mum pasake pastatyt aikštelej oro uoste kur paemem, o raktą į ofisą oro uoste priduot, negi begs į aikštelę žiurėt?
Papildyta:
Va kol rašiau, jau atsaket 4u.gif ,taip ,mechanine
Papildyta:
Šiandien buvau susitikusi su vietine lietuve, sake kalima prasideda, aš ir nepastebečiau, bet žiuriu La Gomera salos nesimato, kaip ruke
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 02 08, 18:56)
o didelę tai kokią?

nes mes ir ne pačią mažiausią ir ne pačią pigiausią ėmėm
man Neringa gerokai brangiau pasiūlė ir dar ėmė mokestį, nes grąžinsiu kitam oro uoste nei paimsiu

7viete .markes neatsimenu.mes paimam ir atiduodam tam paciam oro uoste.praeita kart is viesbucio paseme jie patys.tai jokiu papildomu mokesciu neber.
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2017 02 08, 11:39)
Aciu visoms, kurios dalinasi realiais ispudziais realiu laiku. Jau laukiu kitos savaites. O is pietu (Costa Adeje) jei vaziuot i Teides puse tai kiek mazdaug laiko reikia. Kazkaip noreciau susiplanuot isvykas automobiliu... Kiek per 1 diena imanoma pamatyti? Taip norisi kad liktu laiko ir pasyviam poilsiui...

Mes iš Los Gigantes iki Teide kažkur 1 val. važiavom, po to kitu keliu TF-21, TF-24 iki La Esperanza ir La Lagunos , labai rekomenduoju-vaizdai nerealus, wub.gif sunku pasakyt laiką, nes vis sustodavom pasigrožėt, atgal grįžom per magistrale, visa kelione užtruko gal 6 val. su pasivaikščiojimas Teides papėdeje (į viršų nekylom) ir sustojimais ax.gif
Atsakyti